Skocz do zawartości
alfonsmucha

Zdjęcie sprzętu przed randką.

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu wyłazi ze mnie złośliwe zwierzę,

ale nie mogę się powstrzymać, jedyne z czym mi się to kojarzy to uproszczona procedura sekcji ;)

Zibi. Uwielbiam.

A co do Twojego przedmówcy Dobra Rada.

Adalbert. Tylko weź się chłopie za tę głowę z głową. Bo ta powyżej recepta zaczyna się od najtrudniejszego poziomu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu wyłazi ze mnie złośliwe zwierzę,

ale nie mogę się powstrzymać, jedyne z czym mi się to kojarzy to uproszczona procedura sekcji ;)

I bardzo dobrze Ci się kojarzy, dokładnie to miałem na myśli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi. Uwielbiam.

A co do Twojego przedmówcy Dobra Rada.

Adalbert. Tylko weź się chłopie za tę głowę z głową. Bo ta powyżej recepta zaczyna się od najtrudniejszego poziomu ;)

A tak w ogóle to miałem na myśli, że najważniejszy w tym wszystkim jest rozum i co się ma w sercu, a nie zdjęcie sprzętu. Co prawda sam na tym forum takowe zdjęcie zamieściłem, ale wkrótce zacząłem tego żałować i żałuję do tej pory.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co kraj to obyczaj. ;) Każdy człowiek jest inny

Bardzo poznawcze. wielkie !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ocenianie sprzętu jako podstawa decyzji o spotkaniu jest delikatnie mówiąc nieporozumieniem.

W zasadzie, należałoby to mniej delikatnie nazwać.

Dajesz zupełnie przytomny wpis, a na końcu - delikatną reklamę.  Panie nie narzekają. I słusznie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam bardzo konserwatywny pogląd na temat fotografowania genitaliów. Być może to kwestia podejścia, bo dla mnie seks jest trochę jak jazda ładnym samochodem. Ma mnie odprężyć i dać dużo dobrej zabawy. Ma w nim być dynamika, pasja, ładne widoki, i ogólnie dużo radości z całego procesu. Oczywiście nieodłącznym elementem tego procesu jest to, że tłoki poruszają się w cylindrach (bez tego nie byłoby jazdy) ale czy prawdziwy pasjonat jazdy samochodem wysyła drugiemu pasjonatowi fotkę tłoków ze swojego wozu?  :)

Niech więc inni oglądają sobie: tłoki, cylindry i wał korbowy. Ja chętnie pooglądam na fotkach opływowe kształty karoserii, piękne detale wykończenia i a i dobrym filmikiem z jazdy nie pogardzę :rolleyes:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo że bull z dobrym sprzętem ma lepsze branie więc musi się chwalić tym co ma ... Oczywiście nie wielkość się liczy ale w moim przypadku radość była by większa jakby moją żonę spenetrował jakiś olbrzym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Eustanek pisze:

Wiadomo że bull z dobrym sprzętem ma lepsze branie więc musi się chwalić tym co ma

Na mnie to "chwalenie się" działa wręcz odwrotnie. Taki osobnik nie ma już u mnie szans na jakiekolwiek branie.  I coś mi się wydaje, że nie jestem tu jedyną kobietą z takim podejściem.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...