Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Lord Astor należał do śmietanki towarzyskiej XIX-wiecznego Londynu.

Z tego tytułu często brał udział w rautach, przyjęciach i balach. Na jednej z takich imprez lord Astor poprosił o głos i mówi:- Zadam państwu zagadkę.- Prosimy, prosimy!- Co to jest: ciemne, włochate i ma to kobieta między nogami?Wszyscy goście zaskoczeni i lekko zniesmaczeni, ale pozostał im cień nadziei, że może rozwiązanie jest zaskakujące i nietypowe i wcale nie jest to to, co od razu się wszystkim nasunęło.- Nie wiemy, milordzie. Cóż to takiego?Lord Astor na to:- Proszę państwa, to jest pizda.Podniósł się gwar, kobiety mdleją, panowie oburzeni.

Ktoś wezwał straż i lorda Astora odstawiono do aresztu.

Wkrótce sąd i wyrok: miesiąc więzienia.Minął miesiąc i lord Astor wyszedł na wolność.

Po jakimś czasie pojawił się na znaczniejszym balu. Przyjęty został z rezerwą, a już ze zgrozą zareagowano na jego propozycję:- Zadam państwu zagadkę.- Milordzie, może później, może to nie miejsce na pańskie zagadki...- A jednak zadam państwu tę zagadkę!Ludzie pomyśleli, że jednak może zmądrzał dzięki odsiadce i wymyślił jakąś inną zagadkę.- No dobrze, milordzie, prosimy o zagadkę.- Co to jest: ciemne, włochate i ma to kobieta między nogami?Znowu kobiety mdleją, panowie zaciskają pięści, ale etykieta nakazuje, by lord wypowiedział się do końca.- No, cóż to takiego, milordzie?- Proszę państwa! Siedziałem w kozie długi miesiąc i miałem wystarczająco dużo czasu, żeby sobie to wszystko przemyśleć.Towarzystwo odetchnęło z ulgą na myśl, że Astor jednak faktycznie zmądrzał. Górę wzięła ciekawość.- I jakie wnioski pan wysnuł, milordzie?- No właśnie! Myślałem dużo czasu i w końcu doszedłem do jedynego słusznego rozwiązania. Otóż uważam, że nie ma innego wyjścia: to po prostu MUSI być pizda!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Samolot pasażerski w podróży międzykontynentalnej dostał się w sam środek burzy.

Deszcz i grad waliły w kadłub, wiatr rzucał go na prawo i lewo, a dookoła biły pioruny.

Pasażerowie krzyczeli z przerażenia. Było więcej niż pewne, że samolot zaraz się rozbije i wszyscy zginą.

W pewnym momencie podniosła się młoda kobieta i zawołała:

- Dłużej już tego nie zniosę! Nie mogę tak bezczynnie siedzieć i czekać na śmierć  jak jakieś zwierzę! Jeśli mam już umrzeć, chcę przed śmiercią poczuć się w pełni kobietą . Czy jest tu jakikolwiek mężczyzna zdolny uczynić coś, abym do końca mogła czuć się kobietą?

Kobieta rozejrzała się po pokładzie samolotu i zobaczyła czyjąś rękę uniesioną do góry, a w ślad za ręką podniósł się wysoki, przystojny, umięśniony mężczyzna.

Ze zrozumieniem uśmiechnął się do kobiety i idąc w jej stronę zaczął  odpinać i zdejmować z siebie koszulę.

Nawet w tym skąpym świetle kobieta z łatwością mogła dostrzec jego potężne muskuły.

Stanął przed nią z koszulą w ręku i rzekł:

- Z łatwością mogę sprawić, że poczujesz się przed śmiercią jak prawdziwa kobieta. Czy na pewno tego chcesz?

- Pragnę tego! - ochoczo odrzekła kobieta.

Na to mężczyzna  wręczył jej swoją koszulę mówiąc:

- Upierz ją!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna młoda kobieta przeprowadziwszy się na wieś postanowiła założyć małą hodowlę kur. Pyta więc sąsiada:- Ile powinnam kupić niosek, żeby starczyło jaj dla całej rodziny?- Niech pani kupi 15 niosek i jednego koguta - podpowiada sąsiad.Po kilku dniach sąsiad przychodzi w odwiedziny do młodej gospodyni i widzi, że obok każdej z kupionych przez nią kur kręcą się koguty.- Ile pani tych kogutów kupiła? - pyta zaskoczony.- Tyle, ile kur - odpowiada kobieta.- Po co? Wystarczyłby jeden, no może dwa.Na to kobieta karcącym głosem:- To pan tak myśli! Ale to jest typowo męski punkt widzenia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Fajnie się żyło w Średniowieczu.Dziewczyna nie dała.Człowiek poszedł do inkwizycji, powiedział, że czarownica.I spalili sukę.Fajnie się żyło w Średniowieczu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z lecącego helikoptera zwisa lina, na której uczepionych jest jedenaście osób: dziesięciu mężczyzn i jedna kobieta.

