Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Małżonek chce od żony sex. Na to ona:- Nie teraz nie, jutro mam termin u ginekologa.Małżonek odwraca się i próbuje zasnąć.

Jakoś nie potrafi zasnąć.

Po chwili pyta:- Ty a masz jutro termin u dentysty?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do lekarza przychodzi piękna młoda dziewczyna i mówi:- Panie doktorze, mój mąż się bardzo zmienił. Coraz rzadziej ze mną sypia.- Ile pani ma lat?- 20- A pani mąż?- 70- Proszę się nie martwić, z pani męża będzie jeszcze niezły byk. Niech się pani rozbierze. Zaczniemy od rogów...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rano żona mówi do męża:

- krzesło skrzypi.

A mąż na to:

- co to ja stolarz?

Żona dodaje:

- wanna przecieka,

mąż:

- co to ja hydraulik?

A żona:

- no jeszcze żarówka się spaliła,

mąż:

- a co to ja elektryk?

Zdenerwowany mąż wychodzi z domu trzaskając drzwiami.

Mąż zdziwiony wraca do domu i się zastanawia: (krzesło naprawione, wanna nie przecieka, żarówka świeci, hmm kto to wszystko zrobił) zdziwiony pyta żony:

- kto to wszystko zrobił?

Żona:

- Sąsiad z góry.

Mąż:

- a co za to chciał?Żona odpowiada:

- miałam mu upiec ciasteczka lub iść z nim do łóżka!

A mąż na to:

- i co upiekłaś mu te ciasteczka?

A żona na to:

- a co to ja ciastkarka?????

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniulku wiekszosc z nich znam... ale są genialne :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi synek do ojca i pyta:

- tatusiu kreska u kobiety na 4 litery i zaczyna się na P.

Ojciec pyta:

- w pionie czy w poziomie?

Synek,

- że w poziomie.

Na to ojciec:

- to PYSK będzie.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak proszony przez dziewczynę by się z nią ożenił zgadza się pod jednym warunkiem.- Wezmę z tobą ślub ale pod jednym warunkiem.- Jakim?- Przez całe nasze wspólne życie nie zajrzysz do szuflady w szewce przy łóżku.Dziewczyna oczywiście się zgodziła.Po 25 latach małżeństwa jednak nie wytrzymała i zajrzała do szuflady. Zobaczyła tam dwa jajka i 100 złotych.

Gdy tylko mąż wrócił do domu pyta jego się co to ma znaczyć.- Co to są za jajka?- No wiesz za każdym razem kiedy cię zdradziłem to wkładałem do szuflady jedno jajko.Dziewczyna pomyślała sobie, że dwa razy to nie tak źle.- A co to za pieniądze?- No za każdym razem gdy szuflada była już pełna jajek to szedłem na bazar i je sprzedawałem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona odwiedza męża w więzieniu i rozmawiają:- Dlaczego nie byłaś na ostatnich odwiedzinach?- Źle się czułam i poszłam do lekarza.- Bajki opowiadasz! Gadaj! Z kim byłaś?- To niesprawiedliwe, że mnie podejrzewasz. Przez 5 lat twojego siedzenia tutaj nie dałam ci do tego żadnego powodu...- No dobrze. I co powiedział lekarz?- Że chyba jestem w ciąży.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet narąbany w knajpie - postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki.

Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.

Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony,

to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.Rozbił flaszkę - pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek,

żeby nie zakrwawić pościeli.

Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.

Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.Rano żona z mordą budzi go:- Ty chuju , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu  najebany, to jeszcze cala kołdra we krwi!

A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż do swojej żony:- Kochanie mam dzisiaj spotkanie służbowe i wrócę trochę później.- Znam te twoje spotkania, wrócisz rano kompletnie pijany i bez pieniędzy!- No wiesz kochanie, jak możesz tak myśleć?!Godzina 5 rano, pijany mąż stoi pod drzwiami i mówi:- No i wykrakała cholera!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż i żona siedzą na kanapie i mąż mówi:- Ile razy mnie zdradziłaś?Żona milczy.- No powiedz?Nadal milczy.- No ile?W końcu żona mówi:- Tyle razy ci mówiłam żebyś mi nie przeszkadzał jak liczę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...