Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Za czasów komunizmu na lekcji plastyki pani kazała narysować prace pod tytułem "Lenin na wakacjach", minęło kilka minut, pani przechadza się po klasie i ogląda prace uczniów.Podchodzi do Krzysia i ogląda plażę, piasek, a na piasku opalający się Lenin w okularach, pani mówi:- No brawo Krzysiu, bardzo dobra praca.Podchodzi do Marysi i ogląda góry, śnieg i Lenina ubranego w kombinezon narciarski jeżdżącego na nartach, pani mówi:- No brawo Marysiu, bardzo dobra praca.Podchodzi do Jasia i ogląda pokój w nim łóżko i kochająca się żona Lenina z premierem Rosji, pani pyta się- Jasiu dobrze, ale gdzie jest Lenin?- Na wakacjach, proszę pani.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu szepcze tacie na ucho:- Jak dasz mi dziesięć złotych, to powiem Ci, co mówi mamie pan listonosz jak jesteś w pracy.Ojciec wyjmuje 10zł i daje synowi.- I co, Jasiu? Co mówi?- Mówi: "Dzień dobry. Poczta dla pani".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Jasio do domu z zakrwawionym nosem mama się pyta:-Co się stało?-W szkole czarodziej wyjmował mi z nosa pieniądze.-To czemu ci krew z nosa leci?-Bo koledzy po szkole szukali więcej!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani kazała Jasiowi napisać zdanie z wyrazem prawdopodobnie.

Po kilku minutach zastanowienia Jasiu czyta z kartki:-Mój tata poszedł do kibla z gazetą. Prawdopodobnie będzie srał bo czytać nie umie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasio pyta ojca wyruszającego na polowanie:-Tato, dlaczego ty się boisz zajęcy?-Wcale się nie boję.-To czemu zabierasz ze sobą strzelbę i psa?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siostra katechetka wzięła zastępstwo na lekcji biologii.

Pyta dzieci:-Co to jest: małe, rude i skacze po drzewach?Zgłasza się Jasio:-Wygląda mi to na wiewiórkę, ale jak znam siostrę to pewnie Pan Jezus.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest powodem jak blondynka ma ciemne odrosty?

Powodem jest to że mózg jeszcze walczy.

Mały Jasio kąpie się z Tatą w wannie.

- Tato a co Ty masz tam między nogami?

- Jasiu to taka szczotka. - odpowiedział Tata nie chcąc jeszcze uświadamiać malucha.

Minęło parę dni i mały Jasiu kąpie się tym razem z Mamą.

- Mamo a co Ty tam masz między nogami?

- No wiesz Jasiu, to taka szczotka. - odpowiedziała Mama, znając odpowiedz Taty.

A Jasiu na to:

- Łeeee, Tata ma lepszą bo z kijem.

Mama pyta się Jasia dlaczego płacze.

- Tata mnie zbił dwa razy.- mówi Jasiu.

- A dlaczego Cię zbił?

- Bo pokazałem mu świadectwo szkolne.

- No dobrze to było raz, A drugi raz za co dostałeś?

- Jak zobaczył że to jego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi Jasiu ze świadectwem ukończenia szkoły podstawowej.

Ojciec patrzy - wszystkie stopnie celujące a na końcu religia i jedynka:-Synu całe świadectwo masz  zjebane do żadnej szkoły cię nie przyjmą, bo ty jesteś antychryst i łobuz, choć natychmiast do księdza niech poprawi.Ksiądz patrzy i mówi:-O nie, ja tego nie poprawie, ponieważ pana syn nie wiedział że Jezus Chrystus nie żyje.-Proszę księdza niech ksiądz mu wybaczy, bo my mieszkamy na takim zadupiu, wiocha zabita dechami, nawet nie wiedzieliśmy że chorował!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu bawi się różańcem a tu nagle idzie ksiądz i mówi:-Jasiu nie baw się różańcem bo w każdym tym paciorku jest aniołek.Ksiądz odszedł a Jasiu powiedział:-No to się trzymajcie aniołki!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu strasznie się jąkał, więc pani powiedziała do niego:-Jasiu masz tu szpadelek, grabki, foremki i wiaderko i idź się pobaw w piaskownicy.Jasio pomyślał:-Ok, pójdę.Wziął to wszystko i poszedł.

Przychodzi komisja, pani zadaje pierwsze pytanie:-Co to za zwierzę: jest zielone i pływa w wodzie?Nikt nie wie. Przybiega Jasiu zdyszany i mówi:-Ża..ża...-Dobrze Jasiu, dobrze tak dalej...-Ża..ża...żajebali mi wiaderko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...