Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

- Tu seks telefon, spełnię Twoje najskrytsze pragnienia!- Genia to ja, kup chleb do domu.

Kiedy mężczyzna mówi do kobiety świństewka to jest to molestowanie seksualne.

Kiedy kobieta mówi świństewka do mężczyzny, to kosztuje to4,20zl/min. + VAT!

Pod numer sekstelefonu dzwoni facet i słyszy:- Zrobię co zechcesz. Spełnię każde Twoje życzenie.- Każde? - pyta.- Tak, każde.Na to facet:- To oddzwoń do mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego razu policja przyłapała całą grupę prostytutek podczas dzikiej orgii w hotelowym pokoju.

Policjanci wyprowadzili prostytutki z hotelu i ustawili w szeregu na ulicy.

Pech chciał, że obok przechodziła babcia jednej z dziewczyn. Gdy zobaczyła swoją wnuczkę, od razu podeszła izapytała:- Dlaczego stoisz, kochanie, w tym szeregu?Dziewczyna, aby ukryć prawdę, wymyśliła na poczekaniu kłamstwo:- Policja rozdaje pomarańcze za darmo, a ja tu stoję, by parę dostać.Babcia pomyślała:- To bardzo miło z ich strony - też postoję, to może jakieś dostanę.Jak pomyślała, tak zrobiła - ustawiła się szybko na końcu szeregu.Tymczasem policjanci zaczęli spisywać dane prostytutek. Gdy jeden z nich doszedł do babci, strasznie się zirytował i zapytał:- Pani ciągle to robi w tym podeszłym wieku? Jak pani daje radę?- Och, słodziutki, to jest bardzo proste - wyjmuję moje zęby, ściągam skórkę i wylizuję do sucha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi facet do pracy z gigantycznie podbitym okiem, sine pół głowy.

Kumpel spogląda na niego z zdziwiony pyta:

- Ej co to, co ci się stało, pobili cię ?

- Nie - mówi poszkodowany - żona przypieprzyła mi mrożonym kurczakiem !

- No jak to - pyta kolega - to ty się tak dajesz ? Jak to się stało ?

- To jest bardzo proste - odpowiada - żona schylała się do chłodziarki po kurczaka, żeby obiad zrobić,

a że bardzo namiętnie się nachyliła i wystawiła mi pośladki to postanowiłem ją zapiąć od tyłu. Odchyliłem lekko stringi i wszedłem głęboko bez namysłu ... no i wtedy się odwinęła i mrożonym kurczakiem dostałem w twarz ..

- UUUUU - dziwi się kolega - to ja widzę, że twoja żona nie lubi kiedy ją tak z nienacka od tyłu zaskoczysz co ?

- eeeee - z nienacka to ona uwielbia, od tyłu tym bardziej, ale nie koniecznie w tesco.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do przedziału wagonu sypialnego przez pomyłkę sprzedano bilet mężczyźniei kobiecie. Lekko zażenowani kładą się spać, mężczyzna na górnej koi.Zanim zasnęli, kobieta widzi spuszczoną na sznureczku kartkę, a tam napisane:- Jeśli chce pani spędzić ze mną tę noc, proszę delikatnie pociągnąć za sznurek. Jeśli nie, proszę pociągnąć 100 razy, z tym że ostatnie 20bardzo szybko.

