Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

W stogu siana leży Jasiek z Maryśką i obserwują jak ogier pokrywa kobyłę.- Jasiek - pyta Maryśka - po czym ten koń poznaje, że klaczy chce się?- A bo ja wiem... - odpowiada Jasiek - Może po zapachu.Po pięciu minutach dialog rozpoczyna Maryśka:- Jasiek, czy ty masz katar?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do sypialni, w momencie zakładania przez tatę prezerwatywy, bezceremonialnie wkracza mały Jasio.Żeby ukryć swój stan, tata udając, że niby nic się nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod łóżkiem.- Co robisz? - pyta Jasio- A szukam kota - odpowiada tatuś.- I co, będziesz go ruchał?!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy łóżku umierającej żony siedzi mąż.- Może ci coś potrzeba kochanie mówi smutnym głosem.- Chciałabym - odpowiada cichutko żona, żebyśmy kochali się ten ostatni raz.- Oj taka słaba jesteś, ale jak tak bardzo chcesz...I gość włazi do łózka, robi co żona sobie życzy, a potem przytula się i usypia ze zmęczenia. Budzi się po jakimś czasie, a żona w świetnej formie krząta się po kuchni gotując obiad. Facet zrywa się z pościeli i woła:- Kochanie, co się stało, przecież taka chora byłaś?- A to ten seks z tobą tak mi pomógł - informuje go z uśmiechem kobieta.Facet siada ciężko na stołku i smutnieje.- Co jest? Nie cieszysz się, że wyzdrowiałam?- Nie o to chodzi - mówi mąż - tylko jakbym wiedział, że mam takiemożliwości, to i babcię Zosie bym uratował i wujka Zdziśka...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Mam nieprzepartą ochotę włożyć penisa w obieraczkę ziemniaków - zwierza się mąż żonie.- Absolutnie nie rób tego! - krzyczy kobieta. - To się źle dla ciebie skończy.Po kilku dniach facet wraca do domu blady, strój w nieładzie, włos zwichrzony.- To było silniejsze ode mnie - mów. - Zrobiłem to.- Włożyłeś chuja w obieraczkę ziemniaków?! - pyta przerażona żona. - I co?!- Zwolnili mnie z pracy - odpowiada mąż.- A co z obieraczką?- Ją też zwolnili...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to secik ode mnie:

Motto dnia:Wyróżniaj się w tłumie!Bądź prawdziwym hardkorowcem!Zabierz żonę na wyjazd integracyjny!

Zawsze gdy idę na randkę w ciemno mam ze sobą pigułkę gwałtu. Jak dziewczyna okazuje się brzydka to ją łykam.

Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego:- Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję? Student myśli, myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta:- Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc?Student na to:- Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee?Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada:- Ale żeś się kolego wpier*olił.

Kobieto, uśmiechnij się! To druga najlepsza rzecz, jaką możesz zrobić ustami.

Szachy są bardzo życiowe.Albo posuwasz królową, albo walisz konia.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze gdy idę na randkę w ciemno mam ze sobą pigułkę gwałtu. Jak dziewczyna okazuje się brzydka to ją łykam.

jak już wszystkie Ci sie podobają to nie pij już...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzice chłopaka wychodzili do teatru, matka robiła ostatnie szlify w łazience, a ojciec wszedł do salonu i widząc leżącego na kanapie syna mówi do niego:- Synu wiem, że dzisiaj jak nas nie będzie przychodzi do Ciebie twoja koleżanka Ania i wiem co będziecie robić.Syn spojrzał na ojca i skinieniem głowy potwierdził, że ten ma rację, po czym ojciec dalej kontynuował.- Pamiętaj tylko, że masz ją zerżnąć tak żeby poczuła, że jesteś kość z kości i krew z krwi moim synem.- Ależ tato jasne, że tak będzie- Ale pamiętaj krew z krwi- No jasne tato- A gumki masz?- No jasne tato, że mamPo czym wyszli do teatru. Po powrocie mama koleżki poszła do łazienki zmywać make up, a ojciec wchodzi do salonu i widzi na kanapie rozłożonego syna, który z błogim uśmiechem na twarzy oczami zamglonymi od niedawnego widocznego wysiłku przeciąga się i pręży.- I jak synku, dobrze było?- No jasne tato, zajebiście - mówi rozanielonym głosem syn- A ile miałeś orgazmów? - nie odpuszcza ojciec- Ja? Z siedem!- A ona? - pyta szczęśliwy ojciec- Nie przyszła

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Synu, jesteś już dorosły, musimy poważnie porozmawiać, jak ojciec ze synem..

- no właśnie tato, musimy porozmawiać jak ojciec z ojcem..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie gepard przez dżunglę i słyszy wołanie:- Na pomoc!Patrzy, a tu słoń wpadł do rozpadliny i nie może wyjść, prosi:- Pomóż mi wyjść.- No dobra - odpowiada gepard podając łapę.Słoń jest za ciężki, więc gepard proponuje:- Słuchaj skoczę po mojego przyjaciela jaguara, to razem cię wyciągniemy. Poszedł i po pewnym czasie wrócił z jaguarem i razem wyciągnęli słonia. Minął tydzień, idzie słoń przez dżunglę i słyszy wołanie o pomoc. Patrzy, a tu gepard wpadł do rozpadliny. Prosi więc:- Pomóż mi, słoniu.- No jasne, mój przyjacielu - odpowiada słoń - podam ci mojego członka, złapiesz się go i cię wyciągnę.Słoń podał członka gepardowi. Ten złapał się i wyszedł z dziury. Jaki z tego morał?

Jak masz dużego członka, to nie potrzebny ci jaguar.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...