Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Mężczyzna i kobieta w samolocie. Nocny lot.- Chyba już wszyscy śpią. Chodź!Dźwięk kroków.- Ta jest wolna. Nikt nie widzi. Wchodź pierwszy.- Trochę ciasno.- Mogę usiąść? A prezerwatywę masz? Nakładaj szybko!Kilka stęknięć.- A co to za zapach?- Mmmm... fajnie.Dłuższe westchnięcie.Nagle słychać, jak włącza się aparatura nagłośnieniowa w samolocie:- Tu kapitan załogi samolotu. Zwracam się do dwojga pasażerów, którzy zamknęli się w tylnej toalecie. Dobrze wiemy, co tam robicie, a jest to surowo zabronione - jest zapis w regulaminie naszych linii! Proszę więc wyrzucić papierosy i zdjąć kondom z detektora dymu!

Przychodzi blondynka do sex-shopu z zamiarem kupna wibratora. Sprzedawca pyta:- Może ten "kukurydza"?- Nie, nie...- A ten "big black"?- Nie... ale ten będzie dobry, o tak, ten! - wskazuje inny.- Ok. Zapakować?Blondynka lekko zażenowana łapie się za kostki i mówi:- Tak, proszę. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czym się różni blondynka od dzika ?

Niczym

Jedno i drugie uwielbia żołędzie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykanka i jej koleżanka Arabka robią zakupy w supermarkecie.Przechodzą koło stoiska z warzywami. Arabka z góry ziemniaków wybiera dwa najbardziej okrągłe i mówi:- Przypominają mi jądra mojego męża.- Wow! Są takie duże?!- Nie, takie brudne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Kochanie, mam wspaniały pomysł na dzisiejszy seks. Wsadzę Ci go do ucha!- Zwariowałeś? Mogę od tego ogłuchnąć!- Niemożliwe, od 20 lat wsadzam Ci go do ust i nie możesz się zamknąć!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca facet do domu i mija kobietę, która zanosi się płaczem i przez łzy powtarza:

- "To okropne, Janek nie żyje!".

Idzie dalej i znowu mija kobietę, która tak samo jak poprzednia płacze, powtarzając:

- "To okropne, Janek nie żyje!".

Przeszedł jeszcze kawałek, a tam w poprzek ulicy stoi ciężarówka, a pod kołami leży rosły gość. Wokół niego pełnolamentujących kobiet. Siła uderzenia była tak duża, że z kolesia zerwało całe ciuchy i widać było jego przyrodzenie niezwykłej wielkości. Po powrocie do domu facet opowiada żonie:- Kochanie, nie uwierzysz, co właśnie widziałem. Ze 100 metrów od naszego domu ciężarówka potrąciła jakiegoś rosłego chłopa. Mówię Ci, nigdy w życiu nie widziałem, żeby ktoś miał tak wielkiego penisa!Na to żona:- Niemożliwe! Janek nie żyje?!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:- Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.- A po co?- Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do baru przychodzi facet. Za ladą siedzi super laska, na ścianie menu:Kanapka z serem - 2 złKanapka z szynką - 3 złObciągnięcie dłonią - 5 złMężczyzna patrzy na seksowną sprzedawczynię i pyta:- To ty obciągasz ręką?- Tak skarbie - mruczy uwodzicielsko laska.- To umyj dobrze łapska i daj mi kanapkę z serem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza.Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby sięprzestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:- No i jak było?Facet na to:- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz,odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta ma kochanka.

Mąż w pracy, a ona w domu z kochankiem ostre walenie.

Nagle dzwonek do drzwi 

- Kurwa, stary wrócił wcześniej z roboty - rzuciła kobieta - chowaj się.

- Ale gdzie - pyta kochanek

- nie, do szafy nie bo cie znajdzie,

To może pod łóżko ?- pyta zakłopotany

- Nie - też cie znajdzie .... ale wiesz co ... wskocz szybko na żyrandol - zaproponowała kobieta

Jak powiedziała -  tak zrobił ... wskoczył i tak dynda.

Wchodzi do domu mąż, wącha, rozgląda się i mówi: - czuje tu obcego kutasa ! Gdzie on jest

- Nie nie ma nikogo - mówi żona.

Ale mąż nieufny wchodzi do pokoju, patrzy w szafie, niema, zerka pod łóżku nie ma .... nagle spogląda w górę na żyrandol...

- A to kurwa kto jest ? - pyta nerwowo

- A to jest malarz - bez wahania wali żona

- A rzeczywiście - mówi mąż - malarz, bo mu jeszcze z pędzla kapie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miał król trzy córki. Postanowił je za mąż wydać. Dał każdej po strzale.Wystrzeliła najstarsza. Strzała wpadła do banku, a jej mężem został bankier.

Wystrzeliła środkowa. Strzała wpadła do biura, a jej mężem został biznesmen.

Wystrzeliła najmłodsza. Strzała wpadła w błoto. Podeszła młoda do bajora, patrzy a tam żaba.

Standard. Od małego każdą królewnę uczą, co należy zrobić w takiej sytuacji. Nabrała powietrza w płuca i pocałowała żabę.

Nic się nie stało. Nabrała powietrza w płuca i pocałowała jeszcze raz. Znowu bez efektu.

Żaba mówi:- Widocznie jestem mocno zaczarowany... Trzeba będzie possać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...