Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz kim jest idealny mąż, a kim idealny kochanek? Idealny mąż to taki, który zastając żonę baraszkującą w łóżku z kochankiem powie: - Wy dokończcie, a ja idę zaparzyć kawę. Idealny kochanek to taki, który w tej sytuacji potrafi jednak dokończyć.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Była sobie para, która poszła do restauracji na obiad. Po paru minutach weszła następna para ich znajomych. Posiedzieli, zjedli, pogadali ale zaczęło być już nudno. Postanowili umówić się w mieszkaniu jednej pary na sex grupowy. Weszli do mieszkania, zgasili światło i zaczęła się zabawa. Mija godzina, dwie, trzy w końcu gościu wstaje zapala światło i mówi. - Nie no kurwa musimy ustalić jakieś zasady bo już trzeci raz laskę robię !

.Mąż i żona oglądają w telewizji program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż: - Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie. - Masz największego penisa wśród swoich kumpli.

Podobno w spermie znajdują się śladowe ilości alkoholu. Czy to prawda? 

A co? Wracasz od kolegi i boisz sie jechac samochodem?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...Czasami chowam swojej żonie inhalator. Sąsiedzi maja mnie za ogiera gdy słyszą zza ściany sapiąco-błagalne.."Daj mi go, proszę".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Mateusz?
- Cześć. Tak, Mateusz. A kto pyta?
- Twoja dziewczyna to Anka, tak?
- No, tak. A co?
- Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne?
- No, tak, ale o co chodzi i kim jesteś?
- Nieważne.. ja tak tylko... podziękować ci chciałem

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet od jakiegoś czasu miał dziewczynę i nadszedł czas żeby się z nią kochać.Wskoczyli do łóżka i zaczyna ją pieścić oralnie,trwa to już jakiś czas i dziewczyna mówi:

-Już dłużej nie wytrzymam,wejdź we mnie!!!!

Facet jej na to:

-Ale ja już wszedłem!

A Ona:

-Och,och jaki wielki :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek napalm26

Przychodzi gość do lekarza i pyta:

-- Panie doktorze, to jak to w końcu jest? Co lepsze, masturbacja czy stosunek?

Lekarz na to:

-- No wie Pan....Masturbacja jest piękna i zdrowa, ale stosunek też ma swój urok. Zawsze to kontakt z drugim człowiekiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy Pinokio dowiedział się że jest z drewna?...

- Walił konia i się zapalił.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z serii co byś zrobił gdyby ;)

Szarpałbym jak komornik meblościankę

Męczyłbym jak ZUS emerytów

szarpałbym jak jehowy klamkę

Klepałbym jak Najman mate

Stukałbym jak dzięcioł w drzewo

Brałbym jak rolnik dopłaty z UE

szarpałbym ja Reksio szynkę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Mariusz! Dzisiaj seksu nie będzie.
- Ale Beato. Jak to?!
- Bo nie kupiłeś prezerwatyw.
- Przecież jest schowana jeszcze jedna paczka!
- To dla gości.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Porządna żona powinna się kłaść do łóżka o godz. 21.00.
Żeby przed północą zdążyła wrócić do domu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...