Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Jaś i Małgosia bawią się na podwórku.Małgosia się odzywa:-Jasiu, chodź ze mną do mojego pokoju!-Po co?-Chodź, bo powiem mamie!Jasiu poszedł z Małgosią do pokoju:-Jasiu zamknij drzwi!-Po co?-Zamknij, bo powiem mamie!Jasiu zamknął drzwi.-Jasiu zasłoń okno i zgaś światło!-Po co?-Zasłoń i zgaś, bo powiem mamie!Jasiu zasłonił okno i zgasił światło, a Małgosia:-Jasiu chodź pod kołdrę!-Po co?-Chodź, bo powiem mamie!Jasiu wszedł pod kołdrę:-Zobacz, jak mi świeci nowy zegarek!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu jeździ koło kościoła, spotyka księdza, który mówi do niego:-Jasiu chodź do kościoła-Nie... bo ktoś mi rower ukradnie.-Duch Święty popilnuje.Jasiu przekonany idzie do kościoła. Ksiądz mówi:-Jasiu, przeżegnaj się-W imię Ojca i Syna, amen.-A gdzie Duch Święty?-Roweru pilnuje!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani w klasie mówi do dzieci:-Zadam wam teraz zagadkę, kto odpowie na nią prawidłowo, będzie miał jutro wolny dzień.

Zagadka brzmi następująco:

- Kto powiedział:  "Jeżeli chcecie, aby Ameryka zrobiła coś dla was, musicie zrobić coś dla Ameryki"?-John F. Kennedy - odpowiedział jeden z chłopców.-Bardzo dobrze - pochwaliła nauczycielka – możesz jutro nie przyjść do szkoły.-Ale proszę pani ja jestem Żydem i moi rodzice na pewno nie pochwaliliby tego pomysłu.-W takim razie dam szanse innemu dziecku i zadam jeszcze jedną zagadkę - odpowiedziała pani. - Kto powiedział: "I had a dream..."?-To był Martin Luter King - odpowiedział drugi chłopiec-Brawo! Masz jutro wolny dzień.-Ale proszę pani, ja również jestem Żydem i moi rodzice także nie pochwalą tego pomysłu.Jasiu siedzący w ostatniej ławce nie mógł już dłużej wytrzymać i krzyknął:-Pieprzeni Żydzi!-Kto to powiedział? - zawołała pani.-Adolf Hitler! Do zobaczenia pojutrze! - odkrzyknął Jasiu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grupa dziewczyn przysluchiwala sie rozmowie paru chlopakow na temat wielkosci ich sprzetu.

Nie slyszac dobrze calej rozmowy, uslyszaly w pewnej chwili:

- a moj ma 7 cm.

- Hi Hi Hi - zasmialy sie w glos dziewczyny

na ow 7 cm sie odwraca i mowi:

- nie Hi Hi tylko Fi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu pyta się ojca:-Tato, ile kilometrów ma Nil?-Nie wiem.-A kto to był Jan Henryk Dąbrowski?-Nie wiem.-A stolicą jakiego państwa jest Madryt?-Jasiu nie męcz tatusia - prosi matka.-Nie strofuj dziecka, kochanie. Jak się nie będzie pytał, to niczego się nie dowie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu przychodzi ze szkoły i mówi tacie, że dostał jedynkę, bo nie wiedział, gdzie leży Afryka.

Tata na to:-Trudno, dokładnie to nie wiem, ale musi być blisko, bo u nas zatrudnili murzyna i on przyjeżdża do pracy rowerem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu całuje się z Małgosią i w pewnej chwili mówi:-Chyba połknąłem twoją gumę do żucia.Małgosia na to:-Nie, to nie guma, mam katar.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasio pyta się mamy:-Mamo czemu tata ma 3 guziki przy majtkach a ja 1?-Nie wiem synku idź do taty.Jasiu pyta się taty.-Wiesz Jasiu ja ma większego ptaszka i mam 3 guziki, a ty masz mniejszego i masz 1.-Tato, ty to jesteś cienias, pomyśl jakiego ma ksiądz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Męża powinno sie traktować jak psa.

Dać dobrze zjeść i wypuszczać na noc z domu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Porodowka.

Kobieta lamentuje, nikt nie potrafi jej uspokoic, w koncu lekazowi udaje sie porozmawiac z pacjetka.

- Panie doktorze jak ja sie wytlumacze mezowi? Ja brunetka, on brunet, a dziecko rude. Jak, no jak ja mu to wytlumacze?

- Prosze sie uspokoic i zostawic to mnie. Ja to zalatwie. - powiedzial lekarz.

Gdy przyszedl maz pacjetki, lekarz zabral go do gabinetu.

- Prosze mi powiedziec jak czesto wspolzyje Pan z zona? - zapytal lekarz

- No tak ze 4 razy w tygodniu - odpowiedzial maz

- No ale tak szczeze ile? - ponowil pytanie

- Tak raz na tydzien.

- Panie ja jestem lekarzem, niech pan powie prawde

- Dobrze. Raz na miesiac.

- Mowilem ze jestem lekarzem ii znam sie na tym, wiec prosze mi tu nie czarowac tylko mowic prawde - ostro powiedzial lekarz

- No dobrze powiem prawde - powiedzial zmieszany maz - tak raz na kwartal, czasami rzadziej.

- Wreszcie mowi Pan prawde, wiec teraz chocmy zobaczyc cos pan narobil tym zardzewialym sprzetem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...