Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

B. Ostatnio jadę i słucham radio w samochodzie:

Do komendy jakiejś tam, nie pamiętam jakiej, zgłosił się pan, który kupując środek na powiększenie penisa za 180 zł + 30 zł przesyłka, poczuł się oszukany. W przesyłce znajdowała się:

LUPA

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dieta. Dzień piąty:

Zaczęły się sny o charakterze erotycznym: "Leżę naga w wannie z barszczem"

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kawal aktualny tylko dzisiaj:

Przychodzi mąż do domu i mówi :

- Żono, dzisiaj wieczorem ,koniecznie muszę się z Tobą kochać...

-A z jakiej to okazji - podpytuje zdumiona żona.

Jak to jakiej - dzisiaj jest noc muzeów ..... :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku nocach panna młoda skarży się matce:
- Wiesz mamo już kilka nocy śpimy razem i nic, jeszcze się nie kochaliśmy .
- Ależ córeczko, może jest zestresowany
- Ale mamo on tylko książkę czyta i wcale nie zwraca na mnie uwagi.
- Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi to może ja się położę zamiast ciebie i sprawdzę o co chodzi .
I tak zrobiły. Maż w łóżko czyta książkę, teściowa się kładzie i leży, nagle mąż wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać .
Wyskoczyła teściowa z łóżka i do córeczki:
- Ależ kochanie, chwile leżałam i zaczął się do mnie dobierać
- Tak, tak..., palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żebym zapeszał ....

- Szkoda, że już się te rozgrywki kończą!
- Nie chcesz mi wmówić, że oglądasz mecze?
- Nie!... Ale jak w tym czasie się z mężem seksimy, to mogę sobie pokrzyczeć bez podejrzeń sąsiadów!

Rozmawiają dwie mężatki:
- Jakoś nie mogę się przełamać do robienia loda.
- Czekaj, czekaj! Urodzisz trzecie dziecko, jak ja, to sama się będziesz prosić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

!!! UWAGA NA OSZUSTKI !!!

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.

- Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-przychodzi Jaś do Taty i pyta:

-Tato co to znaczy: robić loda ??

- Spytaj mamę....

- Pytałem, mówiła że nie wie...

- No właśnie... :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uprzedzam, że nie zapoznałem się w całości z wpisami w tym temacie ale może się nie powtórzę - choć ostrzegam to lekko długa historia, tak więc...

Przemierzając dżunglę Lew słyszy wołanie

- Ratunku ! Pomocy !

Podchodzi nad krawędź głębokiego dołu patrzy, na dnie siedzi Słoń i woła oczekując pomocy. Widząc Lwa, Słoń  powiada

- Lwie dzielny ratuj, wpadłem do tego dołu i nie mogę wyjść

- Pomogę Ci - odpowiada Lew, po czym podaje Słonikowi łapę, ale nie może go dosięgnąć, chwyta się liany i próbuje podać swój ogon - jednak Słoń nadal za daleko

- Słoniu sam nie dam rady Cię uwolnić, ale bądź spokojny pobiegnę teraz szybko po mojego przyjaciela Jaguara i razem na pewno coś wymyślimy

Po dłuższej chwili Lew z Jaguarem zabierają się do pracy. Lew chwycił się liany, Jaguar chwycił się za ogon Lwa a swój ogon podał Słonikowi ten z całych sił chwycił się trąbą za ogon Jaguara i tak oto Słoń został oswobodzony. Wszyscy uściskali się i w radości rozstali przy czym Słoń zadeklarował swą dozgonną wdzięczność i chęć rewanżu gdyby któryś z przyjaciół potrzebował pomocy

Jak to zwykle bywa nie minął czas dłuższy a sytuacja odwróciła się i to Lew wpadł do tego samego dołu, przechadzający się po dżungli Słoń usłyszał wołanie o pomoc i tak oto stojąc nad krawędzią głębokiego dołu Słoń słyszy słowa Lwa

- Zobacz Słoniu teraz to ja potrzebuje pomocy

- Oczywiście zgodnie z obietnicą pomogę i ja Tobie - mówi Słoń, po czym dodaje - ale tym razem zrobimy to tak: widzisz ja mam takiego długiego kutasa - podam Ci go, chwycisz się za niego z całych sił i w ten sposób Cię  uwolnię

Jak ustalili tak zrobili i po chwili ( ale się zrymowało ) Lew stał obok Słonia w bezpiecznym miejscu. Jaki z tego morał ?

Jak masz długiego kutasa nie potrzebujesz Jaguara.

ps. bez urazy wobec osób - zwłaszcza mężczyzn - którzy korzystają z samochodów tej marki

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...