Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

-Jak sprawdzić czy ilość plemników w spermie jest wysoka?
-
-
-
- Jest wysoka, jeśli dziewczyna przed połknięciem musi przeżuć

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Lekarz polecil babci zrobic lewatywe, ale nie bylo nikogo, kto moglby jej pomoc, oprocz wnuczka oczywiscie. Babcia wreczyla wnuczkowi specjalna "gruszke" do lewatywy i poinstruowala, zeby wlozyl to w dziurke i nacisnal. Babcia wypiela sie a wnuczek na to: 

-Babciu, ale w ktora dziurke? Bo w ta jedna to mozna lac wiaderkiem....

Małżeństwo siedzi przy obiedzie. 
Żona do męża: 
- Wiesz Stasiu, kiedy pomyśle, ze nasze małżeństwo trwa już 35 lat, to ciepło mi się robi przy sercu. 
Mąż odpowiada: 
- Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy.

Spotykają się trzy prostytutki: 
-Pierwsza: Ostatnio mialam klienta z taką parową, że ledwo mi ja wsadził, ale bolało. 
-Druga: A ja miałam raz orgietke z 4 faciami - myślałam, że mnie rozerwą ... 
-Trzecia: Eeee tam, życia nie znacie -wczoraj jechałam rowerem i jak mi sie łechtaczka wkreciła w łancuch, to myślałam że z bólu dzwonek odgryzę.

W czasie kąpieli ojca z córką, córeczka nagle pyta:
-Tatusiu, tatusiu, kiedy będę miała między nogami coś takiego jak Ty?
Tatuś myśli, myśli:
.
.
.
.
.
.
-Jak będziesz grzeczna to nawet za chwilę!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Uczeni badali jak będzie przebiegał stosunek suki ze słoniem!

Stosunek przebiegał normalinie ale przy wtrysku suce łeb urwało :)

Pozdrawiam wszystkie sunie :)

Pytanie do panów !

Co byście zerobili gdzybyście się obudzili w nocy z kutasem w dupie ? :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham.

Jak zwykle, po ślubie kończy się sielanka, a zaczynają się problemy. Pewnego dnia przychodzi mąż z pracy, a kran w domu cieknie. Żona pyta:
- Może byś naprawił kran?
Mąż mówi:
- A co ja, hydraulik?
Na drugi dzień ogródek jest nie skopany. Żona znowu się pyta:
- Może byś skopał ogródek?
- A co ja, ogrodnik?
Na trzeci dzień mąż przychodzi i krany nie ciekną i ogródek jest skopany. Mąż się pyta żony:
- Kto wszystko zrobił?
A żona:
- Sąsiad powiedział, że zrobi to wszystko za ciebie, jeśli upiekę mu jakieś pyszne ciasto, albo się z nim prześpię.
- No i co mu upiekłaś?
A żona:
- A co ja, cukiernik?

Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
- "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet.
- "To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał.
- "Że co ??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!"
- "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
- "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.
- "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut
- "Jak ci się podoba bycie kurą?"
- "No jest ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje"
- "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut
- "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz"
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi.
- "Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony :
- "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!"

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

]Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni....

dwa pierwsze dobre, za 3 zdejmuję lubię to

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Co byście zerobili gdzybyście się obudzili w nocy z kutasem w dupie ? :facepalm:[/quote

Byśmy dalej posówali oczywiście! ;);p

Dokładnie :)Tę dupę oczywiście :bring:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Mąż zastaje żonę z kochankiem.

-Co wy tu robicie???

Żona do kochanka

-A nie mówiłam Ci że ti idiota ?!

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomasor

Po czympoznać że jest się już zupełnie starym ? Po tym żekiedy kupujemy prezerwatyway pani pyta czy zapakować na prezent ?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...