Skocz do zawartości
mik61

a mnie się marzy....

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym, że moja połowica należy do kobiet dla których seks jest chyba wyłącznie sposobem prokreacji moją fantazją z nią związaną jest zobaczenie jak jest bezceremonialnie a nawet przemocą brana przez dwóch niewyżytych samców. Jak z czasem jej opór słabnie przeradzając się w dziką chuć.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

należy do kobiet dla których seks jest chyba wyłącznie sposobem prokreacji

W sensie, że uprawia/uprawiacie seks tylko wtedy kiedy chce/chcecie mieć dziecko?

Btw. Jak byłam mała, to wierzyłam w to, że skoro mam tylko brata, to moi rodzice uprawiali seks tylko dwa razy w życiu :facepalm::lach:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sensie, że uprawia/uprawiacie seks tylko wtedy kiedy chce/chcecie mieć dziecko?

Btw. Jak byłam mała, to wierzyłam w to, że skoro mam tylko brata, to moi rodzice uprawiali seks tylko dwa razy w życiu :facepalm::lach:

no może aż tak żałośnie to nie było,

ale jakby to powiedzieć było to coś jak czekanie na trzęsienie ziemi :splashface: .

Trzeba było szukać urozmaicenia gdzie indziej :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było szukać urozmaicenia gdzie indziej :->

A może by tak, poszukać przyczyny, żeby skutek uległ zmianie?

Bo wiesz, na skróty ( niby ) zawsze szybciej i łatwiej ;)

I zamiast do marzeń, mógłbyś to zaliczyć do wspomnień? Kto wie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z doświadczenia wiem, że warto szczerze porozmawiać i przedstawić co nas boli. Czasem łatwiej jest zmienić kobietę, ale czasem warto zmienić tę kobietę nie zmieniając kobiety :D;) Może ona narzeka na to samo co Ty?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z doświadczenia wiem, że warto szczerze porozmawiać i przedstawić co nas boli. Czasem łatwiej jest zmienić kobietę, ale czasem warto zmienić tę kobietę nie zmieniając kobiety :D;) Może ona narzeka na to samo co Ty?

zanim zaczną cie nieslusznie krytykować wyjasnie sens zmieniajac niekrore slowa "czasem łatwiej zamienić kobiety ale czsem warto poswiecic czas by przemienić kobietę a nie zamieniać" mam nadzieję że zlapalem sens twojej wypowiedzi ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W rzeczy samej o to mi chodziło. Myślałem jednak, że Szanowni Forumowicze podołają tej grze słów :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu mężczyzn narzeka na ozieblosc żony, a potem otwierają oczy ze zdziwienia, jaka ona jest niewyzyta z innym, może trzeba coś zmienić, a nie tylko kobietę w łóżku? Jedna z przyczyn braku zainteresowania sexem jest monotonia , wstęp rozwinięcie i zakończenie są identyczne przewidywalne i nudne Jak jest u Was?

Bardzo mądrze powiedziane!
Oczywiście, że najlepiej jest zmienić Kobietę, jeśli nam nie odpowiada... Zmienić męża, jak nam nie odpowiada... Wyrzucić, odstawić, zamienić na lepszy model. To jest chyba syndrom naszych czasów. Konsumpcyjne podejście do życia wdarło się we wszystkie jego sfery, także w sferę relacji i związków. Nie pasuje mi to zamieniam na inną. 

A nikt nie pomyśli, że może zamiast wyrzucać można jeszcze naprawić... pogrzebać tu i tam, zajrzeć we wszystkie zakamarki, a nuż okażę się, że wystarczy przekręcić, dokręcić, postukać trochę i okaże się, że działa jak nowy! :D
Przepraszam za takie przedmiotowe ujęcie sprawy, mam nadzieję, że nikogo nie urazi. Jest po prostu bardziej obrazowe ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W rzeczy samej o to mi chodziło. Myślałem jednak, że Szanowni Forumowicze podołają tej grze słów :)

W rzeczy samej - podołali, myślę, że większość. ;) 

A fantazja bardzo fajna, w moim guście, choć z zupełnie innych powodów. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nikt nie pomyśli, że może zamiast wyrzucać można jeszcze naprawić... pogrzebać tu i tam, zajrzeć we wszystkie zakamarki, a nuż okażę się, że wystarczy przekręcić, dokręcić, postukać trochę i okaże się, że działa jak nowy! :D

Przepraszam za takie przedmiotowe ujęcie sprawy, mam nadzieję, że nikogo nie urazi. Jest po prostu bardziej obrazowe.

Zgadzam się w 100%. Szkoda tylko, że nie powstał jeszcze męski podręcznik DIY do majsterkowania przy związkach :/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...