Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy rozpoznać, że dopada cię impotencja?

-Kiedy przyciąganie ziemskie jest większe od kobiecego.

Ostatnio udało mi się kochać przez godzinę i pięć minut... to było wtedy, gdy zmienialiśmy czas na letni

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiają dwie koleżanki.

- Zośka, ale tak szczerze, anal już próbowałaś?

- Nie. Jestem zadowolona z Dosi.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak spada włos łonowy?

........

Tfu! Tfu! Tfu!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z przeglądania forum na jednym z portali

~Wieńczysław- Dzisiaj (09:15)

Pakowałem moją małżowinę do sanatorium. Odkryłem w torbie kilkanaście opakowań prezerwatyw. Głupia liczyła, że przyjadę na odwiedziny.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małżonkowie postanowili romantycznie spędzić letni wieczór, najpierw się wybrali do kina, potem na kolację i wracali do domu przez park. Był bardzo późny wieczór, ale ciepło, więc usiedli na ławeczce, zaczęli się przytulać, potem całować........... Nagle wyłonił się przed nimi policjant i mówi:

- będzie mandacik, dla pani 500 zł, dla pana 50

facet oniemiały z wrażenia pyta:

- a dlaczego dla mnie tylko 50?

- dlatego, że pana widzę tu pierwszy raz.......

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Maz podczas rozmowy mowi do zony tak

- wiesz co, jak sie z Toba kocham to mysle o innych kobietach..........

zona:

- a Ty lajzo jedna, swinio Ty ........... jak ja sie kocham z innymi facetami to mysle tylko o Tobie 

:lol:  :lol:  :lol:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca mąż z sanatorium i pokazuje żonie zdjęcie.  - Widzisz kochanie: ja jestem w środku a to moi nowi przyjaciele. Ten z prawej to profesor z Krakowa - bardzo porządny chłop - a ten drugi to lekarz z Warszawy - pełna kultura! Na drugi dzień żona wzięła zdjęcie i pojechała do tego sanatorium. Pokazuje na recepcji to zdjęcie recepcjonistce i pyta się jej czy poznaje kogoś na tym zdjęciu. Na to recepcjonistka odpowiada : - Ten z prawej to profesor z Krakowa - niesamowity pijak - a ten z lewej to lekarz z Warszawy - okrutny babiarz! - Proszę Pani a ten w środku? - o ten był najporządniejszy! On z żoną przyjechał, wszędzie z żoną chodził i z żoną wyjechał

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego faceci zdradzają?

Dawno, bardzo dawno temu Bóg ulepił dziesięciu Adamów. Jeden z nich uprawiał ziemię, drugi pasł owce, trzeci łowił ryby, itd...

Po pewnym czasie przyszli wszyscy do Boga z prośbą:

- Niby wszystko mamy, ale czegoś brakuje. Nudno jakoś.

Pan dał im ciasto i rzekł:

- Niech każdy z was ulepi sobie taką kobietę, jaka mu się podoba: pulchna, chuda, wysoka, niska... A ja tchnę w nią życie.

Potem Bóg dał im cukier na talerzu i powiedział:

- Macie tu dziesięć kostek cukru. Niech każdy weźmie po jednej i da żonie, aby życie z nią było słodkie.

Tak też zrobili.

A potem Bóg się rozgniewał:

- Wśród was jest oszust, ponieważ na talerzu było jedenaście kostek cukru. Kto wziął dwie kostki?

Wszyscy milczeli.

Wtedy Bóg zabrał im żony, przemieszał i przydzielił każdemu losowo.

Od tej pory dziewięciu mężczyzn na dziesięciu sądzi, że cudza żona jest słodsza...Dlatego, że zjadła dodatkową kostkę cukru.

I tylko jeden z Adamów wie, że wszystkie kobiety są jednakowe, gdyż dodatkową kostkę cukru zjadł on sam...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chuja prawda bo moja przyszła-niedoszła jest najsłodsza i chciałbym zeby każdy z Was mógł się o tym przekonać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...