Skocz do zawartości
alfonsmucha

Zdjęcie sprzętu przed randką.

Rekomendowane odpowiedzi

To są moję preferencje. A jak ktoś woli fiuta, to niech szuka Fiuta:):)

Tylko trzeba być przygotowanym, że to jest fiut:):)

Trafione w punkt :D idealna puenta calej dyskusji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są takie fantazje , że zwyczajnie Pani chce się sprawdzić z 20-25 cm fiutem - więc zwyczajnie pisze jakiego masz? - co w tym dziwnego.

Są Panie, które interesuje fiut plus osoba...a może przede wszystkim osoba - ot inny rodzaj spotkania.

Jednak nie bądźmy swiętsi od papieża - forum jest tematyczne. Fiut to fiut.

Jak do tej pory zadna z  Pań nie chciała/życzyła sobie abym swojego zaprezentował. Zwyczajnie Panie z klasą. Ja tez nie prosze o zdjęcie cipki.

W/g mnie jeżeli kochanek ma niewymiarowego/ jak na nasze warunki geograficzne , czytaj 10 cm lub 20 cm w górę lub inną przypadłość a`la stulejka  to zwyczajnie wypada poinformować. W czym problem.

Czasami rozmowa jest tak fajna , że i 10 cm zdziała więcej niz 20 i na odwrót.

No niestety spotkania przy kawie żadne zdjęcie nie zastąpi - głos, oczy, muśnięcie dłoni. ...no ale to chyba oczywiste.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"poproszę o zdjęcie calej sylwetki, w ubraniu, ale z rozpiętym rozporkiem".

Prawidłowa  wersja jest taka:

"poproszę o zdjęcie w komży, z rozpiętym rozporkiem"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawidłowa  wersja jest taka:

"poproszę o zdjęcie w komży, z rozpiętym rozporkiem"

Rozmowa o pracę po skończonym seminarium?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jest dość niesmacznym i nie eleganckim, rozpoczynanie znajomości od ornitologii, ale to może dlatego, że potrzebuję dobrego flow kobietą/parą aby myśleć o seksie ? I jednocześnie nie czuję się dobrze, jak ktoś traktuje mnie jak jakaś kiełbasę leżącą na półce w sklepie ? ;)

Jeżeli dla pary podstawowym kryterium jest rozmiar członka, to dobrze aby to umieściła w swoim ogłoszeniu albo jeżeli to ona inicjuje rozmowę, zaczęła od pytania o rozmiar ptaka i wysłała swoje zdjęcia ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc to mnie zdarzył się tylko raz przypadek, gdy facet miał bardzo małego i cienkiego penisa, ale to w zupełnie niecuckoldowej sytuacji. Myślę, że jednak mógłby mimo to zdziałać coś fajnego, gdyby nie to, że po prostu kompletnie się nie starał. Mniej mógłby chyba tylko wtedy, gdyby położył się na mnie i czekał na trzęsienie ziemi. ;)

Mi podobnie. I byłam w wielkim szoku i co do długości i objętości. Co w sumie nie musi stanowić większego problemu, jeśli jest choć odrobina umiejętności , wyobraźni albo chęć uczenia się, słuchania starszych (nooo 8 lat młodszy był). Nic a nic nie chciał się nauczyć aby potem w domu tę wiedzę na przyjemność przełożyć. Jak opętany tryskał całą noc a rano poszedł do spowiedzi :)  A za rok zadzwonił i dziwił się dlaczego nie chcę się z nim spotkać :) Nic do "ch..." nie dotarło :) 

Wydaje mi się że na tym forum chyba wszyscy odbiegają od statystyki.

To niestety Ci się wydaje. I mówię Ci to ja, nowa HW tutaj. Która nie prosi i nie chce a ornitologia sama nadlatuje na moje  PW, stymulując mnie dodatkowo głęboką treścią wypowiedzi "hej"  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całe szczęście dzięki zdjęciom nie doszło do spotkania z Panem ze stulejką, czy właśnie rozdwojonym penisem... :)

Z rozdwojonym? JA CHCĘ!!!!

A jakby się Wam jeszcze kiedyś trafił taki z implantami subdermalnymi to ja bardzo jego mać chętnie!! Serio!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To niestety Ci się wydaje. I mówię Ci to ja, nowa HW tutaj. Która nie prosi i nie chce a ornitologia sama nadlatuje na moje PW, stymulując mnie dodatkowo głęboką treścią wypowiedzi "hej" :facepalm:

O boszszszsz, leżę i kwiczę! :lach:

No ale trudno się nie zgodzić. ;)

Panowie, co poniektórzy tylko (alleluja!), niech da Wam to do myślenia! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadziwiające jest to, że jeśli już to jedynie rogacze zazwyczaj martwili się o moje rozmiary i prosili o zdjęcie. Hotki nigdy! Dla nich rzeczywiście ma to drugoplanowe znaczenie. O tak to z mojego punktu widzenia jest. :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadziwiające jest to, że jeśli już to jedynie rogacze zazwyczaj martwili się o moje rozmiary i prosili o zdjęcie. Hotki nigdy! Dla nich rzeczywiście ma to drugoplanowe znaczenie. O tak to z mojego punktu widzenia jest. :-)

No w Twoim przypadku nie trzeba pytać. Masz subtelnie w awatarze :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...