Skocz do zawartości
alfonsmucha

Zdjęcie sprzętu przed randką.

Rekomendowane odpowiedzi

Też nie proszę.

Kiedyś miała być wymiana fotek twarzy, dostałam ptoka (oczywiście) i skomentowałam, coś w stylu czy ma fiuta zamiast twarzy, to dostałam zjebe, że CO JA SOBIE WYOBRAŻAM (!) i że to nie jest forum o hodowli rybek akwariowych i mam 'spadać'!!!

:D

Jak dostać kosza, to z hukiem, a co! :P

Noooo, skoro godzisz w glowny punkt meskiej godnosci, to aspirant posiadajacy godnosc w dlugosci,  musial sie uniesc godnie i zachowac honorowo.

Niestety nic:(

ale szanse na demonstracje zapowiedzianych umiejetnosci od Ciebie otrzymal, czy tez na sam widok urzadzenia niezgodnego z deklarowana specyfikacja towarowa odprawilas go od razu do mamusi?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Te 3 min kiedy cos probowal to chyba tez bylo dla niego  z pol nocy...

Corrado, powyżej masz odpowiedź. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale szanse na demonstracje zapowiedzianych umiejetnosci od Ciebie otrzymal, czy tez na sam widok urzadzenia niezgodnego z deklarowana specyfikacja towarowa odprawilas go od razu do mamusi?

Tak jak napisałam wczesniej:

Cale spotkanie uratowal moj rogaś ktory potraktowal te zalosne proby jako brak szacunku do mnie.

Pokazal ogierowi jak wyglada ostra jazda.

Mina "byka" jak to zobaczyl bezcenna... ;)

Pomijam fakt ze "byk"dodatkowo deklarowal siebie jako "dominujacy".

Notabene bardzo fajny w rozmowie  i na zywo facet ,na poziomie ,wesoly,inteligentny itp.

Co z tego skoro rozdzwiek pomiedzy deklaracjami a tym co bylo na zywo byl kolosalny.

Od tego czasu zwracam uwage na "parametry" zanim dojdzie do ewentualnego spotkania.... :->

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc to mnie zdarzył się tylko raz przypadek, gdy facet miał bardzo małego i cienkiego penisa, ale to w zupełnie niecuckoldowej sytuacji. Myślę, że jednak mógłby mimo to zdziałać coś fajnego, gdyby nie to, że po prostu kompletnie się nie starał. Mniej mógłby chyba tylko wtedy, gdyby położył się na mnie i czekał na trzęsienie ziemi. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza chyba mialam pecha bo to nie byl pierwszy raz,inna kwestia jest  tez dlugosc zabawy.

Czas jest takze pojeciem wzglednym.

Trafilam na Panow ktorzy uwazali ze moga dluuugo.

Tyle ze dla nich dlugo to bylo z 5 minut-plum,potem  godzina gadania nastepnie z  10minut i plum potem  2 godziny gadania ,potem 10 minut starania bez plum i 3 godziny tlumaczenia.

Na szczescie nie zawsze tak bywalo:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak napisałam wczesniej:

................................................... ze "byk"dodatkowo deklarowal siebie jako "dominujacy".

może to była dominacja psychiczna??

a może po prostu zapomniał zażyć ...............................tabletkę przed spotkaniem:):):)

może po odpowiednim specyfiku budził się w nim........................................demon

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może to była dominacja psychiczna??

a może po prostu zapomniał zażyć ...............................tabletkę przed spotkaniem:) :):)

może po odpowiednim specyfiku budził się w nim........................................demon

"Demon" obudzil sie w moim rogasiu chociaz  normalnie to fajna cipka:D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Plum", hehe... niezłe określenie :D

No ale wróćmy do tematu, czyli zdjęć penisa przed randką ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo, skoro godzisz w glowny punkt meskiej godnosci

To męski punk godności znajduje się w majtkach? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...