Sytuacja wygląda krytycznie: lina jest za słaba, żeby ich wszystkich utrzymać.

Zdesperowani decydują, że jedna osoba musi się puścić, bo inaczej wszyscy zginą.

Niestety nikt nie potrafił powiedzieć, kto ma odpaść.

W końcu kobieta wygłosiła bardzo płomienną i poruszającą mowę:

- Ja oddam swoje życie, żeby was ocalić. My kobiety, całe wieki byłyśmy skłonne do poświęceń dla dobra innych. Poświęcałyśmy się dla naszych dzieci i mężów, a ich szczęście było naszym szczęściem. Nic nie jest ważniejsze dla prawdziwej kobiety niż radość dziecka i zadowolenie mężczyzny. Nawet cena mojego życia nie jest za wysoka, aby was uratować.

Wszyscy mężczyźni byli tak poruszeni mową, że zaczęli jej bić brawo.

-Tak, tak ...... Znowu nie docenili kobiety.....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi królik do apteki.
- 200 prezerwatyw poproszę!
Farmaceutka wydaje towar i mówi:
- Yyyyy, przepraszam, ale mamy tylko 199 sztuk...
Królik się skrzywił. Spojrzał na panią magister z wyrzutem i po chwili zastanowienia mówi:
- No dobra. Biorę. Ale oświadczam, że mi pani z lekka spie*doliła wieczór!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przedział w pociągu.

Naprzeciwko siebie siedzą: młoda kobieta i czytający gazetę pan w średnim wieku.

W pewnym momencie dziewczyna zauważa, że facet ma rozpięty rozporek.

Lekko skrępowana, postanawia delikatnie zwrócić mu uwagę:- Przepraszam najmocniej, ale kramik się panu otworzył.Mężczyzna  podnosi wzrok i zza gazety ponętnym głosem mówi:- A co, może chciała by pani porozmawiać z kierownikiem?Oburzona kobieta bez zastanowienia ripostuje:- Wie pan to chyba niemożliwe, na razie widzę tylko lichego magazyniera leżącego na worach.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kolejce stoją 7-letni syn i ojciec.

Przed nimi stoi otyła kobieta.

Synek mówi do ojca:- Tato, patrz jaka gruba ta baba!Ojciec się zaczerwienił, głupio mu się zrobiło i mówi:- Synku, nie można tak mówić o ludziach.- Ale ona jest taaaka gruuba!Nigdy takiej nie widziałem!- Dobrze, ale to niegrzeczne w ten sposób mówić o innych.W tym momencie otyłej kobiecie przy pasku odzywa się komórka:- Pi, pi, pi, pi...A synek z przerażeniem:- Tato! Uważaj! Będzie cofać!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie kobieta do wróżki...

Ta rozkłada karty i mówi:- Oj zgroza, oj bieda!- Co takiego? - pyta kobieta. - Co pani tam widzi?- Śmierć! I to pani męża!- To, to już wiem, nie za to Pani płacę. Przyszłam tu po to, aby się dowiedzieć, czy mnie uniewinnią...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do sklepu z zabawkami wchodzi kobieta z zamiarem kupienia prezentu swojej córce.- Chciałabym kupić lalkę Barbie - mówi do ekspedientki.- Proszę bardzo... tu jest Barbie w stroju kąpielowym za 18,90 zł;

tam jest Barbie w stroju wieczorowym - kosztuje 23 zł... - pokazuje ekspedientka.- A tamta na górze? - przerywa ekspedientce kobieta.- A ta, to Barbie rozwiedziona. Kosztuje 320 zł.- O Boże! Dlaczego taka droga? - pyta kobieta.- Bo widzi pani - odpowiada ekspedientka - jeśli pani ją kupi, dostanie Pani jeszcze samochód Kena, dom Kena, jacht Kena...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...