Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Wstaje baba rano w gospodarstwie. Poszła wydoić krowy, nakarmić świnie, zebrać jajka, dać żreć dla całego żywego inwentarza, wykopać ziemniaki, skosić trawę, siano i co tam jeszcze. Zapierdala tak od świtu do zmierzchu. W końcu gdy już zrobiło się ciemno, stanęła, złapała się za głowę i mówi:

- ło matko!, chłop od rana nie wyruchany leży!

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy suchary :D

Przychodzi facet do lekarza,wyjmuje pytona i kładzie go na biurko.
Lekarz: Coś dolega?
Pacjent: Skąd...ale ładny,co ?

----------------------------

Żona w ósmym miesiącu ciąży mówi do męża:
-Ale kopie!
-nasz synek?
-nie, to zioło, daj jeszcze jednego bucha

----------------------------

Dowódca pyta szeregowego:
- Co mamy napisać na twoim nieśmiertelniku, żołnierzu? Protestant, Katolik czy Żyd?
- Nic. Jestem niewierzący.
- A gdybyś został ranny, kogo powinniśmy wezwać: Pastora, księdza czy rabina?
- Wezwijcie lekarza.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Pinokio do Ojca i mówi. "Tato zakochałem się".

Na to Dżepetto. "No dobrze synku to jutro Ci wystrugam ten patyczek z przodu".

A Pinokio odpowiada.

"Tato ja bym wolał żebyś zamiast patyczka z przodu zrobił mi taką dziurkę z tyłu."

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona pyta męża:
- Co pomyślałeś, kiedy po raz pierwszy mnie zobaczyłeś?
- Że chcę cię tak wydymać, żeby mózg ci wypadł i że chcę ssać twoje cycki, aż wyssę je całe.
- A teraz co myślisz?
- Że odwaliłem dobrą robotę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego razu był sobie chłopak, który zapytał dziewczynę:

- wyjdziesz za mnie ?

A ona odpowiedziała:

- NIE

...Od tego czasu chłopak żył długo i szczęśliwie. Jeździł na motocyklu, chodził na ryby, na polowania. Pił dużo piwa i wódki, miał kasę w banku, mógł zostawiać podniesioną deskę w kiblu i pierdzieć gdzie tylko chciał.

KONIEC :)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...