Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego warto wytatuować sobie 100$ na penisie?
1 - Można bawić się swoją forsą.
2 - Można patrzeć jak kapitał rośnie.
3 - Kobieta może ciągnąć tyle kasy ile chce.

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Młoda Cyganka pisze do magazynu młodzieżowego: "Droga redakcjo. Mam 13 lat i ciągle jestem dziewicą. Czy to znaczy, że mój tata jest homoseksualistą?" :D :D

Jak się nazywa Cygan handlujący płytami?

DVD-ROM. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzi pijany facet w barze i myśli sobie:
- Mam już dość, idę do domu.
Próbuje wstać, ale upada. Myśli:
- Ok, doczołgam się do drzwi i spróbuję wstać na ulicy. Wychodzi na ulicę, próbuje wspiąć się na parkometr, ale znów upada. Myśli:
- Doczołgam się do tamtego murku i spróbuję. Wspina się na murek, ale znowu upada. W ten sposób, ciągle bezskutecznie próbując wstać, doczołguje
się do domu. Starając się nie budzić żony, wślizguje się do łóżka. Rano żona budzi go wymówkami:
- Piłeś?!
- Ależ co ty, skarbie! Ja, piłem?
- Właśnie dzwonili z baru, żeby ktoś odebrał twój wózek inwalidzki. 

Dlaczego kobiety się malują, perfumują i chodzą w butach na obcasach?
To proste i oczywiste: bo są małe, brzydkie i śmierdzą...

:D :D :D :D

Po co kobiecie nogi???
No, gdyby nie miała nóg to, przemieszcząjac się, zostawiała by ślady takie jak ślimak... 

:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Złota rybka wybierając się na urlop poprosiła krokodyla o zastępstwo. Ten się zgodził więc rybka go instruuje:

- Nic prostszego kolego. Jak już Cię ktoś złowi spełniasz jego życzenie. Wtedy Cię wypuszcza i tak w kółko.

Ok myśli krokodyl:

- Spoko rybko, dam radę, jedź wypoczywać.

Po powrocie tybka zgłasza się do krokodyla i pyta jak poszło.

- Roboty dużo nie było. Tylko raz mnie jakiś wieśniak wyłowił.

- I co? I co? Jakie miał życzenie?

- nooo...chciał mieć kutasa do ziemi.

- I co? Spełniłeś życzenie?

- Ta...upierdoliłem mu nogi przy samej dupie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...