Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

W kolejce do ginekologa ustawiły się prostytutki. Na końcu stanęła stara babcia. Myślała, że to kolejka po cukier w kostkach.

-Ty też Babciu?

-A stara jestem, zębów nie mam, ale tak pociućkać sobie lubię. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróżka mówi do klientki:- Mąż panią zdradza.- Chyba musiała pani odwrotnie rozłożyć karty.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewne Boże Narodzenie św. Mikołaj wychodzi z komina i zostaje zaskoczony przez 19- letnią blondynkę. Ona mówi:- Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną?- Ho, ho, ho - rzekł św. Mikołaj - muszę dostarczyć te wszystkie zabawki dobrym chłopcom i dziewczynkom.Zdjęła swoją koszulę nocną, pozostawiając jedynie stanik i majtki, i pyta:- Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną?- Ho, ho, ho, muszę dostarczyć te zabawki chłopcom i dziewczynkom.Zdejmuje wszystko i pyta:- Św. Mikołaju, teraz ze mną zostaniesz?Św. Mikołaj na to:- Ho, ho, ho, muszę zostać, nie przejdę przez komin z moim członkiem w takim stanie!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzi rewolwerowiec do baru.

Groźnie pyta.

- Kto posuwał moją żonę?

Z głębi sali odzywa się koleś.

- Nie masz tyle kul.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie mężczyzna zimą, i widzi skuloną, zmarzniętą dziewczynkę. Pewnie głodna - pomyślał.

Zlitował się, podszedł do niej i zapytał Dzieczynko chcesz naleśnika?

A ona rezolutnie zapytała, a jak to jest na leśnika?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Młody przewinił i poszedł do więzienia.

Pierwszy prysznic i niefart chciał, że spadło mu mydło.

Schylił się po nie odsłaniając swoje młode pośladki i wtedy zobaczył za sobą ogromne czarne jaja.

W tym samym momencie gruby, męski głos mówi:

- ze śliną, czy bez?

Młody myśli... - kurwa, młodą dupę mam, pierwszy dzień w więzieniu, wezmę ze śliną, będzie mniej boleć.

- ze śliną - odpowiada.

Na co usłyszał odpowiedź.

- Ślina chodź, młody chce na dwa baty.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co mają wspólnego kanarek i gej ?

i jeden i drugi mają osrany patyk 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polityk siedząc w restauracji zauważył za innym stolikiem samotnie siedzącą atrakcyjną młodą kobietę więc zdecydował podejść do niej:

- Cześć. Mam na imię Marcin, mam 40 lat, zajmuję się polityką i jestem uczciwym człowiekiem.

- Cześć skarbie. Mam na imię Sara, mam 35 lat, zajmuję się prostytucją i nadal jestem dziewicą.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...