Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.Francuz:- Kupuje butelkę dobrego winka, zapraszam ją wieczorem na piknik nad Sekwanę, rozpalam ją delikatnymi pocałunkami, a do szału doprowadzam ją poprzez miłość francuską.Włoch:- Przygotowuje dla nas wspaniałą kolację z owoców morza, otwieram butelkę dobrego winka i kochamy się namiętnie całą noc i to ją doprowadza do szału.Polak:- Wracam z roboty, stara jak zwykle przy garach, biorę ją od tyłu, a do szału doprowadzam ją, jak wycieram potem fiuta w firankę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł mieć dzieci,postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniuwszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa,zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie "specjalisty". Przypadeksprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf,specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei nazarobek. - Dzień dobry, madame, ja jestem... - Ależ wiem , oczekiwałampana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka. - Ooo, doprawdy? -zdziwił się fotograf. - Jak, widzi pani, specjalizuję się w dzieciach... -Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwilipyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy? - No cóż - odpowiadafotograf -myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam dużedoświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy,później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę włóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdęmożna się wyluzować... "Dywan w salonie..." - Myśli kobieta. - "Nicdziwnego, że mnie i Harryemu nic nie wychodziło... - Droga pani, nie mogęgwarantować, że każde będzi udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeliwypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiuróżnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona zrezultatu... Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facetnawija dalej: - Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie,podczas roboty, człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam,wchodzę i wychodzę nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę miwierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania... Kobietausiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia... - Ha! A żeby paniwidziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza biorąc poduwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy... - Taka byłatrudna?- spytała mdlejącym głosem kobieta. - Straszliwie... Żeby uczciwiezrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczylisię dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji... TRZYGODZINY! Proszę sobie tylko wyobrazić: TRZY GODZINY ciężkiej fizycznejpracy! Matka cały czas się darła tak głośno, że z trudem mogłem sięskoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robićciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzaćsprzęt... - Sprzęt... - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce panpowiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem.. sprzęt..? -Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal...No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać doroboty. - Statyw ? - No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, zaciężka jest, żeby ją stale nosić... Proszę pani! Proszę pani!!! Jasnacholera....., ZEMDLAŁA. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak i dziewczyna na parkingu za miastem. Jest późny wieczór. Chłopak zaczyna całować włosy dziewczyny, ale ona go powstrzymuje:- Dobrze wiem, że powinnam ci to powiedzieć wcześniej, ale właściwie jestem prostytutką i za numer biorę stówę.Chłopak płaci niechętnie. Po sprawie i wypaleniu papierosa chłopak dalej siedzi na przednim siedzeniu i tylko gapi się w okno.- Dlaczego nie jedziemy?- Dobrze wiem, że powinienem ci to wcześniej powiedzieć, ale właściwie jestem taksówkarzem i taksometr wskazuje trzy stówy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aula. Wykłady prowadzi już starszy wiekiem profesor. W pewnym momencie zwraca się do studentów:- Za moich czasów nieobecność na zajęciach usprawiedliwiona była w dwóch przypadkach: po pierwsze - kiedy umarł ktoś bliski z rodziny, po drugie - choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim.Z końca sali dobiega komentarz:- Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem?Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim zastanowieniu odpowiada:- W twoim wypadku - możesz po prostu pisać drugą ręką...Studenci medycyny mają wykład o rozmnażaniu. Profesor stwierdza:- Dla przykładu taki byk może odbyć stosunek trzydzieści razy dziennie.Z pierwszego rzędu odzywa sie studentka:- Trzydzieści razy dziennie?!Panie Profesorze mógłby pan powtórzyć głośniej żeby mogli to usłyszec nasi koledzy z ostatnich rzędów?- Powtórze to jeszcze raz BYK MOżE ODBYć STOSUNEK TRZYDZIEśCI RAZY DZIENNIE !!!Z ostatniego rzędu odzywa sie student:- Panie Profesorze,a tego byka dopuszczają cały czas do tej samej samicy?- Nie, oczywiście, że nie, za każdym razem do innej.- A mógłby to prof powtórzyc żeby usłyszały to dziewczyny z pierwszej ławki. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Notatka z sex-shopu: Prosimy oglądać magazyny trzymając je DWOMA rękami!

Wraca wieczorem dwóch gości z imprezy. Stanęli pod płotem na małe sikanie. Jeden już leje, drugi cały czas grzebie w rozporku.- Ty, dlaczego nie lejesz tylko sobie tam grzebiesz?- A cholera, dać coś babie do ręki, to nigdy na swoje miejsce nie odłoży.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Maniuś do domu:- Mamo, żenię się!- Jak ona ma na imię?- Roman.- Maniuś, Roman to przecież chłopiec!- Kurwa, coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Romuś kończy czterdzieści lat, a wszyscy w kółko chłopiec i chłopiec...!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"?- A jak to jest na "Urząd Skarbowy"?- Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do dupy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor...- No i co?- Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą.- Oczywiście ty?- Nie, nasza pani profesor.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Koleżanka pije?- Nie.- Dlaczego?- Mam problemy z nogami.- Uginają się?- Nie, rozkładają...

Ksiądz w trakcie kazania napomknął, by wierni zaczęli rzucać większe datki na tacę, bo kościół wymaga remontu.

W tym momencie wstała znana w okolicy prostytutka i przyniosła księdzu 10 000 zł.

Ksiądz spojrzał na pakuneczek i powiedział:- Mimo, iż naprawdę są potrzebne środki na remont kościoła, nie mogę, córko wziąć od ciebie tych brudnych pieniędzy.W tym momencie dało się słyszeć męski głos z tylnych ławek:- Niech ksiądz bierze! To przecież nasze pieniądze!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu coś od nas:

Bolek i Lolek pojechali pod namioty.

A że żyli w czasach kiedy w sklepach za wiele nie było, to mamuśka dała im tylko jeden namiot dwójeczkę i jeden śpiwór.

Pierwsze popołudnie: alkohol, przyśpiewki, wesoło na całe pole namiotowe.

W końcu lekko chwiejnym krokiem chłopaki poszli spać.

Zamknęli namiocik, weszli do śpiwora i ........ śpią.

Nagle Bolek się budzi i zauważa że coś jest nie tak, śpiwór dziwnie się porusza a on razem z nim.

Dochodzi po chwili do siebie i pyta:

- EE Lolek ... nie walisz ty konia ?

- Noooo, odpowiedział radośnie Lolek.

- Kurwa, chłopie to ale wal swojego !

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...