Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnej nocy para leży w łóżku.

Nagle ktoś dzwoni do drzwi.

Zirytowany mąż otwiera. Za chwilę wraca do żony.

Żona się pyta:- Kto to był?- Jakiś facet o 3 w nocy chce żeby go popchnąć!-odpowiada mąż.- Pamiętasz jak nam się auto zepsuło to też chcieliśmy żeby nas popchnęli!- Masz rację kotku, idę.Po kilku chwilach krzyczy:- Panie, popchnąć pana?- Tak.- A gdzie pan jest?- Na huśtawce pod blokiem!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Mężu dlaczego nie kupujesz mi kwiatów-zapytała żona- Bo jeszcze nie umarłaś-odpowiedział

Na przyjęciu u sąsiada gospodarz pyta gościa:- Dlaczego nie wziął pan ze sobą swojej żony?- A... bo miała zły humor.- Z jakiego powodu?- Bo nie chciałem zabrać jej ze sobą na to przyjęcie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nauczycielka próbuje wytłumaczyć uczniom sens słowa "relaks".- No więc Małgosiu. Twój tatuś pracował cały dzień, jest bardzo zmęczony, nadchodzi wieczór, co on wtedy robi?- No właśnie, moja mamusia też chciałaby to wiedzieć!

Mąż mówi do żony:- Kochanie wymyśliłem nową zabawę łóżkową, kupiłem smakowe prezerwatywy.

Będę zakładał jedną po drugiej a ty będziesz odgadywała jaki to smak.- Podoba mi się ten pomysł- odpowiedziała- To wskakuj pod kołdrę - mówi mążŻonka wsunęła się pod kołdrę, po chwili krzyczy zadowolona:- Ten, to smak serowo-cebulowy!- Czekaj głupia, jeszcze żadnej nie założyłem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nauczycielka próbuje wytłumaczyć uczniom sens słowa "relaks".- No więc Małgosiu. Twój tatuś pracował cały dzień, jest bardzo zmęczony, nadchodzi wieczór, co on wtedy robi?- No właśnie, moja mamusia też chciałaby to wiedzieć!

Czyżbyś kochanie miała mnie na myśli ????????????????????????

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż wraca do domu i zastaje w łóżku żonę z kochankiem.

Bez zbędnych ceregieli wyrzuca kochanka przez okno z pierwszego pietra.

Następnego dnia to samo.Kochanek zabandażowany, ale w łóżku.

Także wyrzuca go przez okno.Trzeciego dnia wraca i widzi w łóżku kochanka że złamaną ręką.

Zbliża się do niego aby go wyrzucić, a tu kochanek pyta się:- Czego pan ode mnie chce?- Przestań pan przychodzić do mojej żony!- Tak trzeba było od razu powiedzieć, a nie rzucać aluzjami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówi żona do męża:- jak się masz kochanie?- dobrze- co ty ja sobie śpiewam piosenkę

Narzeczony przyprowadza swoją wybrankę do Kościoła.

Pyta się proboszcza, ile będzie kosztował ślub.- Ile pan uzna za stosowne, mając na uwadze wartość osiągniętego szczęścia.Pan młody popatrzył na narzeczoną, która nie była niestety piękna, westchnął i dał księdzu 50zł.Ksiądz  przyjrzał się jej uważnie, poklepał pana młodego po ramieniu i wydał mu resztę :P:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małgosia siedzi z Jasiem na Polanie.

Po pewnym czasie Małgosi się znudziło to siedzenie, więc zapytała Jasia:- Może w coś zagramy?Jaś na to:- Zagrajmy w głuchy telefon.- Ale jak w to się gra.- To proste, Ty leżysz, a ja wykręcam Ci numerek.

Spotykają się dwie koleżanki z biura w swoim miejscu pracy. Jedna z nich miała poprzedniego dnia urodziny.

Druga jej się pyta:- Co dostałaś od męża?Pierwsza pokazuje palcem na parking:- Widzisz to piękne porsche?- Tak- Kupił mi fartuszek tego samego koloru

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:- Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż na wewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze, zielone koła.Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał:- Ma pani kochanka Cygana?- Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta.- Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote.

rozbroił ; )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Kochanie przepłynąłem dla Ciebie ocean, wszedłem na najwyższą górę, więc dlaczego mnie rzucasz?!- Bo nigdy Cię nie ma w domu!

Wraca żona z pracy:- Wiesz kochanie dziś w metrze ustąpiło mi miejsca 2 mężczyn.Mąż na to:- I co, zmieściłaś się?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi kobieta do apteki i mówi:- Poproszę truciznę dla mojego męża.Sprzedawca cierpliwie:- Ma pani receptę.Kobieta wyciąga zdjęcie męża kochającego się z żoną sprzedawcy.- Już panu podaję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...