Stara babcia idzie do apteki.- Chciała bym sobie jeszcze trochę pofiglować z mężem. Znajdzie się coś? - mówi do sprzedawcy.- Tak, tu ma pani 2 opakowania jedno z czerwonymi tabletkami jest dla pani, a drugie z niebieskimi dla męża. - Proszę zażyć po 1 tabletce - mówi sprzedawca.Babcia ucieszona wraca do domu. Myśli sobie, że 1 tabletka może nie wystarczyć więc wzięła całą garść tabletek. Mężowi dała czerwone, a sama wzięła niebieskie.Babcie tak usztywniło, że przez miesiąc nie mogła się ruszyć, a mężowi pootwierały się rany z 2 wojny światowej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U lekarza zjawia się mężczyzna po trzydziestce i mówi:- Panie doktorze, mam problem z seksem.- W takim razie niech pan mi opowie o swoim zwykłym dniu - zachęca lekarz- Wszystko zaczyna się jeszcze w środku nocy. Żona budzi mnie o trzeciej nad ranem na mały numerek, a potem jeszcze raz o piątej, żebyśmy mogli kochać się przed pójściem do pracy.- Aha... wszystko jasne - odpowiada lekarz- Nie... sekundę - tłumaczy mężczyzna - bo widzi pan, zawsze kiedy jadę pociągiem do pracy spotykam tę ślicznotkę, znajdujemy wolny przedział i kochamy się cała drogę.- Aha... teraz już wszystko jasne - przytakuje doktor- Nie... sekundę - kontynuuje pacjent - kiedy przyjeżdżam do pracy nie mogę oprzeć się urokom mojej sekretarki i kochamy się na zapleczu.- Aha... teraz już wszystko jasne - ocenia specjalista.- Nie, nie, nie - ripostuje facet – Podczas obiadu widzę się z bardzo atrakcyjną kelnerką, a że bardzo mi się podoba, kochamy się w restauracyjnej kuchni.- Aha... wszystko jasne - informuje doktor.- Nie... jest ciąg dalszy - dodaje pacjent – kiedy wracam do pracy muszę zaspokoić moją wymagającą szefową, bo inaczej wylałaby mnie z pracy.- Aha... - mówi lekarz - teraz wszystko jasne.- Na co mężczyzna odzywa się:- Nie, to jeszcze nie wszystko. Bo kiedy wracam do domu moja żona tak cieszy się z mojego powrotu, że chce ulżyć mi jak tylko ujrzy mnie w drzwiach.- Więc w czym problem? - pyta doktor- No cóż - odpowiada trzydziestolatek - strasznie mnie boli gdy się onanizuję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Facet bzyka laskę i gdy jest już po wszystkim mówi do niej:- Gdybyś mi powiedziała od razu, że jesteś dziewicą to byłbym bardziej delikatny.Na to ona:- Gdybyś był bardziej cierpliwy to byś poczekał aż zdejmę rajstopy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

no aa jak nic  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To podwójnie  został wyruchany :lach: :lach:

Ojciec z synem handlują ziemniakami po osiedlach. Zajeżdżają na podwórko i wołają "Ziemniaki! Ziemniaki!"

Z drugiego piętra wychyla się kobieta i mówi,

- że chce.- Ile?- Cztery worki.- Synu idź - mówi ojciec.Na górze babka pyta:

- Dobra. Ile płacę?- 200 zł.- Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosły, mi też niczego nie brakuje, może seks?- Hmm, wie pani, musiałbym się skonsultować z tatą.- Ale, no wie pan, przecież pan jest dorosły, po co takie pytania?- Jednak wołałbym zapytać.- Ale dlaczego?- No bo w zeszłym roku przeruchaliśmy tak 8 ton.

Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:- Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż na wewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze, zielone koła.

Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał:- Ma pani kochanka Cygana?- Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta.- Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojciec z synem handlują ziemniakami po osiedlach. Zajeżdżają na podwórko i wołają "Ziemniaki! Ziemniaki!"Z drugiego piętra wychyla się kobieta i mówi,- że chce.- Ile?- Cztery worki.- Synu idź - mówi ojciec.Na górze babka pyta:- Dobra. Ile płacę?- 200 zł.- Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosły, mi też niczego nie brakuje, może seks?- Hmm, wie pani, musiałbym się skonsultować z tatą.- Ale, no wie pan, przecież pan jest dorosły, po co takie pytania?- Jednak wołałbym zapytać.- Ale dlaczego?- No bo w zeszłym roku przeruchaliśmy tak 8 ton.

:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Detaliczny przedstawiciel handlowy firmy kosmetycznej stuka do drzwi jednego z domów. Otwiera dość młoda kobieta z dużym biustem. Wokoło biega trójka dzieciaczków.- Czy mogę pokazać produkty? - pyta komiwojażer.- Oczywiście.Koleś wyjmuje towary i pyta mamuśkę, czy zna choć jeden z nich.- Tak. Wazelinę. Często jej używamy z mężem.- Oooo.... Do czego?- Do seksu.- Proszę pani, działam w tej branży już 9 lat. Do tej pory wszyscy mówili, że smarują wazeliną zawiasy. Ewentualnie łańcuch w rowerze. A pani tak bezpośrednio... Jak państwo tego używają?- Normalnie. Smarujemy klamkę drzwi od sypialni, aby dzieciaki nie otworzyły.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...