Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Jasiu z Małgosią spotykali się w pralni w niecnych celach.

Jasiu dzwoni do Małgosi:-Masz może ochoę na pranie?-Nie Jasiu, nie.Za godzinę;-Małgosiu, może byśmy coś uprali?-Może potem.Za 2 godziny Małgosia dzwoni do Jasia;-Jasiu, masz może coś brudnego do prania?-Nie, już zrobiłem pranie ręczne!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona została zaproszona na grilla pracowniczego przez jej kolegów.

Dopiero na drugi dzień jak wróciła zorientowałem się dlaczego nie musiała się składać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po czym poznać dobry seks?

Jak po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzą na balkon zapalić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojciec z Jasiem w sklepie. Jaś zobaczył kondomy i pyta się co to jest.

- To są kondomy i używa się ich dla ochrony podczas seksu.

Jaś podnosi jedno opakowanie i pyta:

- Czemu w środku są trzy?

- To dla chłopców z liceum. Jeden na piątek, jeden na sobotę,jeden na niedzielę.

Jaś podnosi paczkę z 6 kondomami i pyta:

- Dlaczego tu jest sześć?

- To jest dla studentów - dwa na piątek, dwa na sobotę i dwa na niedzielę.

Jaś spostrzega paczkę z 12 kondomami i zadaje to samo pytanie.

Ojciec na to:

- Synu, te są dla żonatych. Jeden na styczeń, drugi na luty, trzeci na marzec...  

Żona ogląda starannie marynarkę męża i nie znajduje na niej ani jednego

damskiego włosa.

- No tak! - odzywa się po chwili. - To ty już nawet łysym kobietom nie dajesz spokoju!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antopol16

Wsiada trędowaty do tramwaju i gdy wagon rusza podchodzi do niego kanar.

- Bilecik do kontroli.

Trędowaty gwałtownie szuka biletu i odpada mu dłoń prawej ręki. Zdesperowany wyrzuca ją przez okno i szuka dalej. Po chwili odpada mu przedramię. I znów wyrzuca je przez okno. Kanar spokojnie przygląda się trędowatemu i mówi:

- Odnoszę wrażenie, że Pan mi powoli spierdala.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzaje męskiej otyłości:

• Nie widać jak sika.
  • Nie widać jak stoi.
  • Nie widać kto ciągnie.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od strony 7 do 73 przeskoczyłem, więc przepraszam, jeśli już było...

Anegdota, wiem, że prawdziwa...

Uniwersytet. Wykładowca, studentka, konsultacje, klasyka gatunku...

Poranek:

Studentka: Panie profesorze... Pan, profesor etyki, zajmuje się badaniem moralności, uczciwego podejścia do życia... Jak pan pogodzi swoją filozofię z tym, co się stało dzisiejszej nocy???

Profesor: Kochana, czy widziałaś kiedykolwiek drogowskaz, podążający drogą, którą wskazuje?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mały Jasiu pyta się ojca (w mieście otwarto właśnie agencję towarzyską):- Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji?Ojciec mocno zakłopotany odpowiada:- Synku, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze.Synek jest ciekawy.

Raz dostaje od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi.

Otwiera mu zdziwiona pani:- A co ty chłopczyku chciałeś?- No, chciałem, żeby mi zrobić dobrze, mam nawet pieniądze!Pani zaprosiła chłopca do środka, następnie zaprowadziła go dokuchni,ukroiła trzy duże pajdy świeżego chleba, posmarowała masłem i miodem i podała chłopcu.Chłopiec wpada do domu i krzyczy:- Mamo, tato, byłem w agencji towarzyskiejOjciec mało nie spadł z krzesła, mamie oczy nas wierzch wyszły.- I co?! - pytają nieśmiało rodzice- Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy to już nie było, ale jest tematyczne...

mąż widzi wypiętą w łazience żonę, podchodzi, wsadza, robi swoje, uśmiecha się i odchodzi.

Na to żona: "ty jesteś taki sam głupi jak wszyscy koledzy u mnie w robocie..."

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...