Skocz do zawartości
alfonsmucha

Zdjęcie sprzętu przed randką.

Rekomendowane odpowiedzi

Może?, My Dear, jeśli JA zechcę wstawić zdjęcie cipy, to ją wstawię. :D

Ale jeśli kochanek uzależniałby spotkanie od takiego zdjęcia, wysłanego mu na pw. - to jak dla mnie może wracać na drzewo, bo niepotrzebnie z niego zlazł. ;) Nie bez kozery TE miejsca ;) nazywa się intymnymi, a intymnością dzielimy się z kim chcemy i kiedy chcemy, a nie dlatego, że ktoś ma taki wymóg, bo inaczej won ;)

W drugą stronę, tak sądzę, w wielu przypadkach, może być podobnie. :)

Tak więc dla kogoś problem żaden, dla innego jednak problem. 

Ale podobnie będzie ze zdjęciem twarzy. 

Najważniejsze to umieć się dogadać, a - jak wiadomo - nie każdy z każdym się dogada, naturalna sprawa przecież. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może?, My Dear, jeśli JA zechcę wstawić zdjęcie cipy, to ją wstawię. :D

Ale jeśli kochanek uzależniałby spotkanie od takiego zdjęcia, wysłanego mu na pw. - to jak dla mnie może wracać na drzewo, bo niepotrzebnie z niego zlazł. ;) Nie bez kozery TE miejsca ;) nazywa się intymnymi, a intymnością dzielimy się z kim chcemy i kiedy chcemy, a nie dlatego, że ktoś ma taki wymóg, bo inaczej won ;)

W drugą stronę, tak sądzę, w wielu przypadkach, może być podobnie. :)

Tak więc dla kogoś problem żaden, dla innego jednak problem. 

Ale podobnie będzie ze zdjęciem twarzy. 

Najważniejsze to umieć się dogadać, a - jak wiadomo - nie każdy z każdym się dogada, naturalna sprawa przecież. :)

Ależ, oczywiście, że nie każdemu, nie zawsze, nie wszędzie. I nie jako warunek sine qua non. Drażni mnie jednak to stawianie sprawy - "o nie, o to nie wypada prosić, toż to upadek i policzek". 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie widzę nic zdrożnego w prośbie o foto. Równie dobrze mogłabym prosić o zdjęcie pleców, bo mnie włochate barki odrzucają raczej - i co, odmówilibyście, bo to was uprzedmiotawia? A nie widzicie, jakie tu targowisko ciał? Jaki rynek pośladków i piersi? Pokazujemy się w wątkach bez żenady, ale na wyraźną prośbę już nie? Co jest z Wami, dwulicowcy!

Dwulicowcy sa albo wszyscy, albo tylko niektorzy.  A jak jednych od drugich odroznic?

Jasne, mozna wyrazac zyczenie zobaczenia na focie posladkow, plecow, lydek, dloni, stop, kolan, lokci, uszu,piersi tez.  Stawiam jednak na to, ze sa to zyczenia bardzo rzadko wyrazane,moze z wyjatkiem piersi i posladkow, a to raczej w wersji damskiej.

Facet, skupiony na swoim ptaku i jego polmetrowosci jego ma za glowny powod swojego istnienia, istote dumy, punkt honoru i wrazlowosci,bo zyje fantazjami swojego machismo. O ile w ogole interesuje go kobieta, to jako symetria wobec penisa,czyli cipka.  reszta to sprawy dodatkowe, drugo i trzeciarzedne.

Racja, pelno tu ptakow przedstawianych demonstracyjnie i do tego, powiedzmy, fotograficzniedosyc dziwacznie. Zdarzaja sie jednak, chyba bardzo cenne,przedstawienia  na wyzszym poziomie.   Moze to ci,co niekoniecznie na priva zaczynaja od przyslania foci fiuta.

I jest podobna  kategoria pan, mam wrazenie,ze sporoliczniejsza,ktre przedstawiajaswoje atuty kobiece niekoniecznie ginekologicznie i na sposob surowy,ale opakowane w aure erotycznosci i stymulujacego wyobraznie niedopowiedzenia.

Moze jest tak, ze te panie nie zaczynaja rozmowy tete-a-tete od zadania foty fiuta.

Masz chyba racje w tym, ze facet wrzucajacy ginekologiczna fote ptaka na forum, nie powinien miec problemow z robieniem tego samego w bezposredniej korespondencji.   Ale moze bezposredniosc to,dla niektorych,cos wiecej niz tlumnosc. Trzeba sie bardziej odslonic i mozna byc latwiej zweryfikowanym.  A tego machofantasci nie lubia. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, żaden upadek, ni policzek. :)

Mnie to nie "pasi", komuś innemu i owszem. 

No i fajnie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwulicowcy sa albo wszyscy, albo tylko niektorzy.  A jak jednych od drugich odroznic?

Corr - zróbmy eksperyment :redevil:  Czy możesz mi pokazać na PW coś więcej?  :rolleyes:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo kazdy lubi cos innego ale stawianie znaku rownosci miedzy fotka cipki a penisa to moim zdaniem manipulacja.

To facet ma byc zdobywca,prezentowac  w umiejetny sposob swoje walory intelektualne i seksualne jesli chce zdobyc kobiete:)

Czasami mam wrazenie ze coniektorzy faceci to sfochowane panienki ktore chca byc zdobywane:)

Rozumiem opory przed prezentowaniem na foto przyrodzenia,natomiast jesli facet na aluzyjne pytanie na temat mozliwosci i wielkosci swojego penisa robi uniki to wlacza mi sie dzwonek alarmowy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo kazdy lubi cos innego ale stawianie znaku rownosci miedzy fotka cipki a penisa to moim zdaniem manipulacja. To facet ma byc zdobywca,prezentowac  w umiejetny sposob swoje walory intelektualne i seksualne jesli chce zdobyc kobiete:)

A co ma piernik do wiatraka???

Jeśli chce. A jeśli nie wie, czy chce, bo też będzie uzależniał spotkanie od tego, czy cipka mu się podoba?

Że facet, to nie może? A niby czemu nie może, skoro sam postrzegany jest przez pryzmat swojego - pardon - fiuta? ;)

Bułkę przez bibułkę, a chuja gołą ręką? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chce. A jeśli nie wie, czy chce, bo też będzie uzależniał spotkanie od tego, czy cipka mu się podoba?

Zou - gdyby to była pierwsza wiadomość ("Hej, ładna z ciebie dupa, poka cipkę"), to żadna z nas by nie pokazała, myślę ;)

Uczepiłaś się trochę tego warunkowania, a Alfonsowi nie o to chodziło. Chyba. Doczytam jeszcze raz na wszelki.

EDIT

Nie o to. Tylko o to, czy nas to gorszy, czy tak robimy, czy akceptujemy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza wydawalo mi sie ze faceci kusza czyms innym  a czyms innym kobiety...stawianie znaku rownosci to moim zdaniem dzialanie na sile.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To facet ma byc zdobywca,prezentowac  w umiejetny sposob swoje walory intelektualne i seksualne jesli chce zdobyc kobiete:)

Czasami mam wrazenie ze coniektorzy faceci to sfochowane panienki ktore chca byc zdobywane:)

A ja sobie często sama zdobywam ;)

Natomiast jeśli chodzi o drugie zdanie, to bezwzględnie się zgadzam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...