Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Lubie kawały oparte na absurdzie. Też bez seksu ale niezły według mnie:

Był sobie fanatyk wędkowania. Pewnego dnia dowiedział się o
fantastycznym wprost miejscu, małym jeziorku w lesie, gdzie ryby o
wielkości niesamowitej same wskakują na haczyk. Nie mógł się już
doczekać weekendu, zakombinował w pracy, pozamieniał się na dyżury,
nastawił budzik na 4 rano, po długiej podróży odnalazł małe jeziorko w
lesie, rozstawił wędki i czekał... Godzine... drugą godzinę trzecią...
wreszcie spławik drgnął... wędkarz szarpnął... i wyciągnął ogromne
nadziane na haczyk gówno. Zaklął szpetnie i zauważył, że z tyłu ktoś
za nim stoi. Byl to miejscowy. Wędkarz z żalem powiedział:
- no patrz pan, taki kawał drogi jechałem, tyle wysiłku, kombinowania,
i co? GÓWNO...
Na to gościu:
- A bo wie pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż
niech pan sobie wyobrazi, przed 1 wojną światową żyl tu chłopak i
piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska.
Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I proszę
sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego
żalu się utopiła!
- Niesamowite - odparł wędkarz
- Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się,
że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o
wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i
wielkiej miłości również sie utopił!
- To szokująca historia- powiedział wędkarz - ale co z tym gównem?
- A to nie wiem. Widocznie ktoś nasrał.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi zdenerwowana kobieta do lekarza.

-Panie doktorze, jestem ostatnio strasznie wkurzona, wszystko mnie wkurwia! proszę o pomoc.

-Hmm, wydaje mi się, że potrzebuje pani po prostu ostrego rżnięcia. Proszę się rozebrać i wypiąć, pomogę pani.

Kobieta się rozbiera i wypina. Lekarz zaczyna działać. Po chwili kobieta się odwraca i mówi:

