Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Co to jest żona i teściowa  w samochodzie?Zestaw głośnomówiący!

Na korytarzu czeka ojciec pani dziecka  z olbrzymim bukietem kwiatów - mówiSalowa w szpitalu do szczęśliwej matki - Czy mam go wprowadzić?- A broń Boże. Tutaj w każdej chwili może pojawić się mój mąż...

Dlaczego kobieta  ma mniejsze stopy od mężczyzn?- Żeby stała bliżej zlewu.

Lekarz  bada kobietę .- Potrzeba pani więcej rozrywki. Powinna pani robić coś na co ma pani największą ochotę.- Niestety - wzdycha kobieta - mam bardzo zazdrosnego męża...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna, młoda dziewczyna poszła ze swojej wsi na targ do pobliskiego miasteczka na zakupy. P

Pobyła jednak przy straganach dłużej niż zamierzała i musiała wracać po zmierzchu.

Traf chciał, że w tym samym czasie tą samą drogą wracał do wsi także rosły, cichy chłopak z sąsiedniego gospodarstwa.

Idą, idą dłuższą chwilę, po czym dziewczyna rzuca:- Wiesz, zastanawiam się, czy słaba i bezbronna dziewczyna, taka jak ja, powinna wędrować po ciemku z silnym, wielkim mężczyzną, takim jak ty.Chłopak ignoruje ją i nic nie odpowiada. Idą dalej i za kilka minut ona znowu zaczyna:- Prawie mi straszno tak iść samej z tobą, w tych ciemnościach. Jeszcze przyszłoby ci coś do głowy...- Słuchaj - mówi chłopak - wracam z targu, w jednej ręce niosę kurę i łopatę, a w drugiej trzymam wiadro i sznurek, na którym prowadzę kozę. Jak miałbym ci coś zrobić?Dziewczyna po dłuższym namyśle odpowiada:- Przyszło mi tylko tak do głowy, że gdybyś wbił w ziemię łopatę, przywiązał do niej kozę, a kurę przykrył wiadrem - to wtedy byłabym dopiero w tarapatach

Dlaczego kobiety  rano przeciągają  się po przebudzeniu?- Bo nie mogą się  po jajkach podrapać!

Chorobliwie nieśmiały chłopak dostrzegł przy barze piękną dziewczynę.

Przez godzinę zbierał się, wreszcie podszedł do niej i zapytał cicho:- Czy możemy chwilę porozmawiać?Dziewczyna popatrzyła na niego i wrzasnęła:- Nie! Chcę się z Tobą przespać!!!Wszyscy w knajpie zamilkli i zaczęli im się przyglądać.

Przerażony chłopak wrócił chyłkiem do stolika. Po chwili dziewczyna podchodzi do niego i przeprasza:- Jestem studentką psychologii i badam jak ludzie zachowują się w kłopotliwych sytuacjach.Na to chłopak ile sił w płucach:- Dwie stówy Ci wystarczą !?!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bal przebierańców.

Jeden przebrany za Zorro, jakaś tam kobieta  za królewnę.

Nagle wchodzi kobieta : cała goła i pomalowana białą farbą.

Podchodzi do niej koleżanka:- Ty za co się przebrałaś? Tamta podnosi wysoko nogę i mówi:- Za DZIURĘ W ZĘBIE...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do taksówki wsiadły dwie paniusie  typu "damulka z pretensjami".Po drodze gwarzą sobie o tym i o owym.- To doprawdy okropne, jacy ludzie bywają niekulturalni! Wyobraź sobie moja droga, byłam ostatnio na przyjęciu, gdzie do ryby podano mi nóż do befsztyków!- O tak, szokujący brak ogłady. Mnie znowu zaproponowano sherry w kieliszku do szampana!W tym momencie wtrąca się taksówkarz:- Panie nie wezmą mi za złe, mam nadzieję, że ja tak tyłem do pań siedzę??

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gwiazda filmowa zgłasza na komisariacie kradzież.- Co pani skradziono?- Naszyjnik z pereł.- Jak wyglądał?- Jak prawdziwy!

Mąż wraca do domu i widzi, że żona pakuje walizkę.-Gdzie się wybierasz?-Do Londynu. Przeczytałam, że za to, co ja tu robię za darmo, w Londynie dziewczyna dostaje 200 funtów !!!Po chwili żona widzi, że i mąż się pakuje:-A Ty gdzie?-Ja też do Londynu. Chcę zobaczyć, jak tam przeżyjesz za 400 funtów rocznie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona do męża:- Przedtem to z miłości chciałeś zjeść mnie całą, a teraz to ci mój jeden włos w zupie zawadza...

Mąż z żoną siedzą razem w restauracji na romantycznej kolacji z okazji kolejnej rocznicy ślubu.

Mąż, kulturalnie je za pomocą widelca noża, itp., nie spieszy się, pełna kulturka.

Żona natomiast, wcina wszystko jak seria z karabinu maszynowego, upaprała się od jedzenia, stolik zabrudziła.

Żadnej kultury po prostu. Mąż przerywa jedzenia, patrzy dłuższą chwilę co żona wyprawia i spokojnie rzecze:- Ty żresz normalnie jak świnia!Na co żona nie odrywając twarzy od talerza:- Łłłiiiiiiiiiiiiiiii tam

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sędzia przepytuje żonę na okoliczność pozwu rozwodowego:- Czemu pani chce się rozwieść?- Bo....y....ee.....- On pije?- Nie.- Narkotyki?- Nie.- Mało zarabia?- Nie, całkiem sporo.- Nie dba o dzieci?- Skądże, jest dla nich dobry.- Zdradza?- Skądże.- Nie zadowala pani jako kobiety?- Nie, jest normalnie.- W domu nie pomaga?- Pomaga.- To o co chodzi?- Wysoki sądzie, on robi to wszystko, co trzeba, ale żeby wysoki sąd widział, JAKĄ on ma wtedy skrzywioną twarz!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewien facet leży na łożu śmierci, przy nim czuwa żona.- Skarbie ... - szepce facet.- Cicho kochanie, nic nie mów.- Skarbie, ja muszę ci coś wyznać.- Kochanie, nic nie musisz, nic nie mów. Wszystko w porządku.- Nie, nie, chce umrzeć w pokoju. Muszę ci wyznać skarbie, że cię zdradziłem.- Nie martw się kochanie, ja wszystko wiem. Gdybym nie wiedziała, to przecież bym cię nie otruła.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiają dwie przyjaciółki.

-Zdradzasz swojego męża?- Pyta się pierwsza.

-A kogo innego mogłabym zdradzać- Odpowiada droga.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szaleje pożar. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku. Żona mówi do męża:- Wiesz, Zdzisiek, po raz pierwszy od 15 lat wychodzimy gdzieś razem..

Jaś i Małgosia  bawią się w dom. Jaś próbuje obiadu i mówi:- Wiesz co, kotku? Chyba jest troszeczkę niedosolone...Małgosia:- Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz, że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz że w ogóle nie posoliłam i kłamie!? Ja kłamię! Może ja tylko kłamię! Może w ogóle uważasz, że jak kłamię, to nawet nie jestem człowiekiem żeby się pomylić! A może uważasz, że ja już nie jestem człowiekiem! A może ja już nawet nie mówię po ludzku, a tylko szczekam?! Mamoooo, Jasiu  powiedział do mnie - ty kurwo....

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...