Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Żona zadręcza męża, żeby załatwił jej pogrzeb z orkiestrą.

Ten to olewa, bo żona jeszcze młoda i zdrowa.- No i co, załatwiłeś mi ten pogrzeb z orkiestrą? - pyta się żona po raz setny- Tak, masz być gotowa jutro o pierwszej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż z żoną  się pokłócili.mąż napisał żonie na kartce:Obudź mnie o 6:00!Mąż wstaje o 12:00 obrażony na żonę, idzie do kuchni a tam karteczka z napisem:Mężu wstawaj już 6:00!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie sobie facet przez ulice i zobaczył salon samochodowy no i patrzy patrzy,

- no chcesz ten samochód,

- no chce

- no to bierz i jedź.

- ale jak to ja nie mam pieniędzy,

- a kto ci mówił o pieniądzach bierz i jedź.

No i jedzie jedzie nudno się mu zrobiło zobaczył sklep z radiami

- no chcesz te radio

- no chce

- no to bierz i jedź

No i jedzie srać mu się zachciało zatrzymał się koło łąki sra  i sra,

niema czym podetrzeć pośladków, wyrywa trawę

Żona się budzi i się na niego drze:

- nie dosyć że się zesrałeś w majtki to jeszcze mi włosy wyrywasz.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Międzynarodowy zjazd feministek, kobiety się naradzają:- od dzisiaj nie będziemy kurami domowymi, niech faceci się sami sobą zajmują! od dziś jesteśmy wolne!Po czym każda z nich powraca do domu i zamierza wprowadzić postanowienia w życie.Spotykają się po jakimś czasie, przyszła pora na zwierzenia:na środek wychodzi Brytyjka:- wróciłam i mówię do mojego Johna:- John, od dziś, nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam ! jeden dzień: nic nie widzę, drugi dzień: nic nie widzę,na trzeci: John sam sobie pierze skarpetki.Wszystkie kobiety zaczęły jej gratulować, bić brawo itd.Następna wychodzi Francuzka:

- ja też wróciłam do domu i mówię do męża: Pier, od dziś nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam.Jeden dzień: nic nie widzę,  drugi dzień: nic nie widzę, trzeci dzień patrzę, a Pier gotuje sobie jajecznicę!Kobiety znów biją brawo, gratulują jej powodzenia, szampan już został otwarty itd.Jako trzecia wychodzi Rosjanka i mówi:

- ja również wróciłam do domu i mówię do mojego Siergieja: Siergiej, od dziś nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam!Jeden dzień: nic nie widzę, drugi dzień: nic nie widzę, trzeci dzień: zaczęłam widzieć na prawe oko...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małżeństwo pokłóciło się. Idą spać.

Mąż mówi do żony:- Dobranoc matko ośmiu wrzeszczących bachorów.Żona:- Dobranoc ojcze jednego z nich.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Facet wraca z lotniska taksówką i mówi do kierowcy:
- Panie ,moja żona pewnie leży teraz z gachem.
- Tu jest stówa , chodz pan na górę, będziesz świadkiem.
Auto zajeżdża pod dom i obaj mężczyźni idą do sypialni.
Tam , pod kocem , leży piękna kobieta.
Mąż podbiega do łóżka , ściąga koc i między nogami kobiety widzi skulonego gacha.
- mam was! - wrzeszczy mężczyzna , wyciąga pistolet i przystawia go do głowy nieszczęśnika.
- Nie zabijaj go - jęczy żona.
- On daje mi kupę kasy.Pamiętasz nasze nowe auto? To on zapłacił.Pamiętasz nową wannę i dywan? To też on. Nasz nowy jacht to także za jego pieniądze...
facet ogląda na taksówkarza i pyta:
- Co by pan zrobił na moim miejscu?
- Ja?-mówi szofer- naciągnąłbym na faceta koc , bo się jeszcze przeziębi...
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi facet do lekarza, lekarz kobieta robi wywiad:

- co panu dolega,

- pani doktor sikam alkoholem,

- to niech pan nasika do słoiczka,

tak też się stało, pacjent znika za parawanem i po chwili przynosi słoik pełen płynu, pani doktor próbuje:

- faktycznie alkohol, ale tak mało pan narobił, proszę jeszcze za parawan...

sytuacja powtarza się kilka razy, w końcu facet wkurzony wyciąga kutasa i mówi:

- pani doktor jak tak pani smakuje to proszę walić z gwintu...

hahahah

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż przyniósł upolowanego zająca.

Następnego dnia wraca z pracy i widzi żonę  plącząca nad zającem.- żebyś mi więcej tego świństwa nie przynosił- wola że łzami w oczach.

- Pół dnia go już skubie i jeszcze nawet połowy nie oskubałam!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwoni facet do lekarzai krzyczy w słuchawkę:- Panie doktorze! Proszę natychmiast przyjeżdżać! Moja żona jest bardzo poważnie chora!Lekarz:- Spokojnie, nie tak nerwowo. Jakie są objawy?Facet:- No wie pan, dzisiaj rano była tak osłabiona, że musiałem ją zanieść do kuchni, żeby zrobiła mi śniadanie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona zdradza męża z sąsiadem...

Zauważa, że mąż prędzej wrócił do domu, wiec kazała sąsiadowi wejść do szafy.

Ale nie zdążyła się ubrać.

Mąż wchodzi do domu i widzi żonę nago w łóżku.- Czemu leżysz nago?- pyta mąż.- Bo mam gorączkę!- To ubierz chociaż koszulkę! Przyniosę ci ją z szafy...- Nie, nie w szafie straszy- zaczęła żona..- Eee tam!!Mąż otwiera szafę i widzi sąsiada...- Co ty głupi jesteś!? Żona chora, a ty ją straszysz!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...