Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

W jednym przedziale jadą mężczyzna i kobieta, sami, trasa długa. Facet czyta gazetę, a kobieta - to się na siedzeniu powierci, a to oczami pomruga, a to westchnie... Facet - siedzi jak skała. W końcu, po godzinie, babka nie wytrzymuje:

- Panie, pan jesteś mężczyzna, czy nie? Już godzinę pana kokietuję, a pan na mnie uwagi nie zwraca! Powiem wprost: zajmijmy się seksem!

- Zawsze mówiłem - odparł facet odkładając spokojnie gazetę na bok - że lepiej godzinę przeczekać niż trzy godziny namawiać.

• Lubię 23

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiają trzy przyjaciółki. Jedna z nich mówi:

- Czy wy wiecie, że jak kocham się z moim Józkiem, to on ma bardzo zimne jajka?

Na to druga:

- No mój Staszek też ma zimne jajka podczas kochania.

Na to trzecia:

- A ja to nawet nie wiem, ale sprawdzę.

Na drugi dzień spotykają się, a ta trzecia ma podbite oko. Koleżanki pytają:

- Co Ci się stało?

- Kocham się z moim starym, chwytam go za jajka i mówię:

- Stary! Ty masz tak samo zimne jajka jak Józek i Staszek.

Dwóch facetów idzie ulicą. Nagle jeden z nich pyta się tego drugiego:

- Ty, a właściwie to gdzie ty mieszkasz?

Drugi odpowiada:

- Widzisz tamten blok pomalowany na brązowo?

- Tak.

- A widzisz tam na piątym piętrze, gdzie się pali światło?

- Tak.

- To jest moje mieszkanie. A widzisz tę blondynkę tam na balkonie? Tę z dużym cycem?

- Tak.

- To moja żona. Widzisz tego faceta, co ją od tyłu bierze?

- Tak.

- To ja.

Rodzina kaczek i rodzina skunksów przechodzi przez jezdnię. Nagle nadjeżdża ciężarówka i przy życiu zostaje tylko mała kaczuszka i mały skunks. Nagle kaczuszka zaczyna płakać.

- Bo ja nie wiem kim jestem.

Skunks mówi:

- Masz łapki przypominające płetwy, masz skrzydełka, płaski dziobek, więc jesteś kaczuszką.

Idą dalej, ale teraz rozpłakał się skunks. Miał takie same wątpliwości.

Kaczka ogląda go i mówi:

- Śmierdzisz, masz przedziałek, jesteś owłosiony, moim zdaniem jesteś cipa.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Małgosia do Jasia i mówi:

- Leci mi krew i nie wiem co mam zrobić?

Idą razem na stryszek, Małgosia pokazuje Jasiowi miejsce, w którym krwawi, Jaś przygląda się, sprawdza, dotyka i mówi:

- Po mojemu Małgosiu to Ci jaja urwało...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna koleżanka żali się drugiej:

- Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.

- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!

Minęły dwa dni:

- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.

- Coś ty? Nie zadziałało?

- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, opierdolił całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra...

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a teraz coś o dyskrecji :lach: :lach: :lach:

Do domu publicznego przychodzi facet w średnim wieku. Po spędzeniu upojnej nocy z panienką chce uregulować należność.

- Ile się należy? - pyta.

- Nic - odpowiada szefowa i wręcza mu 200 zł.

Faceta zamurowało. Dosyć, że sobie poużywał, to jeszcze dostał za to pieniądze. Pochwali się swoją przygodą koledze. Ten też chciał spróbować. Spędził noc z panienką. Rano pyta szefowej:

- Ile się należy?

- Nic. I wręcza mu 50 zł.

- Świetnie - mówi facet, nie dość że było fajnie, to jeszcze mam forsę za to. Ale mam pytanie:

- Dlaczego dostałem 50 zł,a mój kolega 200 zł??

- Wie pan - mówi szefowa. - Wczoraj to była satelita, a dziś szło tylko na kablówkę...

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Johnny miał ochotę na seks z koleżanką pracy, wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym... Johnny był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział:

- Dam ci 100 dolarów, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu.

Ale dziewczyna powiedziała NIE. Johnny odpowiedział:

- Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść!

Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem. Zadzwoniła do niego i opowiedziała mu, o co chodzi. Jej chłopak odpowiedział:

- Zażądaj od niego 200 dolarów. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni. Dziewczyna się zgodziła. Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon. W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało.

- Ten sukinsyn użył monet!!!

No to teraz skład Viagry :lach: :lach:

Rozpracowano skład viagry:

- piramidon - 2%

- aspiryna - 2%

- paracetamol - 4%

- krochmal - 2%

- utwardzacz do kleju epoksydowego - 90%

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi baba do lekarza i mówi:

-Panie doktorze, nie mam włosów na pipce.

- A ile razy dziennie się pani kocha?

- No,tak 5-6 razy.

- Proszę pani. Na autostradzie też trawa nie rośnie....

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozycja na wilka :lach: :lach: :lach:

Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkoś pyta:

- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?

Lekarz:

- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.

- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?

- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi zajączek do lisicy i pyta:

- lisico oddasz mi się za stówe?

Lisica zbulwersowana mówi:

- zając czyś ty zwariował, ja matka, żona, a na dodatek lisica mam ci się oddać...

Jednak po dłuższym zastanowieniu zgodziła się. Zajączek pobzykał i pyta a zrobisz mi teraz loda za dwie stówy?

- lisica się zgodziła i loda mu zrobiła.

Zajączek zadowolony wyszedł od lisicy. Przychodzi lis i pyta:

- zając był?

- był.

- oddał trzy stówy?

- oddał - odpowiedziała lisica zarumieniona :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pogrzeb :cry: :cry:

Maria jest bardzo pobożna. Wychodzi za mąż i ma 17 dzieci. Jej mąż umiera.

Dwa tygodnie później ponownie wychodzi za mąż i ma 22 dzieci z drugim mężem. On umiera. Niedługo potem ona także umiera.

Na pogrzebie ksiądz patrzy w niebo i mówi:

- Wreszcie są razem.

Facet siedzący w pierwszej ławce pyta:

- Przepraszam ojcze, ale ma ksiądz na myśli jej pierwszego męża czy drugiego?

Ksiądz na to:

- Miałem na myśli jej nogi.

Dzieciojad :lach: :lach:

Pewnej nocy mały chłopiec przyłapał rodziców podczas seksu i zapytał:

- Tato, co robisz mamie?

Ojciec na to:

- Synku, wkładam malutkie dziecko w mamę.

Następnego dnia ojciec wraca z pracy i patrzy, a jego syn siedzi na ganku i płacze. Ojciec siada obok niego i pyta, co się stało. Chłopiec na to:

- Wiesz tato, wczoraj w nocy włożyłeś mojego malutkiego brata w mamę, a dziś rano przyszedł mleczarz i go zjadł.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...