Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Późny, jesienny, romantyczny wieczór, siedzimy z ukochanym i oglądamy telewizję. Ja siedzę na kanapie, on leży z głową na moich kolanach.Przerwa w serialu, naszym oczom ukazuje się reklama futer. Pytam go:- Kochanie, kupisz mi futro?A on na to z błogim wyrazem twarzy:- Se zapuść...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to też tak jakby trochę w klimacie :lach: :lach:

Autentyczne wyjątki z opisów wypadków samochodowych sporządzonych przez kierowców w protokołach zgłoszeniowych PZU S.A.:

Poszkodowany przeze mnie obywatel jest teraz w szpitalu i nie chowaurazy. Powiedział, że mogę korzystać z jego samochodu i wziąć jego żonęaż do czasu, kiedy wyjdzie ze szpitala

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Mam najszybszą rękę na Dzikim Zachodzie - krzyczy kowboj John.- A ja tam wolę dziewczyny - szepce kowboj Romano.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziadek zabiera się do babci w wiadomym celu, ale ta stanowczo żąda, by przed zbliżeniem założył prezerwatywę. Dziadek oponuje i wyjaśnia babci, że już od dawna nie grozi jej zajście w ciążę.Babcia na to:- To wiem, tylko nie chcę zarazić się salmonellą od starych jajek.

Czytajcie najnowszy numer "Cosmopolitan", a w nim:- jak poprawić humor szefowi,- jak dumnie kroczyć ścieżką awansu,- jak być najlepszą pracownicą, niewiele robiąc, oraz pozostałe sekrety oralnego seksu...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest odgłos spadającego włosa łonowego?Tfu, tfu

Kobieta, która z dezaprobatą patrzy na Twoją masturbację:a) prawdopodobnie potrzebuje więcej czasu dla osiągnięcia takiego stopnia zażyłościb) jest sztywniarą, na którą szkoda czasuc) jest sama sobie winna, bo mogła nie siadać obok ciebie w autobusie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Co ci się stało w oko?- Dostałem śrubokrętem od sąsiadki.- Przez przypadek?- Nie, przez dziurkę od klucza.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po długim seksie młody chłopak wyciąga się na brzuchu, wyciąga papierosa ze spodni i szuka zapalniczki. Nie może znaleźć, więc pyta dziewczynę, - czy ma jakąś.- Może jakaś jest w górnej szufladzie? - odpowiedziała.Otworzył szufladę w szafce przy łóżku i znalazł pudełko leżące wprost na oprawionej w ramki fotografii jakiegoś mężczyzny.Oczywiście zmartwił się.- To twój mąż? - zapytał nerwowo.- Nie, głupku - odpowiedziała przytulając się do niego.- Twój chłopak?- Nie, skąd - odpowiedziała przygryzając jego ucho.- No to kto? - zapytał zdezorientowany chłopak.Dziewczyna odpowiedziała spokojnie:- To ja przed operacją.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona: - Przyjeżdżaj do mnie.on: - Po co?ona: - Ty co, głupi jesteś?on: - Czemu?ona: - Rodzice na działkę pojechali...on: (po chwili) - Nie rozumiem, jeśli Twoi rodzice wyjechali, to czemu ja jestem głupi?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do mózgu dochodziły wieści z różnych organów, że coś jest nie tak, więc zwołał walne zgromadzenie, aby omówić ten problem.- Witam wszystkich! Czas na prośby, skargi, zażalenia. Mówcie!Pierwsze odezwały się nerki:- Szanowny mózgu, prosimy o tydzień urlopu. Nasz pan ciągle coś pije, a my już nie możemy wytrzymać, padamy z wycieńczenia!- Macie moją zgodę - odparł mózg. - Tydzień urlopu. Kto następny?Odezwała się wątroba:- Ja też już nie mogę, facet ciągle chla gorzałę i ja wysiadam. Proszę o 10 dni urlopu.- Proszę bardzo - zadecydował mózg. - Kto następny?Odzywają się płuca:- My prosimy o 2 tygodnie wolnego, bo nasz pan ciągle pali i pali. Ledwo dychamy od tego dymu, ledwo ciągniemy.- Wyrażam zgodę - odparł mózg. - Czy ktoś jeszcze?W tym momencie rozległ się ledwo słyszalny głosik:- Ja też! Ja też poproszę o 2 tygodnie urlopu!- Może byś chociaż wstał i się przedstawił! - krzyknął mózg.- Gdybym mógł stać, to nie prosiłbym o urlop!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem Aniulek skąd ty bierzesz te wszystkie dowcipy, ale są super!

To zawsze jeden z pierwszych tematów do których zaglądam na forum ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...