Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłeś zadanie?-Proszę pani, mamusia zachorowała i musiałem wszystko w domu robić...-Siadaj, dwója! A ty Witku, zrobiłeś zadanie?-Ja proszę pani musiałem ojcu pomagać w polu...-Siadaj, dwója! A ty Jasiu, zrobiłeś zadanie?-Jakie zadanie, proszę pani, mój brat wyszedł z więzienia, taka balanga była, że szkoda gadać!-Ty mnie tutaj swoim bratem nie strasz! Siadaj, trója.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Japonia, bardzo dawno temu. Pewien cesarz wywiesil po nocy poślubnej przescieradło za okno zeby oznajmic poddanym dobrą nowine. Niestety nierozgarnieci poddani wziel prześcieradło za nową flage narodową i tak zostało do dziś.

Swoja droga ciekawe co bylo na fladze Kanady że musieli to liściem zakryć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu chce popływać i pyta ratownika o zgodę:-Czy mogę popływać w tym basenie?-Musisz mi najpierw pokazać jak pływasz.Jasiu zaczyna. Robi fikołki, pływa, nurkuje.

Wreszcie ratownik pyta:-Gdzie ty nauczyłeś się tak pływać?-Tata wyrzucał mnie na środek jeziora.-To pewnie trudno było dopłynąć do brzegu?-Nie, najtrudniej było wydostać się z worka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani pyta Jasia jakie zna żywioły.-Ogień, woda i wódka - odpowiada Jasiu.-Ogień, woda... ale wódka? Co ty Jasiu wygadujesz?-No bo kiedy ojciec wraca pijany, to matka zawsze mówi: "Patrz, stary znów w swoim żywiole".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpada facet do zakładu fryzjerskiego i pyta:Kiedy mógłby pan mnie ostrzyc?Fryzjer rozgląda się po zakładzie, liczy czekających klientów i mówi:- Najwcześniej za dwie godziny.Klient wychodzi. Na drugi dzień ponownie pojawia się ten sam facet.Zagląda do zakładu i pyta:- Kiedy najwcześniej mógłbym się ostrzyc?Fryzjer kalkuluje, przelicza czekających klientów i odpowiada:- Nie wcześniej niż za trzy godziny.Facet znika. Tydzień później sytuacja się powtarza.Zaniepokojony fryzjer prosi kolegę:- Romek, idź za nim i zobacz, co to za jeden i dokąd poszedł?Po 10 minutach wraca Roman śmiejąc się do rozpuku.Fryzjer pyta:- I co, dokąd poszedł?- Do twojej żony!

Mąż z żoną leżą wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał do ściany zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę pobaraszkować mówi:- Zaczekaj synek jeszcze nie śpi...Po pewnej chwili mąż ponownie próbuje przejść and żoną, bo dalej męczy go pragnienie.- Mówiłam ci zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka.Idzie do kuchni, odkręca kran I nic - nie ma wody. Sprawdza w czajniku, też nie ma! Pić mu się chce okropnie, wyciąga więc z lodówki szampana...Żona słysząc huk otwieranego szampana pyta:- Co ty tam robisz?Na to dziecko, które jeszcze nie spało:- Nie chciałaś mu dać, to się zastrzelił!

Mąż pracujący zagranicą napisał do żony:

"Kochanie,

Nie mogę wysłać ci wypłaty w tym miesiącu, więc przesyłam 100 całusów.

Jesteś moim skarbem.

Twój mąż,

Staś"

Na co żona odpowiedziała:

"Mój najukochańszy,

Dziękuję za 100 całusów, poniżej jest lista kosztów...

1. Mleczarz zgodził się dostarczać mleko przez miesiąc za 2 całusy.

2. Elektryk zgodził się dopiero po 7 całusach.

3. Właściciel wynajmowanego przez nas mieszkania przychodzi codziennie po 2 lub 3 całusy w zamian za koszt wynajmu.

4. Właściciel sklepu nie zgodził się na wyłącznie całusy, więc dałam mu jeszcze inne rzeczy...

5. Inne wydatki - 40 całusów.

Nie martw się o mnie, mam jeszcze 35 całusów i mam nadzieję, że to mi wystarczy do końca miesiąca.

Czy mam to samo zaplanować na kolejny miesiąc? Daj proszę znać!

Twoja najdroższa,

Hela"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Tato, dlaczego ten pociąg zakręcowywuje?- Nie mówi się "zakręcowywuje", tylko "zakręca" Jasiu!- No dobrze, to dlaczego on zakręca?- Bo mu się tory wygły...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na lekcji pani pyta dzieci, kto udźwignie najwięcej arbuzów...

Mówi Małgosia:-Ja udźwignę 2!Pani pyta:-A w jaki sposób?-Po jednym w każdej ręce...Henio podnosi rękę i woła, że uniesie trzy. Pani zaskoczona pyta:-Heniu... a w jaki sposób chcesz to zrobić?-No... dwa pod ręce, a trzeci na dzidę...-Heniu! Jak możesz takie wulgarne rzeczy mówić?!!Tymczasem na końcu sali Jasio woła, że uniesie 5 arbuzów.

Pani znów zaskoczona pyta w jaki sposób Jasio to zrobi.

Na to Jasio mówi:-Dwa pod ręce i Henia na dzidę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skacowany sąsiad wraca do domu wieczorem, żona nie chce go wpuścić, a że chce mu się strasznie pić.puka do drzwi sąsiadów. Otwiera mu mały Jasio i mówi, że rodziców nie ma w domu.

Skacowany sąsiad prosi o szklankę wody.

Jasio przynosi mu,a on wypija ją jednym duszkiem, i prosi o następną.Malec przyniósł, ale tylko pół.-Dlaczego pół?? Prosiłem o całą szklankę - dziwi się sąsiad.-Mały jestem, do kranu nie dosięgnę, a z sedesu już wszystko wybrałem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...