Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Walentynki, apteka

- Dzień dobry

- Skończyły się !

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na lekcji chemii pani pyta Jasia:-Jasiu, jak się inaczej nazywa kwas HCl?-Hmm... mam to na końcu języka...-To wypluj to szybko Jasiu, bo to trucizna!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nauczyciel prezentuje dzieciom obrazki zwierząt i pyta, jak te zwierzęta się nazywają.-To jest kot - mówi Małgosia.-Bardzo dobrze. A to?-To jest piesek - odpowiada Krzyś.-Świetnie. A to? - pyta nauczyciel Jasia, prezentując zdjęcie niedźwiedzia.Jasio milczy. Nauczyciel postanawia zażartować:-Być może mamusia tak czasem nazywa tatusia.Na to Jasiu:-Nienasycony buhaj?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i po zawodach

post-6014-1392377343,6309_thumb.jpg

wyslane z tel. stacjonarnego, sorki za błędy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wakacjach na pierwszej lekcji, pani powiedziała dzieciom,

że niezależnie od tego co zrobiły zawsze trzeba mówić prawdę i tylko prawdę.

Więc Jasio po powrocie ze szkoły postanowił napisać list do dziadków:

- "Kochani dziadkowie! Muszę wam się do czegoś przyznać! Kiedy byłem u was na wakacjach zszedłem do piwnicy wziąłem największy słoik z kompotem z półki, nasrałem w niego i odstawiłęm z powrotem na miejsce.

Wasz wnuk Jasio".

Dziadek po przeczytaniu walnął pięścią w stół i krzyknął do babki:-A mówiłem ci, że gówno! To ty: "nie scukrzyło się ojciec, scukrzyło"!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani pyta się na lekcji.

Czy wasi dziadkowie byli w jakiś sposób zasłużeni dla ojczyzny?

Wstaje Adaś:-Mój dziadek służył w Armii Ludowej!Pani jest niezadowolona i stawia mu pałę.Wstaje Jaś:-A mój dziadek służył w AK.-O,bardzo ładnie Jasiu...dostajesz 5. To może wyjaśnisz całej klasie co oznacza skrót AK?-Auschwitz Komando.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lekcja katechezy odbywa się w sali biologicznej.

Jeden z uczniów młodszych klas wskazując na stojący pod ścianą szkielet ludzki, zwraca się z pytaniem do księdza katechety.-Proszę księdza, czy to jest to, co zostaje z człowieka po śmierci?-Zasadniczo tak - odpowiada ksiądz.-To tylko mięsko idzie do nieba?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasio przychodzi do domu po szkole i skarży się mamie:-Pan policjant, co stoi na rogu, powiedział, że mi nogi z dupy powyrywa!-To jest niemożliwe - mówi mama. Policjanci są po to by cię chronić. Pokaż mi go to wyjaśnimy sprawę.Idą na róg, policjant stoi.Mama pokazuje na Jasia:-Czy to prawda, że groził pan mojemu synowi, że mu Pan powyrywa nogi z dupy?!-Pani! Zabierz pani stąd tego gnoja, bo mu nogi z dupy powyrywam! Już czwarty dzień z rzędu przyprowadza mi swoją suczkę jamniczkę i chce, żebym ją pokrył, bo marzy o tym, by mieć psa policyjnego!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wilk zatrzymuje czerwonego kapturka.

-Chodź ze mną w las,to pocałuję cię tam gdzie nikt cie nigdy nie całował...

-Ta...ku**a ,chyba w koszyczek.

Odpowiada Czerwony kapturek.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do państwa Kowalskich przyjechała teściowa, mały Jasio bardzo stęsknił się za babcią.

Gdy tylko starsza pani usiadła na krześle, próbował wdrapać się jej na kolana:-Usiądź proszę obok - mówi zbolałym głosem babcia.-Czemu babciu?-Bo musiałam iść na piechotę z dworca.-A tatuś powiedział, że diabli cię przynieśli.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...