Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego 50% mężczyzn nie potrafi zasnąć po seksie?- Bo muszą wracać do domu

Żona pyta męża:- Gdzie jest nasz syn?Mąż na to:- U kolegi.- To może się trochę zabawimy?- Dobry pomysł, włączaj komputer!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ożeniła się kobita z liliputem. Goście weselni podsłuchują kochanków w noc poślubną i słyszą:- Słuchaj, albo chodź wyżej i mów coś, albo idź niżej i rób coś!

Idzie sobie facet po plaży i zauważył na morzu pływające gówno

i pyta się przechodnia

-panie skąd wzięło się to gówno.

-A to długa historia. bo było sobie małżeństwo .

Mąż tej kobiety był żołnierzem i był na wojnie. W liście żona dowiedziała się że mąż umarł i powiesiła się z rozpaczy.

Mąż jednak żył i zrozpaczony widokiem martwej żony powiesił się.

- Ale panie skąd to gówno!

- A nie wiem tak sobie pływa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona odkłada czasopismo i zwraca się do męża:- Wyobraź sobie, że w Nowym Jorku wsadzili do więzienia mężczyznę, który miał cztery żony.- Za karę, czy żeby odpoczął? - pyta mąż.

Żona mówi do męża :- wykąp dziecko ja bardzo źle się czuje i muszę się natychmiast położyć do łóżka .

Kładzie się spać ale zrywa się słysząc wrzask dziecka.

Wbiega do łazienki patrzy a mąż trzyma je za uszy i wkłada do wanny .- idioto urwiesz mu uszy!- a co mam się poparzyć?!

Facet wraca z pracy i kładzie się obok żony, liczy nogi:- moje nogi, żony nogi, czyjeś nogi. Nie, nie moje nogi, żony nogi czyjeś nogi, nie, nie.Wstaje i liczy:- moje nogi, żony nogi, nooooo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym tygodniu kupiłem żonie piękny bukiet kwiatów.Wręczam jej ten bukiet, a żona na to:- Tak tak!!! Teraz będę musiała dwa tygodnie nogi rozkraczać!!!Na to ja:- A dlaczego? Nie mamy Wazonu?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzech znajomych spiera się kto kupił swojej żonie lepszy prezent na Dzień Kobiet.Pierwszy:- Ja kupiłem dwie wycieczki. Jedna nad morze a druga w góry. Jak nie będzie chciała jechać w góry to pojedzie nad morze.Drugi:- Ja kupiłem mojej dwa auta. Jeepa i BMW. Jak nie będzie chciała BMW to będzie jeździć Jeepem.Trzeci:- A ja kupiłem skarpetki i wibrator.- ???- Jak nie będzie chciała skarpet to niech się wypierdoli!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małżeństwo wychodzi z kina po miłosnym filmie.

Siadają na ławce w parku i całują się na całego.

Podchodzi policjant:- Proszę państwa, to jest zabronione w miejscu publicznym. Otrzymujecie mandat. Pan 50 zł, pani 500 zł.- Dlaczego ja tylko 50 zł? - pyta mąż.- Pana widzę tu pierwszy raz - odpowiada policjant.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bajka o zarażonej.- Ubieraj się zara żona wraca!

Chłopak odchodzi już od konfesjonału, po zrobieniu kilku kroków uświadamia sobie, że nie dostał pokuty; wraca więc do księdza mówiąc:- Ojcze nie zadałeś mi pokuty!- Synu, co cię będę dręczył... wystarczy, że się żenisz!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzi dziecko z rodzicami. Nagle dziecko pyta się ojca:- Tatusiu dlaczego ożeniłeś się z mamusią?- No widzisz!!! Nawet dziecko nie potrafi tego zrozumieć.........

Wbiega mąż do sypialni i pyta roznegliżowaną żonę :- gdzie on jest?I szuka pod łóżkiem, w szafie. Zbiegając ze schodów spadł i się zabił. I w czyśćcu rozmawia z facetem:- co ci się stało pyta facet.- a spadłem ze schodów gdy chciałem szukać kochanka mojej żony.- trzeba było zajrzeć do lodówki to byśmy obaj żyli.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rano przy śniadaniu:- kochanie zrobisz mi śniadanie?? - pyta mąż- tak kotku, ale z czym?? - pyta żona- z czymkolwiek misiaczku!!- dobrze słoneczko!!:)- aa, i do tego herbatę bym prosił koteczku!!- do cholery!!! Przyznaj się tygrysku, że ty też nie pamiętasz mojego imienia!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W szpitalu po operacji leży facet na łóżku, a obok siedzi jego żona,uśmiecha się i głaszcze go po głowie.

W pewnej chwili on otwiera oczy, patrzy na nią z niedowierzaniem i mówi:- Jak się żeniłem, to ty byłaś koło mnie...- Tak kochanie.- Jak złamałem nogę, to ty byłaś ze mną...- Oczywiście najdroższy!- Jak rozbiłem samochód, ty siedziałaś koło mnie...- Tak kochanie!- Dzisiaj miałem operację i ty również jesteś u mego boku...- Och!!! - Tak mój kochany.- Wiesz co? Ty mi kurwa pecha przynosisz..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...