Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzi blondynka w pabie i płacze. Kelner podchodzi i się pyta co się stało  blondynka:

- no bo wszyscy uważają że ja jestem taka głupia i w ogóle kelner:

- nie martw się brunetki są głupsze patrz:

- ej brunetka sprawdź czy cię nie ma w domu i brunetka biegnie

a blondynka się śmieje i mówi

- jaka głupia ja bym zadzwoniła.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czym się różni rogacz od prawdziwego mężczyzny?

Rogacz mówi "stanik zapinany z przodu".

Prawdziwy mężczyzna mów "Stanik rozpinany z przodu".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzą do baru dwaj blondyni.Zamawiają dwa piwa i czekają?.W ten czas wyciągają kanapki.Kelner mówi:

- TU NIE MOŻNA JEŚĆ SWOICH KANAPEK.Blondyni patrzą na siebie i zamieniają się kanapkami.

Na stacji benzynowej blondynce zatrzasnęły się kluczyki. Obok niej przejeżdża dwóch facetów.

Jeden zaczyna się śmiać w głos. Drugi się pyta:- Z czego sie tak śmiejesz?A on na to:- Bo tamta blondynka próbuje wyciągnąć kluczyki drucikiem.- Co w tym takiego śmiesznego?- Bo w środku siedzi druga blondynka i mówi:- trochę w lewo, trochę w prawo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Blondynka jedzie swym pięknym różowym kabrioletem. Spowodowała wypadek z maluchem.

Wychodzi facet z malucha i rysuje koło na ulicy i mówi:- wejdź do środka i nie wychodź z tego kołaI poprzebijał jej koła. Odwraca się, a blondynka się śmieje. To powybijał jej szyby. Odwraca się, a ona sie śmieje. To rozwalił jej całe auto. Odwraca się, a ona w śmiech. W końcu nie wytrzymał i pyta się:- co cię tak śmieszy?A ona na to:- bo jak nie patrzyłeś to ja wychodziłam z kółka

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasio przychodzi to taty i mówi:

- Tato, tato kup mi łuk.

A tata:

- No niestety Jasiu nie mam teraz pieniędzy żeby kupić ci nowy łuk ale jak znajdę czas to ci samodzielnie zrobię.

No i tata przychodzi po 3 dniach do Jasia i pokazuje mu wypasiony łuk i strzały!

I Jasio zadowolony wziął od razu i pobiegł na podwórze postrzelać do kur. Jednak niemożne napiąć cięciwy i wraca do taty

- Tato ten łuk jest zepsuty!

- Jak to... Zaraz ci pokażę jak się z takiego łuku strzela.

Ojciec wziął łuk i strzałę napiął cięciwę i strzelił. Strzała poleciała w kierunku sąsiada.

Nagle słychać jęk.

-Jasiu idź sprawdź co się stało..

Jasio pobiegł... Wraca za 15 min:

-Tato mam dobrą i złą wiadomość.

- No to zacznij od dobrej

- Dobra jest taka że przestrzeliłeś wacka sąsiadowi

- Oooo To wspaniale wreszcie ma on za swoje. A jaka jest ta zła wiadomość?

- I dwa policzki mamusi

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Rozmawiają dwie stare prostytutki:- Wiesz, kupiłam sobie tydzień temu skunksa.- I co?- Zajebiście robi minetkę.- No tak, ale co ze smrodem?- Nie no spoko! dwa dni rzygał, ale później się przyzwyczaił.

:redevil::lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Teściowa, która po raz pierwszy zobaczyła wnuka, mówi do synowej:- Ani na pół joty niepodobny do mego syna!Synowa zadziera sukienkę i odpowiada teściowej:- Mamo, to jest pizd@, a nie kserokopiarka!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Dzień dobry... Czy z Ewą mogę?

-Niestety żony nie ma w domy.

-Wiem, jest u mnie... Tak tylko pytam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło.— Siostry dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować.Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka.— Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję.

Pierwszego dnia — nic nie widzę,

drugiego dnia — nic nie widzę,

trzeciego dnia — widzę — gotuje jajko.Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka.— Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję.

trzeciego dnia widzę — pierze majtki.Owacje na stojąco.

Na podium wchodzi Rosjanka— Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję.

trzeciego dnia nadal nic nie widzę.

Czwartego dnia - zaczynam widzieć na prawe oko.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiają dwie gwiazdy filmowe:- Ogarnia mnie przerażenie na samą myśl o pięćdziesiątce...- Moja droga, a co ci się wtedy przydarzyło?!

Przychodzi 18-letnia dziewczyna do apteki i mówi :- Poproszę dowcipne  środki antykoncepcyjne- Jakie ? - pyta się sprzedawczyni- No dowcipne  - odpowiada dziewczyna - koleżanka mi mówiła, ze środki antykoncepcyjne dzieli się na doustne i dowcipne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...