Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

To teraz już wiem po co facetowi buty na obcasach [emoji1]

post-9592-1419786535,101_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz już wiem po co facetowi buty na obcasach [emoji1]

m: A, weź się w nich potknij ... :limo:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Kochanie pobierzemy się ?

Nie zdzwonimy się !

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W starożytnej Grecji Sokrates był szeroko znany ze swojej mądrości. Pewnego razu ten wielki filozof spotkał swojego znajomego, który biegł właśnie do niego by mu coś powiedzieć:
- Sokratesie czy ty wiesz, co właśnie usłyszałem o jednym z twoich studentów?
- Zaczekaj chwilę - przerwał mu Sokrates - zanim mi to powiesz chciałbym, byś przeszedł pewien test. Nazywa się testem "Potrójnego filtru"
- Potrójny filtr?
- Dokładnie - kontynuował Sokrates - Zanim powiesz coś o moim studencie, spróbujmy przefiltrować to, co chcesz moi powiedzieć.
- Pierwszy filtr to prawda. Czy upewniłeś się, że to co słyszałeś o moim studencie jest w 100% prawdziwe?
- No nie, właściwie to tylko to słyszałem...
- Dobrze, czyli właściwie nie wiesz czy to jest prawda czy fałsz...Przejdźmy do filtru drugiego, filtr dobroci. Czy to, co chcesz mi powiedzieć jest czymś dobrym?
- Raczej nie, właściwie to coś przeciwnego
- Czyli chcesz mi powiedzieć o nim cos złego, nie wiedząc nawet czy to jest prawda.
Mężczyzna potrząsnął ramionami z zawstydzeniem a Sokrates kontynuował:
- Nadal możesz pomyślnie zdać ten test, bo mamy trzeci filtr: użyteczności. Czy to co chcesz mi powiedzieć o moim studencie jest dla mnie użyteczne?
- Nie specjalnie.
- Zatem - podsumował Sokrates - jeżeli chcesz mi powiedzieć coś, o czym nie wiesz czy jest prawdziwe, ani dobre ani też użyteczne dla mnie... To po co mi to w ogóle mówić?
Mężczyzna poczuł porażkę i był zawstydzony.
To jest powód, dla którego Sokrates był uważany za najwybitniejszego filozofa i darzony takim wielkim szacunkiem.
To również wyjaśnia, dlaczego nigdy się nie dowiedział, że Platon posuwał jego żonę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Myślałem że Ksantypy nie da się dymać :facepalm:

Uczyliśm się razem z dziewczna filizofii do Nietzschego nie doszło :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polak Potrafi

Chirurg z Izraela mówi: - U nas medycyna jest tak zaawansowana,
ze kobietę podczas ciecia drewna piła tarczowa przecięła w poprzek i pozszywano ją po 6-ciu tygodniach będzie biegać w poszukiwaniu pracy.
Chirurg z Niemiec mówi na to: - Piękne osiągnięcia, ale to i tak mało. U nas podczas rznięcia drewna piła tarczowa przecięła wzdłuż poprzez głowę i pozszywano ją i już po 4-ech tygodniach będzie szukać pracy.
Rosyjski chirurg włącza się: - Panowie! Zapewne są to wielkie osiągnięcia, ale u nas podczas rżnięcia drewna na pile tarczowej pila przedziela kobietę w poprzek i wzdłuż i pozszywano ją i już po 2-óch tygodniach będzie biegać jak nowo narodzona w poszukiwaniu pracy.
Polski chirurg na to: - Panowie, wasze badania i osiągnięcia są godne podziwu, ale u nas dwóch facetów całą noc rżnęło kobietę i już rano pobiegła szukać pracy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet w aptece kupuje prezerwatywy bardzo przy tym wymyślając:

-poproszę dwie o smaku truskawkowym, nie, może trzy truskawkowe,

-hmmm, 4 o smaku malinowym, nie, 3 o smaku malinowym,

-hmmm,2, albo, nie 3..

z tyłu gość z końca kolejki zniecierpliwiony- szybciej, czasu nie mam...

-klient, dobra, 3 bananowe i może jeszcze 3 czereśniowe, albo nie, wiśniowe...

Na to gościu z końca kolejki nie wytrzymał:

- będziesz się pierdolił czy kompot gotował?!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...