-No zdecyduj się pan wreszcie, wkładasz czy wyjmujesz, bo już mnie to strasznie wkurwia!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Dlaczego facet jest jak piła tarczowa ? Bo chwila nieuwagi i palce w piz..u :growgr:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mała dziewczynka spaceruje sobie z psem po parku.
Podchodzi do niej ksiądz i pyta:
- Jak się nazywasz, dziewczynko?
- Mam na imię Płatek.
Ksiądz zrobił wielkie oczy i pyta:
- Ooo, a skąd się wzięło tak egzotyczne imię?
- Widzi ksiądz to drzewo? Sześć lat temu moi rodzice wyznali sobie pod nim miłość. Potem pod tym drzewem gorąco się kochali. Kochali się tak mocno, że z drzewa zaczęły się sypać płatki kwiatów, okrywając ich nagie ciała. Podczas tego pieknego aktu miłości zrodziło się moje życie i na cześć tamtego wydarzenia rodzice nadali mi to imię.
Ksiądz zrobił jeszcze większe oczy, pogładził małą po główce mówiąc:
- Piękna historia z tym Twoim imieniem. A jak się wabi Twój piesek?
- Pigi.
Ksiądz znowu zdziwiony i pyta:
- A dlaczego ma tak na imię? Czy z tym imieniem łączy się równie piękna historia?
- Nie prosze księdza, on po prostu rucha świnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona, opowiada koleżankom w pracy:
Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o północy. 'Obiecuję Ci kochanie, nie wrócę ani minuty później' - powiedziałam i wybyłam. Ale impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie... Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...! Szybciutko położyłam się do łożka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!!
On, po powrocie z pracy, podczas kolacji, zapytał:
- O której wróciłaś z imprezy? - O samiutkiej północy, tak jak Ci obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. Oh, jak dobrze, jestem uratowana... - pomyślała i prawie otarła pot z czoła. On po chwili spojrzał na Nią serio, mówiąc: - Wiesz, musimy zmienić ten Nasz zegar z kukułką. Zbladła ze strachu, ale pyta pokornym głosem: - Taaaak? A dlaczego, kochanie? A On na to: - Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!', znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu, kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie a potem powaliła się koło mnie, zakukała ostatni raz, puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Oczywiście pierwsze uderzenie żony w piłeczkę i... okno stojącego obok pola golfowego domku zostaje rozbite. Mąż trochę się zdenerwował:
- Mówiłem, żebyś uważała, a teraz trzeba będzie tam iść przepraszać i może nawet zapłacić.
Tak więc golfiści idą do domku i pukają w jego drzwi. Momentalnie dochodzi ze środka miły głos mężczyzny:
- Proszę wejść.
Po wejściu zauważają w domku: zbite kawałki szyby, rozbitą starą wazę i siedzącego na kanapie faceta. Ten pyta ich:
- Czy to wy zbiliście szybę?
- Tak... przepraszamy za to bardzo - odpowiadają golfiści.
- Hmm... właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić 3 życzenia. Nie obrazicie się jak spełnię wam po jednym sam zostawiając sobie jedno na koniec?
- Nie, tak jest świetnie - odpowiada mąż. - Ja bym chciał dostawać milion dolarów co roku...
- Nie ma problemu - mówi dżin. - Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty młoda kobieto, czego chcesz?
- Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie, każdy z najlepszymi na świecie służącymi...
- Mówisz i masz - odpowiada dżin. - Do tego obiecuje ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie.
- A jakie jest twoje życzenie dżinie? - pyta małżeństwo.
- Ponieważ tak długo byłem uwięziony, nie marzę o niczym innym jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety dżin.
- I co ty na to kochanie? - pyta mąż. - Mamy tyle kasy i domy... może się zgódź?
Tak więc kobieta z dżinem idzie na pięterko... Całe popołudnie się kochają. Dżin jest wręcz nienasycony. Po 4 godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta:
- Ile macie lat, ty i twój mąż?
- Oboje mamy po 35.
- Coś ty!? 35 lat i wierzycie w dżiny?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K. kawał trochę o mnie (kobiecie a nie pijaku)  

W przedziale jedzie kobieta, facet i pijak, nagle pijak budzi się, spogląda na kobietę, zamyka oczy i znowu otwiera

-No nie wierzę takie małe piersi a taka duża dupa- i zasypia 

Kobieta oburzona odwraca się w stronę okna, za kilka kilometrów pijak znowu się budzi, spogląda na kobietę, przeciera oczy ze zdziwienia

- nie do wiary takie małe piersi a taka duża dupa

Mężczyzna do niego

- panie co pan

Pijak zasypia znowu, po kilku kilometrach budzi się patrzy na babę, 

- o boże nie wierzę takie małe piersi a taka duża dupa

Facet 

- panie zaraz pan w pysk dostaniesz

Pijak

- ale ja wiem co zrobić żeby piersi były duże, no a dupa niestety już taka będzie

-tak jasne wie pan ?

- weźmie sobie pani papier toaletowy złoży na pół i trzy razy dziennie potrze pomiędzy piersiami

- i to pomoże?

- NO DUPIE POMOGŁO !!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Lekalka ma problem nie może zasnąć bo przespała się z pacjentem.

Sumienie mówi jej że to źle  ...

inny głos uspakaja że nie powinna się przejmować

powoli zaczyna zasypiać ...

Sumienie jednak mówi ; to niezgodne z etyką lekarką!

Drugi głos : ale inni lekarze też sypiają z pacjentamy np. Kowalska sypia z pacjentami i co nic się nie dzieje.

Kobieta powoli się uspokaja ... ale sumienie  nie daje za wygraną

-No tak ale Kowalska nie jest weterynarzem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Co to jest duże czerwone i jak wchodzi to sprawia przyjemność? św. Mikołaj wink.gif

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...