Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy było.

Mąż wraca wcześniej do domu, a tam żona w łóżku z kochankiem.

Mąż wyciąga pistolet, pach,pach i facet trupem leży.

Ledwo z pod niego wyczołgała się żona i mówi do męża:

-rób tak dalej, a bez przyjaciół zostaniesz!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotykają się dwie nieprzepadające za sobą sąsiadki:- A cóż to, źle się pani dziś czuła, pani Kowalska? -pyta jedna z nich. Chorowała pani w nocy?- Skąd to pani przyszło do głowy? - odparskuje druga.- No bo widziałam, jak o drugiej w nocy wychodził od pani z klatki lekarz z naszej przychodni.- Droga pani Wiśniewska - odpowiada tamta, cedząc powoli słowa. Jak od pani w każdy piątek wychodzi o świcie pewien przystojny oficer w mundurze pułkownika, to ja od razu nie wrzeszczę na całe gardło, że wybuchła III wojna światowa.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para zakochanych spaceruje po parku:- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię!- To znaczy?- Hmm, a może przytul jak Abelard swą Heloizę...- Czyli jak?- Jak?! Jak?! Srak! Czytałeś kurwa coś w życiu?- Tak! Naszą Szkapę. Ugryźć cię w dupę?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli blondynka ma ciemne odrosty to znaczy,

że jej mózg jeszcze walczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę.

Małżonka oburzona podnosi lament:- Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moskiewskie metro, godziny szczytu, ścisk niemożebny. Dziewczyna stoi w tłoku, jak i inni...W pewnym momencie odwraca się do stojącego za nią faceta:- Wypraszam sobie!- Ależ proszę pani, to nie to co pani myśli. Wypłatę dzisiaj dostałem, w rulon zwinąłem i do kieszeni wsadziłem.Za jakiś czas dziewczyna odwraca się ponownie:- Chyba nie chce mi pan wmówić, że od ostatniej stacji dostał pan podwyżkę!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mążz żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolikapodchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta,mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża zwściekłością:- Kto to był?!- Moja kochanka - odpowiada mąż.- Wystarczy! Chcę rozwodu!- Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie jużwycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, niebędzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Aleoczywiście możesz zrobić jak zechcesz.W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną:- Kim jest ta dziewczyna obok Karola?- To jego kochanka - informuje ją mąż.- Nasza jest sympatyczniejsza.

98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna...Doktor myśli chwilę i mówi:- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię:Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu,że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, zkrzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol,wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?- Nie - odpowiada staruszek.- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek - Ktoś inny musiał wystrzelić!- I do tego punktu właśnie zmierzałem...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i ukelnera zgietego w ukłonach zamawia kawę. A gdy ją już dostajekilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza nadół. W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi- Kelner, ta kawa cuchnie brudnym ch*jem!Ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawiamówiąc:- Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę.

Wsiada Rosjanin do pociągu relacji Paryż-Bruksela. Wszystkie miejsca są zajęte, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem. Rosjanin pyta: - Madame, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce? Kobieta: - Wy, Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie!Rosjanin idzie szukać innego miejsca, ale nie znalazł. Wraca i mówi: - Madame, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce. Francuzka rozeźlona krzyczy: - Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia! Rosjanin nie wytrzymał. Błyskawicznie chwycił suczkę i wyrzucił ją przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Francuzka jest w szoku: przeklina, wrzeszczy, w rozpaczy wyrywa sobie włosy z głowy. Wówczas zabiera głos siedzący obok Anglik: - Wy Rosjanie wszystko robicie nie tak jak trzeba. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tę sukę co trzeba.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być może już było, nie czytałem wszystkich ale sporo jest naprawdę niezłych... :)

Spotykają się dwie prostytutki, jedna ma czarny szalik zawiązany na szyi

- Co Ty Kasia, przeziębiłaś się? - pyta druga

- Nie, mam czarny pas w ssaniu...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na leżakowaniu w przedszkolu leżą dzieci na łóżeczkach i w pewnej chwili chłopczyk pyta dziewczynkę:- Jesteś chłopcem czy dziewczynką?- Nie wiem.- To sprawdź!- No to mi pomóż!- No to musisz podnieść kołderkę.Dziewczynka podniosła kołderkę na to chłopczyk:- Jesteś dziewczynką, bo masz różową piżamkę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...