Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Na przyjęciu goście spierają się, kto jest bardziej godny zaufania - kobiety czy mężczyźni.- Żadna kobieta nie potrafi dochować tajemnicy - powiedział pogardliwie jeden facet.- Nie wydaje mi się - odpowiedziała kobieta - Trzymam w tajemnicy mój wiek odkąd skończyłam 21 lat.- Któregoś dnia pani się wyda - upierał się facet.- Nie sądzę! - odrzekła - Kiedy kobieta trzyma coś w sekrecie przez 27 lat, może zatrzymać go na wieki!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Panie Doktorze gdzie jest łechtaczka?? Z przodu czy z tyłu?? - pyta pacjent w gabinecie

Lekarz odpowiada: "Oczywiscie, ze z przodu. Zawsze byla z przodu"

Facet na to: "O kurwa! To ja sie cale życie hemoroidem bawilem??"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prowadzi dwóch mężczyzn goryla do zoo. Nagle, przechodząc koło pewnej kamienicy, słyszą jak  blondynka przez okno krzyczy.- Chłopa, chłopa!Jeden z mężczyzn postanowił pomóc kobiecie  i poszedł. Po 15 minutach wraca, na co drugi się pyta:- I jak było?- Super - odpowiada pytany. - Każdy numerek, jaki zrobiliśmy ona zaznaczała poprzez kreskę kredą na ścianie. Kresek miałem aż trzy.Idą dalej. Nagle znów słyszą tą samą blondynkę. Drugi postanowił także pójść. Po powrocie chwali się koledze, że ona zaznaczyła kredą aż 6 kresek.

Podczas tej rozmowy, znowu ta sama kobieta otwiera okno i krzyczy:- Chłopa, chłopa!Panowie byli zmęczeni, to posłali goryla. Goryl nie wraca 10 minut, pół godziny, godzinę... Nagle kobieta otwiera okno i głośno krzyczy:- Kredy! Kredy!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małżeństwo uprawia stosunek po czym żona do męża:
-Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy murzyna i będzie mi tańczył, co?
Mąż się zgodził. No i jest ten Murzyn i tańczy, małżeństwo nadal się kocha i żona znowu:
- Skarbie znów nic, nie mam orgazmu. Mąż zrozpaczony nie wie co zrobić. Więc żona na to:
-Kochanie a może zamienisz się z murzynem i Ty będziesz tańczył? Mąż myśli i myśli no i się zgodził. Mąż tańczy, murzyn kocha się z jego żoną. Kobieta jeden orgazm, drugi, jęczy jak szalona. Na to wszystko mąż krzyczy:
-WIDZISZ MURZYN TAK SIĘ TAŃCZY!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi kobieta do lekarza wraz z mężem i mówi:

- "mój mąż jest aktywnym impotentem".

- "jak to możliwe?" - pyta lekarz - "proszę zademonstrować".

Kobieta wyskakuje z ciuszków i już po chwili 'pałka' jej męża sterczy jak na zawołanie.

- "Widzę, że wszystko w porządku, o co Pani chodzi?" lekarz na to.

- "Taaak?! To proszę 'go' teraz spróbować oderwać od brzucha!!!".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzi kobieta z dzieckiem do autobusu. Kierowca do niej:- Ale ma pani brzydkie dziecko!

Kobieta, wkurzona, siada. Współpasażer pyta:- Dlaczego pani jest taka zdenerwowana?- Bo kierowca mnie obraził - odpowiada kobieta.- Niech pani poczęstuje się cukierkiem na poprawę humoru - mówi współpasażer - a dla małpki mam bananka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dwie żony rozmawiają o mężach. mówi pierwsza: mój to straszny pijaczyna, bije mnie, pieniędzy nie przynosi i ciągle gdzieś się szlaja. a druga na to: oooo to nic, mój to syfilityk, a na to wygląda z drugiego pokoju jej mąż: kochaanie, tye razy Ci tłumaczyłem - filatelista

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi do fryzjera kobieta z pięcioma włosami i mówi:- Proszę uczesać mnie w warkoczykNa to fryzjer: Ale wypadł pani właśnie jeden włosek- W takim razie mogą być kucyki- mówi kobieta- Ale właśnie wypadł pani kolejny włosek- odpowiada fryzjer.- Trudno, dzisiaj zaszaleje i pójdę w rozpuszczonych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podczas wizyty w Licheniu poprzedni papież Benedykt XVI przemawiając pogubił kartki przez wiejący wiatr. jego akolici chcieli mu pomóc, ale on, że nie, da sobie radę. wyprostował się i rzecze piękną polszczyzną: Uwaga, uwaga! Obrończy Poczty Polskiej! Poddajcie się...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

W ciele kobiety są dwie bardzo ważne dziurki.To nie to o czym myślicie, zboczuchy!Chodzi o dziurki w nosie, aby się nie udusiła podczas robienia loda.

McDonalds wychodząc na przeciw potrzebom trochę starszych mężczyzn ma zamiar wprowadzić do swojej oferty zestaw "Happy MILF."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...