Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Wysoka kobieta poznała karła na imprezie. Gościu miał trochę ponad metr wzrostu, ale pomimo to spodobali się sobie. Po kilku drinkach poszli do jej apartamentu.- Nie mogę sobie wyobrazić jak to będzie kochać się z karłem - mówi kobieta - te różnice wielkości i w ogóle...- To rozbierz się, połóż się na łóżku, zamknij oczy i rozłóż nogi - odrzekł karzeł.Kobieta zrobiła co kazał i po chwili poczuła w sobie największą rzecz, jakiej doświadczyła w swoim życiu. Po paru chwilach kobieta szczytowała kilka razy. Widząc jej rozkosz karzeł uśmiecha się i mówi:- Jeśli uważasz, że to było super, to poczekaj aż włożę Ci obie nogi!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzicom przyszła ochota na seks, ale 8 latek w domu, za oknem zima. Co znim zrobić?

Ubrli  na balkon świerzego powietrza zaczerpnąć i miał opowiadać co widzi.

Wyszedł na balkon, rodzice akcja, a mały opowiada.

Sklep, kolejka, auto jedzie, dzieci bałwana lepią, o na stawie wilki się pierdo..ą.

Mama krzyczy Jasiu żle, tak nie wolno.

Jasiu- pewnie,że żle bo im się łapy na lodzie ślizgają

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panna młoda i jej mąż. Noc poślubna, leżą w łóżeczku. Atmosfera cud miód.Nagle:- Kochanie, jestem jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia o tym seksze, seksie, czy jak mu tam. Możesz mi to najpierw jakoś tak po ludzku wytłumaczyć?- Oczywiście dzióbeczku mój kochany Ty. Ujmijmy to tak, to co masz między nogami to więzienie, a to co ja mam między nogami to więzień. To co robimy:Wsadzamy więźnia do więzienia.I tak kochali się po raz pierwszy. Mąż z błogim uśmiechem na twarzy padł na poduchę, żona zachwycona całymi igraszkami mówi:- Słoneczko... więzień uciekł z więzienia.- No to trzeba go zaaresztować kolejny raz.Spróbowali tego w innych pozycjach itd itd. Mąż po którymś tam razie pada na poduchę, sięga po papierosa, nagle słyszy:- Kochanie, nie wiem, może mi się tylko tak wydaje, ale mam wrażenie, że więzień znów uciekł.Na to mąż resztką sił krzyczy:- Przecież on nie dostał kurwa dożywocia!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi gość do agencji towarzyskiej i pyta:- Czy macie taką bardzo śmierdzącą?- Owszem mamy - odpowiada szefowa - na zapleczu w garażu, ale pan tego nie wytrzyma.- Wytrzymam - odpowiada gość.Gość idzie na zaplecze, smród, szczury, koty itp. W garażu leży stara babcia na rozwalonej wersalce, smród na potęgę.- Ja tu przyszedłem na numerek - mówi gość.- Ale Ty tego nie wytrzymasz - mówi babcia.- Wytrzymam - mówi gość - i zabierają się do rzeczy.Nagle gość mówi:- Usiądź mi na twarz.- Ale ty tego nie wytrzymasz - mówi babcia.- Wytrzymam - odpowiada-siadaj.Po chwili gość jęczy:- Puść!- A mówiłam, że Ty tego nie wytrzymasz - mówi babcia.- Bąka puść - odpowiada gość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotyka się dwóch kumpl po pracy i poszli na piwo. 23.00 -czas do domu wracać a pić się jeszcze chce.

Jeden mówi- idziemy do mnie.

Drugi- a co powie twoja żona?

Zobaczysz mówi pierwszy. Jak powiedzieli tak zrobili.

Wchodzą do domu pierwszego, a tu żona z teściową kapcie podawają, do stołu proszą, wódeczka z lodówki, zakąska na stół.

Pyta się kumpel- jak to możliwe?

Moja żona mnie zabije jak wrócę.

Pierwszy opowiada-

-jak się ożeniłem i jak pierwszy raz wróciłem do domu wypity, to one na mnie z hukiem. To ostrzygłem jamnika na łyso.

Jak wróciłem drugi raz i się sytuacja powtórzyła, ostrzygłem jamnika na łyso. Jak wróciłem trzeci raz do domu po ciężkiej pracy wypity i one na mnie z hukiem, to zarąbałem jamnika na śmierć.

No dobra -odpowiada drugi, ale co to ma za znaczenie teraz?

One są po drugim strzyżeniu....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiają dwaj kumple.

-wiesz,ale mam zajeb... stresa!!!

-czemu?

-a bo jachty podrożaly i na dodatek tego jacuzzi mi się popsuło.....

-no i wszystko?

tak.

Fi ja mam to przerąbane-

-muszę jeść spleśniałe sery,

-pić stare wino,

-jeździć autem bez dachu,

-i kłocić się z moją 20-letnią blond sekretarką...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch gejów w sklepie zauważa super nowe prezerwatywy: jedna w kształcie najnowszego modelu Mercedesa.

Gej na to do drugiego geja:- Ale super będziemy to robić z najnowszym autem!Na to drugi gej, a może kupmy tą druga - to super samochód wyścigowy,- wiesz... hm... będzie tak szybko i tak super.Na to sprzedawca:- Wy to sobie kupcie terenówkę i tak po gównie będziecie jeździć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Płynie stado plemników jajowodem. Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy:- Panowie, zdrada, jesteśmy w odbycie - wracajmy!Całe stado w tył zwrot, a ten płynąc dalej mruczy pod nosem:- I tak rodzą się geniusze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na nauczycielki nie ma mocnych.

Są najlepszymi kochankami bo:

- ma okres tylko 2 razy w roku

- potrafi pieprzyć przez 45 minut

A co najważniejsze potrafi w 10 minut postawić 20 pał

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to odświerzamy wątek

Rozmawiają trzy przyjaciółki. Jedna z nich mówi:- Czy wy wiecie, że jak kocham się z moim Józkiem, to on ma bardzo zimne jajka?Na to druga:- No mój Staszek też ma zimne jajka podczas kochania.Na to trzecia:- A ja to nawet nie wiem, ale sprawdzę.Na drugi dzień spotykają się, a ta trzecia ma podbite oko. Koleżanki pytają:- Co ci się stało?- Kocham się z moim starym, chwytam go za jajka i mówie: "Stary! Ty masz tak samo zimne jajka jak Józek i Staszek"Pewien facet został członkiem bardzo ekskluzywnego klubu nudystów. Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć. Rozebrał się i poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną kobietę i momentalnie mu stanął. Kobieta to zauważyła podeszła i pyta:- Wzywał mnie pan?Facet na to:- Nie, o co chodzi???Kobieta uśmiechnęła się i mówi:- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywałNie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia kobieta zrobiła gościowi loda. Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili pojawił się wielki zarośnięty koleś i pyta:- Wzywał mnie pan?Facet na to:- Nie, o co chodzi???Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi:- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał.Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wyr.chał nowego członka klubu nudystów. Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga recepcjonistka:- Czym mogę służyć?Facet na to:- Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. Możecie zatrzymać 500$ wpisowegoRecepcjonistka na to:- Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!!!- Słuchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc, ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...