Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Dwaj starsi panowie siedzą na ławce w parku i jeden pyta drugiego:- Ile razy może Pan uprawiać seks?- Nie więcej niż dwa - odpowiada drugi.Po chwili ciszy pierwszy znów pyta:- A który z nich jest lepszy?- Myślę, że ten w czasie wiosny - odpowiada drugi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi facet w wieku lat 88 do urzędu stanu cywilnego zgłościć chęć związku małżeńskiego z 18-sto letnią kobietą.

Pani przyjmująca wniosek wszystko ładnie wypisuje, ale na końcu stwierdza: seks w tym wieku,  może zabić.

Na co facet- trudno, znajdę sobie nową żonę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie góralka brzegiem strumienia, a po drugiej stronie chłopaki:

- Ej Maryś, pójdź do nas!

- Nie pójdę, bo mnie zgwałcicie!

- Ej nie zgwałcimy!

- To po co ja mam iść?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet siedzi w barze, podchodzi do niego nieznajomy i pyta:- Gdybyś obudził się w lesie z podrapanym i wysmarowanym wazeliną tyłkiem, powiedziałbyś komuś?- Ależ nie - odpowiada facet.Nieznajomy dalej pyta:- Gdybyś zauważył, że masz w swoim tyłku zużytą prezerwatywę, powiedziałbyś komuś?- Jasne, że nie - odpowiada facet.- Chcesz jechać na kemping? - pyta się nieznajomy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Kasia, pójdziesz ze mną do łóżka za stówę?

- Nie ma mowy.

- No proszę cię, pilnie kasy potrzebuję.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozczarowana swoim życiem seksualnym żona zwraca się do męża:- To był chyba dziesiąty raz w tym miesiącu, a ja słyszałam o takim byku niedawno sprzedanym na aukcji, który potrafił reprodukować się 365 razy w ciągu zeszłego roku, to wychodzi raz na dzień, no i co ty na to powiesz.Mąż poirytowany tym porównaniem stwierdza:- Tak, może i raz dziennie, ale najpierw trzeba było spytać prowadzącego aukcję, czy to codziennie było z tą samą krową!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do lekarza wpada facet z niezapowiedzianą wizytą.- Co mogę dla pana zrobić? - pyta lekarz.- Panie doktorze, musi mi pan pomóc - mówi starszy człowiek - Za każdym razem, kiedy uprawiam seks z moją żoną, mam zaczerwienione oczy, nogi jak z waty i nie mogę złapać tchu... Jestem przerażony!Lekarz patrzy na 86-latka i mówi:- Panie Kowalski, takie dolegliwości czasem się pojawiają, szczególnie w pana wieku; ale proszę mi powiedzieć, kiedy zauważył pan te objawy?Staruszek na to:- Hm, trzy razy ostatniej nocy i dwa razy dziś rano!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na bezludnej wyspie znalazł się facet, pies i świnia. No i mieszkali sobie tak razem przez rok, wreszcie facet odczuwając nieprzeparty zew natury postanowił dobrać się do świni. Ale co się do niej zabierał, topies go gryzie w dupę...Nic nie pomogło przekonywanie psa, że chyba lepiej ze świnią, jak z psem... Aż pewnej nocy usłyszał facet krzyk kobiety. Przybiegł na plażę i w ostatniej chwili uratował całkiem, całkiem babeczkę.

Ona mówi:- Ponieważ mnie uratowałeś, zrobię dla ciebie wszystko.- Dobra, weź tego psa i idź z nim na spacer.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet w sex shopie- Proszę mi pokazać tę dmuchaną lalę- Proszę bardzo- Kiedy ją wyprodukowano?- W styczniu 2005- E, to Koziorożec. Nie pasujemy do siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie.Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczęli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem:- Wiesz o czym już całkiem zapomniałem?- O czym?- O seksie.- Ty stary pierniku! Nie stanąłby Ci nawet gdybyś miał przyłożony pistolet do głowy!- Wiem, ale byłoby miło gdyby ktoś potrzymał go chociaż w ręce.I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fiutka do ręki.Od tego czas co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kącie ogrodu a jego fiutka trzymała w ręku 89-letnia Zofia.Stefania nie wytrzymała i krzyknęła ze łzami w oczach:- Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?!- Parkinsona...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...