Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

- Co się tak wczoraj żona darła na ciebie?- Nie na mnie, na psa.- Biedny zwierzak, zabrała mu klucze do domu.

Przychodzi mąż kompletnie pijany nad ranem do domu i widzi żonę która trzyma wałek w ręku, a mąż zdziwiony pyta :- Co Ty kochanie kluski robisz o 3 nad ranem ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż mówi do żony:- Dzisiaj śpisz przodem do mnie.Żona na to:- Co, będziemy się kochać?- Nie, będziesz pierdzieć na ścianę!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet wraca od lekarza i mówi żonie, że powiedział mu, że zostało mu tylko 24 godziny życia.

Po tych słowach prosi ją o seks.

Oczywiście, zgadza się i kochają się.

Jakieś sześć godzin później facet idzie do żony i mówi:- Kotku, zostało mi tylko 18 godzin życia. Moglibyśmy zrobić to jeszcze raz?Żona oczywiście się zgadza i robią to znowu.

Później facet idzie do łóżka, patrzy na zegarek i uświadamia sobie, że zostało mu tylko 8 godzin.

Dotyka ramienia żony i mówi:- Kotku, zróbmy to jeszcze raz, zanim umrę.- Oczywiście, kochanie - mówi żona.Kochają się trzeci raz.

Potem żona odwraca się i zasypia.

Facet martwi się zbliżająca się śmiercią, przewraca się z boku na bok i wierci, aż w końcu zostaje mu tylko 4 godziny życia.

Klepie żonę, a ta się budzi.- Kochanie, zostało mi tylko 4 godziny życia. Czy myślisz, że moglibyśmy...W tym momencie żona siada i mówi:- Słuchaj, ja muszę rano wstać, ty nie!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna starsza pani chce sprawdzić czy jej trzej zięciowie ją szanują.

W poniedziałek gdy pierwszy zięć wrócił z pracy i wysiadał z samochodu starsza pani wskoczyła do studni ale jej zięć ją uratował.

O 22:00 obok studni stoi fiat punto a na nim tabliczka z napisem dla kochanego zięcia od kochającej teściowej.

We wtorek gdy jej drugi zięć wracał z pracy starsza pani wskoczyła do studni ale niestety zięć jej nie uratował.

Nazajutrz obok studni stoi BMW a przy nim tabliczka z napisem dla kochanego zięcia od kochającego teścia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nazywa japoński szef ???????????

Jebiesukinabosaka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sądzie sędzia pyta:- Więc oskarżona twierdzi, ze rzuciła w męża pomidorami?- Tak wysoki sądzie.- To w takim razie dlaczego pani mąż ma wstrząs mózgu i rozbitą głowę?- Bo pomidory były w puszce...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Modlitwa kobiety:Panie, proszę cię obdarz mnie mądrością,abym mogła zrozumieć swojego męża,daj mi cierpliwość, abym mogła wytrzymać jego idiotyczne pomysły.Proszę Cię, daj mi też miłość, bym mogła wszystko mu wybaczyć.Tylko o siłę Cię nie proszę,bo bym kurwa huja zabiła!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniulek, zawsze gdy tu wejdę to płaczę ze śmiechu :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż wrócił wcześniej z delegacji.

Zobaczył, że spod kołdry ich małżeńskiego łoża wystają 4 nogi.Zdenerwował się bardzo, chwycił gruby kij i walił w leżących ile wlezie.Zmęczony poszedł do kuchni, a tam wita go..... żona:- Witaj, misiu, przyjechali twoi rodzice, położyli się w naszym łóżku, już się z nimi przywitałeś?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...