Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

W takiej krótkiej spódniczce na dyskotekę nie pójdziesz!- Tato, ale ja mam już 18 lat.- g*** mnie to obchodzi, Kamil. Nie idziesz! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

New York. W barze do extra-dziwki podchodzi gość i mówi, że chciałby się zabawić.- Zgoda, ale pamiętaj, ze jestem najlepszą dziwką w tym mieście i drogo się cenię.- Mam 100$ - może być?- Za 100$ mogę cię najwyżej zaspokoić ręką.- Co??? Za 100$ ręką??? Chyba żartujesz!!!- Wyjdź przed bar, coś ci pokażę. Wychodzą.- Widzisz to ferrari? Jest moje. Mam je Tylko za robienie ręką. Jestem najlepsza. W końcu gość zgadza się. Jest mu dobrze jak nigdy dotąd."Rzeczywiście jest najlepsza" - myśli.Następnego dnia przychodzi znów do baru, podchodzi do dziwki i mówi:- Dziś mam 500$, zabawimy się?- Za 500$ mogę ci najwyżej zrobić loda.- Co??? Loda za 500$???- Wyjdź przed bar, coś ci pokażę.Wychodzą.- Widzisz ten wieżowiec? Jestem jego właścicielką. Tylko za robienie loda. Jestem najlepsza. Gość zgadza się i ma taki orgazm, jak nigdy w życiu.Następnego dnia wraca do baru:- Dziś mam 1000$ i chciałbym się pobawić twoją cipką.- Wyjdźmy przed bar.Wychodzą. Dziwka pokazuje gościowi widoczną w oddali panoramę Manhattanu.Gość łapie się za głowę i krzyczy:- No nie!!! Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że...Na to dziwka:- No co ty. Gdybym miała cipkę, to wszystko byłoby moje. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył z dumą na pociechę i powiedział:- Widzisz synu gdybyś był z mama to byś się wypierdolił.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas strajku kolejarzy do dwóch siedzących przy piwku maszynistów podchodzi trzeci i pyta co nowego słychać:- A wiesz stary - jedziemy jak zwykle z Heńkiem na trasie do Szczecina, nagle patrzymy - a przy torach leży rozebrana laska... mówię Ci - tak ze dwadzieścia latek, pięknie opalona. No to ja po hamulcach, zatrzymaliśmy cały skład - i wzięliśmy ją do lokomotywy.- I co?- No jak to co? Całą drogę do Szczecina i z powrotem - najpierw ja, potem Heniek. Znowu ja, potem on dwa razy, a potem obaj... jakie ciałko... stary! Ale była jazda!- No tego chłopaki, a do buzi brała?- E no co ty stary! Głowy to myśmy nie znaleźli...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi stary dziadek do burdelu i zamawia dziewczynę.

Płaci i prosi żeby zrobiła mu takiego bardzo długiego loda.

Dziadek się ułożył, zdjął gacie ... a Dziewczę zabrało się do pracy.

Dziewczyna ciągnie i ciągnie ale niestety ptak ni chu chu ... nie staje !

Dziewczę ciągnie mocniej, ciągnie i ciągnie ... w końcu nie wytrzymuje w krzyczy :

- Dziadku... kurwa, to Wam w ogóle nie chce stanąć !

A dziadek podniósł głowę i mówi:

- To nie ma stać moja droga, to ma być czyste !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu urodzin Rżewskiego Natasza Rostowa zaprosiła go do siebie zdradzając, że ma dla niego prezent. Gdy znaleźli się sami, zrzuciła suknię i stanęła przed Rżewskim naga, ozdobiona tylko kokardką w intymnym miejscu. Rżewski zawijając rękaw zapytał:- Głęboko on?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pchła spotyka pchłę, jedna jest bardzo zmarznięta, a druga świeża i wypoczęta. Ta wypoczęta mówi:- Co jesteś taka zimna?- Jechałam na hawaje.- Ja też! A jak tam jechałaś?- Na wąsach motocyklisty.- Słuchaj to robi się tak: wchodzisz na samolot potem na nogę stewardesy, wchodzisz na górę mościsz się w jej cipce , zasypiasz i wstajesz dopiero przy lądowaniu.Za tydzień znowu: pchła wypoczęta i pchła zziębnięta.Wypoczęta pchła pyta się:- I co?- Zrobiłam jak mówiłaś: weszłam do samolotu, umościłam się w cipce, zasnęłam.- No i co dalej?- I budzę się na wąsach motocyklisty!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzący z piwem pod wiejskim sklepem Kazimierz zagaja do przechodzącej sąsiadki:- Halina, czy ty jesteś gorącą kobietą?- No raczej, jak z kibla wstaję, to para leci.

Rodzice Jasia uprawiali seks w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.Tata pomyślał: "Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji".- A Ty, niedobra! Ty...! - ryknął tata i zaczął walić mamie klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!A Jasio krzyczy:- Super tato, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może coś odemnie :)

- Mieciu, jakbym się przespał z Twoją żoną, to byśmy byli szwagry czy swaty?- Wtedy to byśmy byli kwita.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...