Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

- Mamo, dlaczego moja kuzynka ma na imię Róża?
- Bo ciocia lubi kwiaty....
- A ty co lubisz?
- Wacek, nie zadawaj głupich pytań.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca syn z wyprawy krzyżowej po 10 latach walk. Stary ojciec uroczyście wita bohatera, patrzy a tu syn cały we wrzodach ropa się leję, kawałki ciała odpadają. Ojciec przyciska syna do piersi i mówi:

- co synu, od miecza?

- nie tato, od pochwy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy bylo, jak bylo sorry, jak nie - to dobre jest  :lol:

Mężowi zaginęła żona. Kamień w wodę! On szaleje: wydzwania na policję, pogotowie, szuka po szpitalach, dręczy rodzinę i znajomych - NIC! Po dwóch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i... słyszy jakiś hałas w kuchni. Zagląda i widzi, że żona krząta się przygotowując mnóstwo kanapek... - Kochanie, ja od zmysłów odchodzę, co się stało, gdzie byłaś, pół miasta cię szuka! - Ach, skarbie, nie uwier......zysz co mi się przytrafiło: porwało mnie paru facetów, zawiozło "na chatę", a tam przymusili do seksu: orgie, seks w pojedynkę, dwójkami, trójkami, grupowy, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyłu, afrodyzjaki, gadżety, no mówię ci - koszmar! I tak przez cały tydzień! - Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? Przecież nie było cię dwa dni? - No tak, ale ja tylko wpadłam na chwilę po kanapki ! ;D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że pomógł jej robić te kanapki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest różnica pomiędzy seksem małżeńskim, a pozamałżeńskim?

Jak pomiędzy świniobiciem a polowaniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech będzie tu ponieważ nie chcę mi się zakładać osobnego tematu a kryterium "Historii prawdziwych" chyba nie spełnia.

Bardzo kiepskie przeżycia związane z seksem, którymi ludzie podzielili się w internecie. Szczerze polecam do poczytania na poprawę humoru ;)

http://joemonster.org/art/43761/Bardzo_kiepskie_przezycia_zwiazane_z_seksem_ktorymi_ludzie_podzielili_sie_w_internecie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...