Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Na werandzie siedzą sobie babcia z dziadkiem na bujanych fotelach. Nagle babcia wali dziadka w łep, tak że spada z werandy w krzaki. Dziadek wyczołguje się i pyta:

- za co to było?

- za to, że masz małego ptaszka!

Dziadek wgramolił się na werandę, usiadł w swoim fotelu i po chwili łup babcię w głowę .Tym razem ona ląduje w krzakach.

- a to za co było? - pyta babcia?

- a za to, że wiesz, że są w różnych rozmiarach!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Imprezka. Czterech panów, jedna panna. Trzech panów posuwa pannę ; jeden z tyłu, drugi z przodu, trzeci w paszczu.:)

Czwarty stoi i się niecierpliwi. W końcu czwarty mówi :  może bym tak kogoś zmienił?

A na to panna: zmień mnie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega pyta kolegę

Masz ochotę na sex grupowy ?

Tak a kto będzie ?

No ja, ty i twoja żona

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega pyta kolegę

Masz ochotę na sex grupowy ?

Tak a kto będzie ?

No ja, ty i twoja żona

No nie chcę Ci psuć dowcipu ale nie dopisałeś końca

Facet wrzeszczy : moja żona , o co toto nie

OKej ciebie wypisuję

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zamieszczam w tym dziale, bo to też jest dowcip o seksie. Mam aparat zorkię pięć więc nim jebłem kilka zdjęć a to jedno z nich. Lody robione przy domu parafialnym imienia świętego muszą być w zgodzie z naturą robione.

w zgodzie z naturą.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mały Jasiu nocował u dziadków. Siedzi w salonie z dziadkiem i tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy mówi do dziadka:
- Dziadku a co to jest p*zda?
Dziadek trochę w szoku. Sprawdził tylko czy babcia jest w kuchni i zabrał małego Jasia na strych. Przesunął stary karton i przed ich oczami ukazał się kuferek. Dziadek starł z niego kurz i wyciągnął magazyny z gołymi paniami. Otwiera stronę mniej więcej ze środka i mówi:
- Widzisz Jasiu tą gwiazdkę między nogami tej pani?
- Tak
- P*zda to ta osoba, która ją tu umieściła!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidze Was, zaczałem czytac ten wątek i skończyłem jak alkohilik - dopiero gdy padłem:).

Dorzucę tez coś:

Jadą dwie ładne studentki tramwajem, w tramwaju oczywiście ścisk. Jedna mówi do drugiej - "Ale tłok!", a stojący obok facet mówi skromnie: "to mój".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...