Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Nad siedzącą w autobusie dziewczyna stoi młody chłopak i uporczywie wpatruje się w jej dekolt.

W końcu ona nie wytrzymuje:- Chcesz w gębę??- Oj tak, a drugiego do ręki...

Przychodzi 15-letni chłopak do spowiedzi:chł:   Proszę księdza całowałemk:   O mój chłopcze to rozpusta całowałeś pannę w usta?chł:  Trochę niżej proszę księdzak:   O mój chłopcze co za gust całowałeś pannę w biust?chł:  Trochę niżej proszę księdzak:  O mój chłopcze to występek całowałeś pannę w pępek?chł:   Trochę niżej proszę księdzak:   O mój chłopcze co za cuda całowałeś pannę w uda?chł: Trochę wyżej proszę księdzak:  Idź gówniarzu, bo Ci pizgnę całowałeś pannę w pizdę, więc Ci nie dam rozgrzeszenia, chuj  Ci w dupę, do widzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Kocham Cię!

- Super.

- A Ty?

- Ja też jestem super.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewne Boże Narodzenie św. Mikołaj wychodzi z komina i zostaje zaskoczony przez 19- letnią blondynkę. Ona mówi:- Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną?- Ho, ho, ho - rzekł św. Mikołaj - muszę dostarczyć te wszystkie zabawki dobrym chłopcom i dziewczynkom.Zdjęła swoją koszulę nocną, pozostawiając jedynie stanik i majtki, i pyta:- Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną?- Ho, ho, ho, muszę dostarczyć te zabawki chłopcom i dziewczynkom.Zdejmuje wszystko i pyta:- Św. Mikołaju, teraz ze mną zostaniesz?Św. Mikołaj na to:- Ho, ho, ho, muszę zostać, nie przejdę przez komin z moim członkiem w takim stanie!

Pewien facet miał 50-centymetrowy interes. Stwierdził że z tak dużym nie będzie chciała go żadna dziewczyna, więc musiał się z tym uporać. Poszedł do czarownicy, a ta powiedziała mu że ma iść do lasu, tam na środku lasu będzie kamień i na nim będzie siedziała żaba. Miał zadać jej takie pytanie, na które żabka odpowie "nie" i wtedy interes skróci się o 10 cm.

Poszedł więc i pyta żabkę:- Żabko, dasz mi buzi?Żabka na to:- Nie!Ubyło 10 cm. Facet już wraca, ale stwierdził, że 40 cm to jeszcze za dużo, więc znów pyta:- Żabko, dasz mi buzi?- Nie!Teraz facet wraca z 30 cm. Pomyślał jednak, że 20 cm w zupełności wystarczy. Idzie więc jeszcze raz i pyta:- Żabko, dasz mi buzi?A żabka na to:- Nie, nie i jeszcze raz nie!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idę w nocy ulicą. Oglądam się - facet! Zaczęłam biec... Nie dogoniłam...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego razu rolnik dokupił do swojego gospodarstwa zebrę, Ta nie wiedziała z początku, co ma robić, więc zapytała się krowy:- Krowo, a co ty tutaj robisz?- Rano wyprowadzają mnie na pole, tam pasę się cały dzień, potem przyprowadzają mnie do zagrody i doją.Zebra pomyślała, że fajnie by było dostać taką robotę. Ale zapytała się jeszcze konia:- Koniu, a co ty tutaj robisz?- Czasem pociągnę jakiś wóz, ale najczęściej pasę się na polu.Zebra pomyślała, że koń też ma fajną pracę. Ale zapytała się jeszcze byka:- Byku, a co ty tutaj robisz?- Mała, ściągnij piżamkę, to zobaczysz!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż do żony:

- Chodź, pobawimy się w gwałt!

- Nieee!...

- I o to chodzi!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Kochanie, kochanie, obudź się!

- Co się stało?

- Proszę, szklanka wody i aspiryna na ból głowy.

- Ale mnie nie boli głowa.

- Mam cię!!! :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Onegdaj w Paryżu odbywał się konkurs na najlepszą dziwkę. ZSRR też zdecydowało się wystawić zawodniczkę. Najpierw jednak przeprowadzono z nią rozmowę tłumacząc:- Zachód nie może pomyśleć, że u nas kwitnie kurewstwo więc nie wolno Ci zająć lepszego niż 10 miejsce.Po miesiącu dziewczyna wraca. Wysiada z pociągu ma na sobie piękne futrobiżuterię itd. Za nią z całego wagonu wynoszą różne pakunki. Podszedł do niej oficer KGB i sączy przez zęby.- Które miejsce miałaś zająć?- Zajęłam 11.- A to skąd? - Pokazując jej zdobycze.- 11 miejsce uzyskałam w programie obowiązkowym, a to jest za program dowolny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzą sobie 3 starsze panie na werandzie. Jedna z nich jest przygłuchawa. Pierwsza mówi:- Za moich czasów, za 5 centów można było kupić taaakiego ogórka (I tu gestem pokazała od łokcia do końca palców)Druga mówi:- Tak, masz rację, pamiętam i taakie 2 cebule po 3 centymetry każda (tu dłonie splotła w ogromną kule)Trzecia, ta głuchawa wreszcie zabiera głos i mówi:- Nie mogę dosłyszeć o czym rozmawiacie, ale pamiętam chłopaka, o którym mowa...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Matka miała trzy córki i, ponieważ była wścibska, za każdym razem na ślubie prosiła każdą z nich, żeby napisała do niej o życiu płciowym. Pierwsza z córek napisała list zaraz na drugi dzień po ślubie. W liście było tylko jedno słowo:"Nescafe".Zdziwiona matka w końcu znalazła reklamę w gazecie:"Nescafe - satysfakcja do ostatniej kropli.".I była szczęśliwa, że córka tak wspaniale trafiła.

Druga z córek napisała dopiero tydzień po ślubie. W liście było słowo:"Marlboro".Matka nauczona doświadczeniem poszukała reklamy w gazetach. Znalazła zdanie:"Marlboro - Extra Long, King Size".I znowu była szczęśliwa. Trzecia córka napisała dopiero po czterech tygodniach. W liście było napisane:"British Airways".Matka przeglądała gazety nie mogąc się doczekać poznania prawdziwej treści listu, aż w końcu znalazła. W reklamie było napisane:"British Airways - trzy razy dziennie, siedem dni w tygodniu, w obie strony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...