Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Wpada zdyszany mąż do domu widzi żonę z sąsiadem w łóżku i ze stoiskim spokojem mówi:- sąsiedzie, dziwię się tobie, ja to muszę ale ty... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona do męża :- Kochanie, ty dzisiaj jesteś jakiś inny. Masz jakieś zmartwienie?- Tak, mam.- Czy nie chcesz ze mną o tym porozmawiać?- Nie, nie chcę. To jest moja sprawa.- Ależ skarbie, przecież się kochamy. U nas nie ma słowa JA i nie ma słowa TY. Jest tylko słowo MY, wiec powiedz proszę jakie mamy zmartwienie?- No dobrze. A wiec otrzymaliśmy dzisiaj list od jakiejś pani adwokat, który nas informuje ze zostaliśmy ojcem i musimy płacić alimenty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna młoda mężatka straciła pracę.

Wraz z mężem podjęli decyzję, że będą oszczędzali na jedzeniu.

Stwierdzili, że będą żyć miłością...No i żyli, jeden dzień, drugi i trzeci.Czwartego dnia mąż wraca z pracy i widzi, że żona zjeżdża nago "na oklep" po poręczy od schodów.

Krzyczy do niej:- A tobie z głodu odbiło?A ona na to:- Podgrzewam ci obiad!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy miałem 14 lat miałem nadzieje, że kiedyś będę miał dziewczynę.Kiedy miałem 16, miałem dziewczynę, ale była beznamiętna.

Więc zdecydowałem, że potrzebuję dziewczyny z uczuciami.Jak miałem 18 lat spotykałem się z dziewczyną, którą była bardzo namiętna.

Jednak była zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo się denerwowała.

Ciągle groziła samobójstwem.

Postanowiłem, że muszę znaleźć jakąś "stabilną" dziewczynę.Jak doszedłem do 25 znalazłem dziewczynę stateczną, ale było to strasznie nudne,

wszystko można było przewidzieć, nie cieszyła się z życia.

Życie stało się przygnębiające.

Trzeba było znaleźć dziewczynę z którą można byłoby przeżyć coś podniecającego.W wieku 28 lat znalazłem ekscytującą dziewczynę, ale nie mogłem za nią nadążyć.

Wciąż się spieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca.

Ciągle z kimś flirtowała.

Z początku było zabawnie i ciekawie.

Ale był to związek bez przyszłości.

Więc postanowiłem znaleźć dziewczynę z ambicjami.Kiedy już miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitną dziewczynę stojącą twardo na ziemi.

Ożeniłem się z nią.

Ale niestety była tak ambitna, że się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem.Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona bierze z pudła pistolet i przystawia sobie do głowy, mąż widzi to i mówi:- nie rób tego.A żona na to:- nie bój się ty będziesz następny.

Córka skarży się matce, że mąż wieczorami zamiast się nią interesować czyta książkę. Matka na to:- To zrobimy tak, dziś ja się koło niego położę w seksownej bieliźnie i zobaczymy, co zrobi

córka przystała na propozycję matki.Następnego dnia matka zdaje relację:- Ledwo co się koło niego położyłam, a on wsadził mi rękę do majtek i to kilkanaście razy!

córka na to:- No tak, włożył palec, zamoczył i przewrócił kartkę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W łóżku siedzą żona i jej kochanek.Nagle słychać klucz w zamku, a żona krzyczy do kochanka:- Wyskakuj przez okno na co on odpowiada.- Oszalałaś? Przecież to 13 piętro!- Nie czas teraz na przesądy!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sprawić by kobieta krzyczała jeszcze godzinę po seksie?Trzeba wytrzeć penisa w nowo kupione firanki!!!

Rozbitek ostatkiem sił dopływa do wyspy bezludnej.

Na brzegu czeka żona i krzyczy:- Gdzie się włóczysz! Statek dwa dni temu zatonął.

- Przed dwoma tygodniami ukradziono mojej żoniekartę kredytową.- O! Taki pech!- Nie jest tak źle. Ten złodziej wydaje mniejpieniędzy od mojej żony.

Przychodzi chwiejnym krokiem mąż nad ranem do domu.

Widzi go zdenerwowana żona i krzyczy:- Będziesz jeszcze pił?!?!?Na co mąż:- Ale tylko pół mi kochanie nalej

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W obozie koncentracyjnym Hans w swoje urodziny urządził zawody:

- Kto skoczy z komina i nic mu się nie stanie, dostaje natychmiast obywatelstwo niemieckie i wychodzi na wolność.Skaczą ochotnicy ale każdy lamie sobie a to ręce, a to nogi.

Nagle jedna z więźniarek mówi  do swojego męża:- Idź, spróbuj a może się uda.Więzień wchodzi na komin skacze i... widać tuman kurzu który opada i wylania się z niego skoczek, otrzepuje ubranie i idzie w stronę baraku, w którym Hans nadaje obywatelstwa.Podbiega do niego żona i mówi:- A nie mówiłam Jóźwik jesteśmy wolni!!!Na to Jóźwik:- Odejdź Żydówo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpada facet do domu i wola rozradowany do żony:- Kochanie, patrz mam szóstkę w totku!!!- Niemożliwe, pokaż.- No, patrz. Będzie z kilka miliardów. Pakuj się!- Już. Jedziemy gdzieś?- Nie. Spierdalaj.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi mąż do domu po pracy i chlast żonę w twarz- za co?- gdybym wiedział za co to bym cię zabił!

Rozmowa dwóch facetów- Jak Ty się zwracasz do swojej żony?- Kochanie, Skarbie...- A Ty?- Ja, Flanelko- Dlaczego Flanelko?- Bo to zdrobnienie od szmaty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...