Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

We wsi mieszkał chłopak o imieniu Józek, który w okolicy był traktowany jako wielki znawca kobiet i specjalista w sprawach seksu. Któregoś razu na zabawie w remizie do Józka popijającego sobie spokojnie wino, podchodzikolega z sąsiedniej wsi i pyta:- Józuś, widziś tamtą dziewcynę? Jak myślis cy ona bieze do geby?Józek wstał zza stołu, poszedł w kierunku wskazanego dziewczęcia, obejrzał ją z każdej strony, wrócił i odpowiada:- Bierze.- Józuś, ty to jeteś facet! - woła ucieszony perspektywą niezłej zabawy i pełen podziwu dla "mistrza" jego kolega. - A powiedz mi jesce, po cym to poznałeś?- Proste - mówi Józek. - Gębę ma, znaczy bierze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszej randce:

- Masz jakieś nałogi?

- Nie, skądże...

- A jakieś hobby?

- Lubię rośliny.

- O, a jakie?

- Chmiel, tytoń, konopie...

Chłopak do dziewczyny:

- Ale będziemy mieli super wieczór. Mam trzy bilety do kina.

- Ale po co nam aż trzy?

- No, dla twojej mamy, taty i brata!

Nowożeńcy wyjechali w podróż poślubną, z której młody żonkoś wysłał pocztówkę swojej matce:

"Mamo, jestem zadowolony, nakarmiony, odzież zadbana, żona spisuje się na medal!"

- O żesz… ledwo co ślub wzięli, a ona już go kłamać nauczyła!

Heniek w noc przedślubną maluje jajka na zielono. Wchodzi kumpel:

- Heniek, zgłupiałeś? A co twoja przyszła żona w noc poślubną powie?

- Na to czekam. Jak się zdziwi, to odparuję: a widziałaś kiedyś inne?

Noc poślubna.

- Kochanie, dużo ich było przede mną?

Mija godzina, ona milczy.

- Kochanie, gniewasz się na mnie za tamto pytanie?

- Cicho, liczę...

Po nocy poślubnej:

-Wiesz... jesteś słabym kochankiem

-Skąd ty to możesz wiedzieć? Po trzydziestu sekundach?!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało.Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniemstwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka!Nie podobało mu się to, wiec postanowił coś z tym zrobić.Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce.Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała coś wystającego z piasku.Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam.

Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziadkowi zachciało się amorów i mówi do babki:- Chodź babka do łóżka pokochamy się.Babka na to że nie ma ochoty.Dziadek zaczął głowić się jak tu babkę zaciągnąć do łóżka i wymyślił:- Chodź babka do łóżka to dam ci stówęBabka myśli stówa piechotą nie chodzi, zgodziła się, poszła do łóżka, pokochali się, dziadek dał stówę.Wtenczas babka zapala światło i mówi:- Te dziadek ale to jest stara stówa jeszcze z Waryńskim.A dziadek na to:- Stara dupa - stara stówa!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasio przychodzi do taty i pyta:

- Tato, co to jest polityka?

Tato mówi:

- Polityka synku to:

- Kapitalizm, ja jestem kapitalizm, bo ja zarabiam,

- Mama to rząd, bo rządzi pieniędzmi,

- Dziadek to związki zawodowe, bo nic nie robi,

- pokojówka to klasa robotnicza, bo sprząta i pracuje,

- Ty synku jesteś ludem, bo tworzysz społeczeństwo,

- A twój mały braciszek to przyszłość.

Jasio mówi:

- Tato, ja się z tym prześpię i może to zrozumiem.

Jasio poszedł spać. W nocy budzi go płacz młodszego brata, który

zrobił w pieluszkę. Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej

obudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki.

Wchodzi, a pokojówka

"zajęta" z tatą, a przez okno zagląda dziadek. Jasia nikt nie zauważył,

bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju, uspokoił braciszka i

poszedł spać.

Rano Jasio wstał i zszedł na dół, tato mówi do niego:

- No i co synku, już wiesz co to jest polityka?

- Tak tatusiu, wiem - kapitalizm wykorzystuje klasę robotniczą,

związki zawodowe się temu przyglądają, podczas gdy rząd śpi, lud jest

ignorowany, a przyszłość leży w g*wnie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawia dwóch dziadków:- Ja to już seksu nie uprawiam- A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę....- Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy?!- No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga- Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział!Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo- Krojone czy w całości?- A jaka to różnica?- No wie pan, krojone to szybciej twardnieje....- Kurwa, wszyscy wiedzieli...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy.

Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut.

W końcu Kowalski zapala światło i mówi:- Stop, kurwa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzice postanowili uświadomić swojego 15-sto letniego syna co i jak.

Ojciec się wstydził, matka też, padło na prywatnego nauczyciela angielskiego.

Facet stremowany, pod drzwiami podsłuchują ojciec i matka. Zastanawia się jak mu to powiedzieć. Po namyśle mówi:

-pamiętasz co robiliśmy z tymi ku...mi za miastem?

To wyobraż sobie, że pszczólki, kózki i inne zwierzątka robią to samo

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch facetów. Wieloletni przyjaciele od dzieciństwa. Jednak jeden z nich niestety jest częściowo sparaliżowany, potrzebuje trochę pomocy w codziennym życiu. Pewnego dnia siedzą u niego na werandzie, sparaliżowany mówi:- Wiesz, co, mam pytanie - czy naprawdę jesteś moim przyjacielem?- No jasne stary, znamy się od dziecka, wiesz, ze zrobiłbym dla ciebie wszystko!- Wiem, mój przyjacielu, wiem. Miałbym wiec do ciebie małą prośbę czy przyniósłbyś mi z piętra skarpetki? Robi się trochę chłodno, a jak wiesz, Ja nie jestem w stanie tego zrobić.- Stary, w ogóle nie ma o czym mówić. Skoczyłbym dla ciebie w ogień.- Dziękuje ci mój przyjacielu.Facet idzie na piętro, otwiera drzwi do pokoju, wchodzi i staje oniemiały. Przed oczami rozpościera mu się cudowny widok - dwie córkijego przyjaciela, młode, piękne jak marzenie, ubrane jedynie w bieliznę.Facet nie może oderwać wzroku, targają nim wyrzuty sumienia - w końcu to córki jego najlepszego przyjaciela, jednak w końcu poddaje się instynktom i mówi:- Wasz ojciec przysłał mnie, żebym się z wami przespał.- Niemożliwe! - mówi jedna.- Nieprawdopodobne! - mówi druga.- No cóż, jeśli mi nie wierzycie, zaraz wam udowodnię.Facet podchodzi do okna, otwiera je i krzyczy...- Obie?- Tak, tak, obie! Dzięki, stary!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpada facet do burdelu. Włos zmierzwiony, wzrok cichy. Od progu wrzeszczy:- Ej, ja chcę tak jak jeszcze nikt nie chciał.Dziewczyny spłoszone chowają się po kątach. Szefowa przybytku myśli:- Kurcze, dziewczyny się boją, wiadomo jaki to facet? Honor ratować muszę... Chodź, pan ze mną na górę.Pozostałe panienki podsłuchują pod drzwiami. Nagle słychać:- Nie chcę tak, zboczeńcu, nigdy przenigdy, won mi stąd chamie... Nie chcę! Nie chcę!Dziewczyny przerażone, przecież mamuśka taka doświadczona, co on jej chce robić? Za chwilę wypada facet przez drzwi. Panienki wchodzą do pokoju, na łóżku roztrzęsiona szefowa.- Szefowo, no jak on chciał, no jak?- Pieprzony, na kredyt chciał...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...