Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Zajączek podchodzi od tyłu, rozpina rozporek i mówi:- No Kurwa! W to, to mi chyba nikt nie uwierzy!

illcia ja to spłakałam się z lwem :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illcia ja to spłakałam się z lwem :lach: :lach:

A to też doskonałe :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci.

Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę.

Małżonka oburzona podnosi lament:-  Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!

Mąż pyta żony:- kochanie gdzie znów podziałaś herbatę?- ty nigdy beze mnie nie możesz niczego znaleźć,jest w apteczce w pudełku po kakao na którym jest napisane sól.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W poczekalni w szpitalu trzech gości czeka na wieści od lekarza.

Nagle wychodzi lekarz i mówi do jednego:- Urodziły się panu trojaczki.- O... To dlatego, że moja żona czytała Trzech Muszkieterów...Za chwile wychodzi ponownie i mówi do drugiego:- Urodziły się panu siedmioraczki...- A to dlatego, że moja żona czytała siedmiu wspaniałych...Na to trzeci mówi:- Aha... Moja żona czytała Dywizjon 303...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W drodze do kościoła młoda para zginęła w wypadku samochodowym.

Stojąc u bram nieba i czekając na św. Piotra zastanawiali się, czy jest możliwe wzięcie ślubu w niebie.

Gdy św. Piotr się pojawił zadali mu to pytanie.

On odpowiedział, że to pierwsza taka prośba i właściwie to nie wie, ale pójdzie się dowiedzieć.W czasie nieobecności świętego (miesiące lecą) a para zaczęła się zastanawiać, czy czasem nie popełnia blędu, no bo jeśli do siebie nie pasują, jeśli coś pójdzie nie tak - utkną w niebie złączeni na zawsze.Po trzech miesiącach wraca zmęczony święty, informuje ich, że wzięcie ślubu jest możliwe.

Para stwierdza :

- ok, ale jeśli coś będzie nie tak, to czy będą mogli wziąć rozwód.

Wściekły św. Piotr rzuca kluczem o ziemię...- Czy coś nie tak - pyta wystraszona para.- Dajcie spokój - mówi św. Piotr - zajęło mi trzy miesiące żeby znaleźć tu jakiegoś księdza, czy zdajecie sobie sprawę, ile może potrwać znalezienie prawnika?!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginekolog pyta bardzo wysoką (1,95 wzrostu) młodą panią:- Jak się pani zabezpiecza przed ciążą?- Wiadrem po marmoladzie.- Jak to może działać - dziwi się lekarz.- To proste. Mój mąż ma 160 wzrostu. Podczas seksu stoi na wiadrze, a jak mu oczy zaczynają się błyszczeć, to w tym momencie kopię w wiadro.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy łóżku umierającej żony siedzi mąż.- Może coś ci potrzeba kochanie - pyta smutnym głosem.- Chciałabym - odpowiada cichutko żona - żebyś mnie jeszcze raz przeleciał.- Oj, taka słaba przecież jesteś, no ale jak bardzo chcesz...I włazi do łóżka, robi co żona sobie zażyczyła a potem przytulony do niej zasypia ze zmęczenia.

Budzi się po jakimś czasie, a żona w świetnej formie krząta się po kuchni przygotowując obiad.

Facet zrywa się z pościeli i woła:- Kochanie co się stało? Przecież taka chora byłaś?- A to ten seks z tobą tak mi pomógł - informuje go z uśmiechem kobieta.Facet siada ciężko na stołku i smutnieje.- Co jest, nie cieszysz się że wyzdrowiałam?- Nie o to chodzi - mówi mąż - tylko jakbym wiedział, że mam takie możliwości to babcię Zosię bym uratował i wujka Zdziśka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzej koledzy spotykają się i zwierzają się sobie o swoich nie wiernych żonach.

Pierwszy mówi:- Moja, to mnie chyba ze stolarzem zdradza, bo pod łóżkiem znalazłem wióry.Drugi mówi:- A moja, to chyba z mechanikiem, bo pod łóżkiem znalazłem śrubki.Trzeci mówi:- No, wasze, to są przynajmniej normalne! Moja, to mnie chyba z koniem zdradza, bo pod łóżkiem znalazłem dżokeja!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewno małżeństwo przychodzi do lekarza.

Kobieta pyta:- Proszę pana, jak się kochać i nie mieć dzieci?Lekarz na to:- Mam trzy wypróbowane sposoby. Pierwszy zażyć tabletki antykoncepcyjne. Drugi założyć kondoma. I trzeci włożyć członka i szybko go wyciągnąć.Po kilku latach to samo małżeństwo przychodzi do tego samego lekarza.

Lekarz pyta:- I co moje sposoby zadziałały?Mężczyzna na to:- Tak proszę poznać nasze dzieci: Mietek z przeterminowanych tabletek, Aldona z pękniętego kondoma i Wincenty zbyt późno wyciągnięty.

Żona do męża:- Jak ci smakował obiad?- Czy ty zawsze musisz szukać pretekstu do kłótni?!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi mąż do domu.A tam zawitała go żona.- A co ty robisz goła na łóżku- No bo bo nie mam się w co ubraćMąż idzie do szafy.- Jedna bluzka,dwie bluzki,trzy bluzki,cztery bluzki pięć bluzek,część Józek,siedem bluzek...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...