Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego Mikolaj jest zawsze usmiechniety?

Bo zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani pyta się dzieci:-Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Zgłasza się Julka i mówi, że chciałaby być kosmetyczką.

Antek pilotem...-A ty Jasiu - pyta się nauczycielka?Jasiu odpowiada:-Świętym Mikołajem.Nauczycielka na to:-A dla czego właśnie nim?-Bo pracuje raz w roku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na lekcji biologii nauczycielka mówi:-Pamiętajcie, że nie wolno całować kotków ani piesków, bo od tego można zachorować. A może ktoś z was poda przykład?Zgłasza się Jasio:-Ja mam, proszę pani. Moja ciocia całowała raz kotka.-I co?-No i zdechł kotek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Jasiu do taty i pyta się:-Tato, jak się robi dzieci?Tata na to:-No wiesz synku, wkłada się tą najdłuższą cześć ciała tam gdzie mamusia siusia.-Aha - odpowiada Jasiu.Po chwili przychodzi starsza siostra Jasia i woła do taty:-Tato,tato, Jasiu wkłada nogę do sedesu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: :) :)

Ona i On siedzą blisko siebie na kanapie.

- Chcę Panu zwrócić uwagę, że za godzinę wróci mój mąż.

- Przecież  nic nie robię  niestosowanego.

- No właśnie, a czas leci …

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu przychodzi do taty i pyta:-Kto to jest alkoholik?Ojciec odpowiada:-Widzisz te 4 drzewa na dworze? To alkoholik mówi, że tam jest 8 drzew.Jasio na to:-Ale tato, tam są 2 drzewa!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Co tam dzisiaj w szkole było? - pyta mama Jasia.-Na matematyce szukaliśmy wspólnego mianownika.-No popatrz, jak ja byłam w szkole, to też szukaliśmy wspólnego mianownika.-Tyle lat minęło, że też jeszcze nikt go nie znalazł.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Proszę pani, ja się w pani chyba zakochałem -mówi dziesięcioletni Jasiu do nauczycielki.-Przykro mi Jasiu, ale ja nie lubię dzieci.A Jasiu na to:-A kto lubi, będziemy uważać.

Tato znalazłem babcię!-Tyle razy Ci mówiłem, żebyś nie kopał w ogródku!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nauczyciel ma ciągle kłopoty z Jasiem, ponieważ ciągle się wierci.

Pewnego dnie nauczyciel pyta Jasia:-Jasiu, masz owsiki?-Nie, a miałem przynieść?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U Kowalskich są goście, a Jaś wychodzi ze swojego pokoju i krzyczy:-Mamo! Chce mi się siusiu.Mama podchodzi do niego i mówi:-Jak chce ci się siusiu, to idź do ubikacji i sam się wysikaj, a następnym razem, jak będziesz mówił, że chce ci się siusiu, to mów, że chce ci się gwizdać.W nocy Jasio budzi dziadka i mówi:-Dziadku, chce mi się gwizdać.-Ale jest noc.-Ale dziadku, mi się chce gwizdać!-Jasiu, ale jest noc, wszystkich obudzisz!-Ale dziadku, ja nie wytrzymam, ja muszę gwizdać.-To zagwizdaj mi po cichutku do ucha...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...