Skocz do zawartości
alfonsmucha

Zdjęcie sprzętu przed randką.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, Kochana, zupełnie nie o to chodzi, Może?.

Chodzi mi o to, że jeśli kobieta wymaga, wręcz uzależnia spotkanie od przesłania fotki penisa, to powinna liczyć się z podobnym podejściem faceta. ;) No ale my jesteśmy księżniczkami i co to, to nie, chociaż wiele z nas by przyrodzenie poważyło, pomierzyło i diabli wiedzą co jeszcze. :D

Zouza wydawalo mi sie ze faceci kusza czyms innym  a czyms innym kobiety...stawianie znaku rownosci to moim zdaniem dzialanie na sile.

Aaaaa, to faceci kuszą fiutami?

A to sorry, poprawię się na przyszłość. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, Kochana, zupełnie nie o to chodzi, Może?.

Chodzi mi o to, że jeśli kobieta wymaga, wręcz uzależnia spotkanie od przesłania fotki penisa, to powinna liczyć się z podobnym podejściem faceta. ;) No ale my jesteśmy księżniczkami i co to, to nie, chociaż wiele z nas by przyrodzenie poważyło, pomierzyło i diabli wiedzą co jeszcze. :D

O, i jesteśmy zgodne, okazuje się :)

Do księżniczki mi daleko jakoś tak, fuck:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza:Normalny facet to zdobywca-lubi zdobywac ,gonic kroliczka,dajac mu fotke cipki pozbawiasz go frajdy zdobywania,tak jest od wiekow.Z innego powodu moze faceta zniechecic fotka cipki a z innego powodu kobiete fotka fiuta-to chyba jasne?;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie niejasne. :D A jakież to inne powody? Jeśli Ci się fiut nie spodoba, to się nie spotkasz. Jeśli jemu Twoja cipka się nie spodoba, to też się nie spotka.

dajac mu fotke cipki pozbawiasz go frajdy zdobywania,tak jest od wiekow.

Nie daję takich fotek na pw.

I nie wymagam od faceta.

Btw. jak jakiś facet myśli, że widząc FOTKĘ  cipki już kobietę zdobył i się zniechęca, to nie powinien odchodzić od kompa dalej niż 5 m. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie niejasne. :D A jakież to inne powody? Jeśli Ci się fiut nie spodoba, to się nie spotkasz. Jeśli jemu Twoja cipka się nie spodoba, to też się nie spotka.

Nie daję takich fotek na pw.

I nie wymagam od faceta.

Btw. jak jakiś facet myśli, że widząc FOTKĘ  cipki już kobietę zdobył i się zniechęca, to nie powinien odchodzić od kompa dalej niż 5 m. ;)

ok ok ok pasuje-nie ma zadnej roznicy kobiety i mezczyzni sa identyczni i patrza tak samo:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DużaMi, zapewne nie patrzą tak samo. Ale nawet przedstawiciele tej samej płci mają różne poglądy na ten temat. :)

Ja nie żądam i nie pokazuję. Ty żądasz i nie pokazujesz. A jeszcze inna i prześle fotkę, i o nią poprosi.

Mnie raczej chodzi o to, że jeśli się wymaga takiej fotki od faceta, to trzeba być przygotowaną na podobne wymaganie z jego strony. No chyba, że z góry zaznaczysz, że taka opcja odpada. Ale wtedy ma jasną sytuację. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT

Nie o to. Tylko o to, czy nas to gorszy, czy tak robimy, czy akceptujemy.

no i o to przecież chodzi

część odpowiada, że normalne

część odpowiada, że w życiu

część że to zależy od temperatury rozmowy

i przecież o to chodzi, o rozmaitość fiutów i postaw:):)

Wiadomo kazdy lubi cos innego ale stawianie znaku rownosci miedzy fotka cipki a penisa to moim zdaniem manipulacja.

To facet ma byc zdobywca,prezentowac  w umiejetny sposob swoje walory intelektualne i seksualne jesli chce zdobyc kobiete:)

no tu trudno się nie zgodzić fiut to nir cipka

i Hotka fiuta raczej nie zaprezentuje:):)

a że ja jednak wolę prezentować swoją twarz niż fiuta, a i u Hotki też bardziej na zdjęciu wolę twarz niż cipkę w powiększeniu

to inna sprawa

taki zboczuch ze mnie:):)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalny facet to zdobywca-lubi zdobywac ,gonic kroliczka,dajac mu fotke cipki pozbawiasz go frajdy zdobywania,tak jest od wiekow.

Fotka cipki nie pozbawia frajdy zdobywania, o ile cipka na focie sama z siebie nie ma wlasnosci zniechecajacych . Wywoluje natomiast slinienie sie i wycie. Co powieksza chec zdobycia tego,co fotka zapowiada.

Ale tez nie znaczy to, ze brak fotki cipki powstrzymuje od zainteresowania zdobywaniem.

Mnie raczej chodzi o to, że jeśli się wymaga takiej fotki od faceta, to trzeba być przygotowaną na podobne wymaganie z jego strony

To oczywiste,chociaz nie wszyscy chca rownosci w takiej sprawie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka cipki nie pozbawia frajdy zdobywania, o ile cipka na focie sama z siebie nie ma wlasnosci zniechecajacych .

O wiele czesciej fotka penisa ma wlasciwosci zniechecajace

Wywoluje natomiast slinienie sie i wycie.

Kobieta ktora pokazuje sie jak na tacy na fotakch wielu  facetom na wyzszym poziomie wyda sie latwa

To oczywiste,chociaz nie wszyscy chca rownosci w takiej sprawie.

Oczywiste dla tych ktorzy chca szybko latwo i jak najmniejszym kosztem miec kobiete podana na tacy:)

To moja opinia ,kazdy ma prawo miec swoja:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaaasne. Kochankowie szukają "trudnych". Poświęcają rok na kino, kawiarnię i spacer. :D

Pytanie czemu sobie same to robimy, że tak nas obchodzi opinia faceta, którego może już nie spotkamy. Ponoć takie wyzwolone jesteśmy, ale... jakoś chyba nie do końca, co? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...