Skocz do zawartości
alfonsmucha

Zdjęcie sprzętu przed randką.

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż shisha, co kraj to obyczaj. ;) Każdy człowiek jest inny i chyba nie ma co oceniać tego jakie oczekiwania maja inni, jesli mi coś nie pasuje to od razu to mówię bo po co zawieść się na końcu. Każdy ma swoje racje, pytanie tylko czy zanim zdążyłbym się przedstawić nastąpiłoby pytanie o ornitologię, jak tak czułbym się urażony bo nie to dla mnie jest najistotniejsze, ale jesli po "zapoznawczej" rozmowie to nie widzę w tym problemu. Kwestia taktu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jesli mowa o sprzecie ( DOSLOWNIE) , to i ja sie pochwale swoim ;)

Tak troszke ......  :offtopic:

I mowcie co chcecie, ale ja wierze, ze napewno znajdzie sie i to nie jedna Pani, ktora podzieli ze mna moja fascynacje tym sprzetem :P

I napewno cos takiego bym poslal, na zapytanie "o sprzet" ;)

Ewentualnie, moglbym dodac ze Volvo Penta 440 z napedem strugowodnym, pompy zezowe, ster strumieniowy na dziobie, winda kotwiczna, duza Navi z aktualnymi mapami na GPS .... itp, itd :D

A co do "stuningowanego" penisa, to draznia mnie takie uogolnienia.

Doprecyzuj co masz na mysli ?

Piercing ?

Jak tak, to powiem Ci ze ja mam, no i co z tego ?

Jak narazie, to zadna z Pan nie narzekala, a w razie potrzeby, zdjecie kolczyka zajmuje maxymalnie 10 sekund ;)

post-4556-0-20581800-1457444193_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli Pani ma mieć zasłonięte oczy,  to chyba liczą się doznania, a nie "pretty loverboy"? ;)

Fakt, doznania są najważniejsze... "Pretty Loverboy" to on nie musi być, aczkolwiek fajnie gdyby nie miał "stuningowanego" sprzętu, bo to nam zwyczajnie nie odpowiada... Nie potrafimy inaczej tego zweryfikować niż przez poproszenie o stosowne zdjęcie... ;) Może jesteśmy trochę przewrażliwieni, bo tak jak pisałem wcześniej zdarzali się różni cudacy... :) Całe szczęście dzięki zdjęciom nie doszło do spotkania z Panem ze stulejką, czy właśnie rozdwojonym penisem... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Drogi, mam wrażenie, że bardzo szukasz potwierdzenia, że dobrze robicie prosząc o te zdjęcia i próbujesz się usprawiedliwiać.

Tylko po co?

To Wasz wybór, Wasza sprawa i tyle. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż shisha, co kraj to obyczaj. ;) Każdy człowiek jest inny i chyba nie ma co oceniać tego jakie oczekiwania maja inni

A czy ja Ciebie albo kogoś oceniłam? Twoje oczekiwania albo innych? ;)

Wypowiadam się w temacie i tak, jak ja to odbieram.

A to, że z góry zakladam, iż o higiene (nie chodzi tylko o tą osobistą ;) ) potencjalny kochanek dba (nawet sobie nie chcę wyobrażać innej opcji :P ) i również to, że długość ptoka -sama w sobie- nawet jakaś z kosmosu, nie czyni faceta bogiem w łóżku, to chyba nie jest jakiś personalny osąd :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

........................................ że długość ptoka -sama w sobie- nawet jakaś z kosmosu, nie czyni faceta bogiem w łóżku, to chyba nie jest jakiś personalny osąd :P

w łóżku nie, ale jak podleci na taaaakim ptoku, czubkami palców muskając ziemię

to sama powiesz............................ooooo boże :):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkosc nie jest najważniejsza ale zdarzyło sie ze facet pisał co to nie on i co nie potrafi.

Na spotkaniu okazało sie ze ma 10 cm...Reszte pomine milczeniem... :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na spotkaniu okazało sie ze ma 10 cm...Reszte pomine milczeniem... :facepalm:

Dla Ciebie 10 cm , a dla niego 20 cm :D

Kwestia perspektywy ;)

Panowie zazwyczaj przesyłają takie zdjęcia , jeżeli zostaną o to poproszeni .... i właściwie rozumiem takie prośby, tym bardziej, jeżeli Hotka sparzyła się nie raz .

Ale ja wolę prezentować się w naturze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Ciebie 10 cm , a dla niego 20 cm :D

Mysle ze wdg jego ego to mial z pol metra... ;)

Te 3 min kiedy cos probowal to chyba tez bylo dla niego  z pol nocy... ;)

Cale spotkanie uratowal moj rogaś ktory potraktowal te zalosne proby jako brak szacunku do mnie.

Pokazal ogierowi jak wyglada ostra jazda.

Mina "byka" jak to zobaczyl bezcenna... ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć ciekawe dla mnie jest to, że tak wielu panów - poproszonych o zdjęcie - natychmiast śle ptaka, samemu sprowadzając się do roli żywego wibratora. :D

Tak działa psychologia kulturowa wyprodukowana przez mężczyzn: mnóstwo facetów w ogóle nie jest zainteresowanych tym,czym są zainteresowane kobiety, ale wyłącznie sobą, a dokładniej - metrami: penis półmetrowy jest lepszy od ćwierćmetrowego.

zdarzyło sie ze facet pisał co to nie on i co nie potrafi. Na spotkaniu okazało sie ze ma 10 cm...Reszte pomine milczeniem... :facepalm:

I co potrafił?

I tez drazni mnie, jak ktoś od razu wyskakuje ze zdjeciem fiuta - tylko tyle ma o sobie do powiedzenia? Troche to slabe.

W zasadzie,masz rację.  Ale żyjemy w kulturze obrazkowej.  Zdjecie fiuta zastepuje zdjecie faceta.  W ogole, wszystko zastepuje. wlacznie z umiejetnoscia wyslowienia sie, chocby tylko na poziomie szkoly podstawowej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...