Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Napad na bank .

Jeden z bandytów podchodzi do zakładnika i pyta się- widziałeś coś?- tak odpowiada i dostaje kulkępodchodzi do drugiego i pyta- widziałeś coś?- tak odpowiada i tez dostaje kulkępodchodzi do mężczyzny i pyta- widziałeś coś??- nie, nic nie widziałem, ale moja żona wszystko widziała, tam stoi o tam....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna para wzięła ślub.

Dwa tygodnie później mężowi zachciało się spotkać ze starymi kumplami w ulubionym barze.

Ubrał się więc i mówi:- Kochanie, wychodzę, ale niedługo wrócę.A dokąd idziesz misiaczku? pyta żona.- Do baru, ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko.- Chcesz piwo, robaczku? Wybieraj -  to mówiąc żona otwiera lodówkę i prezentuje 25 gatunków piwa z 12 krajów: Niemiec, Holandii, Anglii......

Mąż stanął jak wryty i zdołał wydusić tylko:- Tak, tak, cukiereczku...... ale w barze .... no wiesz.... te chłodzone kufle......Żona mu przerwała:- Chcesz do piwa schładzany kufel? Nie ma problemu. i wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel.Jednak mąż, choć nieco blady z wrażenia, nie dawał za wygraną:- No tak skarbie, ale wiesz... w barach mają takie pyszne przystawki. Nie będę długo, obiecuję.- Masz ochotę na przystawki, niedźwiadku?

I żona otworzyła szafkę, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków.Mąż resztką sił próbował się ratować:- Ale kochanie ......rozumiesz..... w barze ..... te męskie gadki, ten wulgarny i pikantny język......- Chcesz przekleństw, moje słoneczko? TO PIJ TO JEBANE PIWO Z TEGO PIEPRZONEGO KUFLA I ŻRYJ DO CHUJA PANA PRZYSTAWKI!!! TERAZ JESTEŚ, DO KURWY NĘDZY, ŻONATY I NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SIĘ WŁÓCZYŁ!!! POJAŁĘŚ TO TY SKURWYSYNIE?!?!?!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po powrocie z sanatorium podczas pierwszej nocy mąż przez sen ciągle powtarza "Basiu, Basiu, Basiu!"Rano żona żąda wyjaśnień.- Koło sanatorium było gospodarstwo rolne, a tam w zagrodzie stała piękna klacz o tym imieniu.   Chodziłem ją karmić chlebem. Pewnie mi się przyśniła. - tłumaczy się mąż.Minęło kilka dni, mąż wraca z pracy i widzi, że na stole leży list w rozerwanej kopercie.- Od kogo? - pyta się mąż żony.- Ta klacz do ciebie napisała.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona pyta męża, jak damy naszemu synkowi na imię?
- Tomasz.
-Czemu Tomasz ?
- Nie chciałaś w (_,_) , to masz

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzą dwaj koledzy w barze.Jeden pyta się drugiego:- Co dostałeś na gwiazdkę od żony?- A,wiesz urodziło mi się dziecko.- To gratuluje!- Ale wiesz żona złożyła się na ten prezent z sąsiadem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona mówi do męża:

- Kochanie podaj mi kawę.

Mąż:

- o jej dopiero co usiadłem!

- A co przedtem robiłeś?

- Leżałem!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed ślubem:Ona - Ciał Janek.On - No nareszcie, już tak długo czekam.Ona - Może chcesz żebym poszła?On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!Ona - Kochasz mnie?On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?Ona - Chcesz mnie pocałować?On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.Ona - Czy mogę Ci zaufać?On - Tak.Ona - Kochanie.Siedem lat po ślubie:Czytajcie od dołu...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ecik jest w łóżku z żoną Masztalskiego. A tu nagle słychać klucz w zamku.- O cholera, to mój mąż! - krzyczy Masztalska.Ecik wyskakuje goły z łóżka i rzuca się po ubrania.

Nie zdążył się ubrać, bo nagle do pokoju wszedł Masztalski. Widząc gołego Ecika mówi:- Ecik, ja ciebie uważałem za kumpla. A ty z moja żoną... Teraz to cię kurwa zabije!!!Masztalski sięga po siekierę. Ecik ucieka na balkon.

Ecik patrzy w dół, a tam 10 pięter do ziemi! Co robić?!Nagle jakiś tajemniczy głos z nieba mówi:- Ecik! Pierdnij najmocniej jak potrafisz. Blok się zawali a ty spadniesz na dół bez szwanku!!!Ecik naprężył się i pierdnął na maksa.

Faktycznie blok się zaczął rozlatywać.Ecik spada w dół... Nagle Ecik czuje, że ktoś go za ramie szarpie.- Ecik! Ecik! Nie dość, że spicie na żebraniu to jeszcze mi tu pierdzicie!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona pyta męża:- Czemu tak krzyczałeś w nocy?- Miałem straszny sen. Śniło mi się,że muszę się ożenić.- Z kim?- Znów z tobą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Młoda mężatka kupiła sobie składana szafę, ale jej radość nie trwała długo,

w  okolicy przejechał tramwaj i szafa się rozleciała.

Zadzwoniła wiec do sklepu i poinformowała o tym sprzedawcę, sprzedawca zareagował natychmiast i przysłałpracownika aby sprawdził co jest z ta szafa.

Gość przyszedł złożył szafę i  powiedział, że on wejdzie do szafy i sprawdzi co się stanie gdy nadjedzie tramwaj.

W tym czasie wrócił mąż:- Co pan tu robi???- Jak powiem, że czekam na tramwaj to i tak mi pan nie uwierzy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...