Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Pijany facet po piątym piwie wychodzi do toalety.

Jakieś 2 minuty po tym knajpą wstrząsa mrożący krew w żyłach krzyk dobywający się z kibelka.Za jakieś pięć minut znowu. W końcu barman nie wytrzymał i idzie sprawdzić, patrzy, siedzi tam ten facet, więc pyta go:- Czemu się pan tak drze?A facet:- Panie, usiadłem na kibelku, zrobiłem, co trzeba, spuszczam wodę... ijak mnie coś nie ściśnie za jaja! Za chwilę znowu - ciągnę tę wajchę - ijak mnie nie ściśnie!- Bo to nie kibel, idioto, tylko wiadro od mopa...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch pedałów uprawia sex. Jeden mówi:- Dzisiaj musiałem zrobić test na AIDS.- Co? To Ty dopiero teraz mi to mówisz?- Tylko żartowałem, lubię jak Ci się dupa kurczy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorem na ławce w parku siedzi chłopak z dziewczyną. Chłopak namiętnie obmacuje jej plecy.

Wreszcie dziewczyna się pyta:- Co robisz?- Szukam piersi.- Piersi są z przodu.- Tam już szukałem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak z dziewczyną siedzą w kinie. Gdy minęła godzina filmu, on mówi do niej:- Już godzinę tu siedzimy i nic... Nawet buzi mi nie dałaś...- Jak to? Przecież zrobiłam ci "laskę".- Mnie?!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gość posuwa nowowyrwaną panienkę. Zrobił co do niego należało, a dziewczyna:

- Słuchaj Misiaczku, mógłbyś jeszcze raz?

- Dobra, ale potrzebuję się zdrzemnąć 15 minut, a Ty w tym czasie trzymaj mnie za jaja.

Dziewczyna lekko zdziwiła się, ale złapała za wór i trzyma. Po 15

minutach facet obudził się i znowu dokonał aktu kopulacji. Dziewczyna

zadowolona, ale naszła ją chęć na jeszcze, więc pyta:

- Nie dałoby rady jeszcze raz?

- Okej, tylko muszę się znowu zdrzemnąć 15 minut, a Ty w tym czasie trzymaj mnie z jaja.

Jak sobie zażyczył, tak zrobiła. Minęło 15 minut, gość się obudził i

znowu zrobił swoje. Tym razem w pełni zadowolił dziewczynę. Ona zbiera

się już do wyjścia, ale postanowiła coś niecoś wyjaśnić:

- Powiedz mi Misiu jak to jest, że trzymanie za jaja tak szybko Cię regeneruje?

- Eee, ja tak mam, że się regeneruję, trzymanie za jaja nic nie daje.

- To po co mi kazałeś trzymać?

- Chciałem się zdrzemnąć, ale Cię nie znam, więc bałem się, żebyś mi mieszkania nie obrobiła.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnej wiosce na zachodzie młody chłopak - Dave - spotykał się z Sue, która mieszkała na sąsiedniej farmie.

Pewnego wieczoru siedzieli razem na werandzie i oglądali zachód słońca.

Nagle Dave zobaczył, że jego najlepszy byk zaczął kryć jedną z krów.

Westchnął cicho i spoglądając na to jak natura rządzi zachowaniami zwierząt, poczuł przypływ odwagi ipowiedział do Sue:- Sue, bardzo chciałbym w tej chwili robić to co robi ten byk...- Ależ proszę bardzo - odrzekła Sue - w końcu to twoja krowa...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para wybrała się na zimowe ferie do małego, romantycznego domku gdzieś w górach.

On od razu poszedł do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy:- Kochanie, jak strasznie zmarzły mi ręce!- Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule.Jak powiedziała, tak zrobił i to go rozgrzało. Zjedli obiad i on poszedł narąbać jeszcze trochę drewna. Po powrocie woła:- Kochanie, ależ mi zimno w ręce!- Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna.Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Po kolacji chłopak udał się po zapas drewna na całą noc. Ledwo wrócił, od razu woła:- Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w ręce!- Ręce, ręce! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzną?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyna z chłopakiem siedzą popijając piwo z butelek. Dziewczyna zamyślona głaszcze butelkę posuwistym ruchem w górę i w dół w jej szerszej części.- O czym myślisz? - spytał chłopak.- O moim byłym chłopaku.- Pomyśl trochę o mnie.- Dobrze - powiedziała dziewczyna gładząc szyjkę od butelki...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.

Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco:

Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika.

Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujeciepieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO.

Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić.

Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienialaski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.- Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

75-latek przyszedł do lekarza na badanie nasienia. Lekarz dał mu słoiczek i powiedział:- Proszę wziąć ten słoiczek do domu i przynieść na jutro dawkę spermy.Następnego dnia dziadek przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak , jak poprzedniego dnia.- Doktorze, to było tak:Najpierw próbowałem prawą ręką, i nic. No to spróbowałem lewą ręką, i też nic. Więc poprosiłem o pomoc żonę.

I ona próbowała prawą ręką, potem lewą ręką, i ciągle nic. Próbowała nawet ustami najpierw ze sztucznąszczęką, potem bez sztucznej szczęki, ale wciąż nic.

Zawołaliśmy nawet panią Helenę, naszą sąsiadkę. I ona też próbowała - najpierw obiemarękami, potem pod pachą, nawet próbowała go ściskać kolanami. No i nic!- Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.- Tak. Ale niezależnie, jak bardzo się staraliśmy, nie udało nam się otworzyć tego cholernego słoika.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...