Skocz do zawartości
Aniulek

Dowcipy o seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Idzie niedźwiedź przez las, miał ochotę kogoś zbić. Zauważył zajączka, a że musiał mieć jakiś powód mówi:- Zajączek, ty znowu chodzisz bez czapki... - i mu wlał.Nie minęło 10 minut, a znowu miał ochotę kogoś zbić. Zauważył lisa i mówi:- Chodź no tu lis, muszę cię zlać.- Ale czemu akurat mnie??? Zajączek chodzi sobie po lesie, jest słabszy, jego zbij!!!- Zajączek dostał już 10 minut temu.- Mam pomysł - mówi lis. - Powiedz, że chcesz fajkę. Jak ci da z filtrem to powiesz, że chciałeś bez filtru i w pysk, a jeśli da ci bez filtru to powiedz, że chciałeś z filtrem.- Ok.Niedźwiadek poszedł do zajączka i mówi:- Daj mi fajkę!- Z filtrem czy bez???- A ty znowu bez czapki chodzisz!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajączek mieszka w pobliżu misia w lesie, ale odgradza ich rzeka.

W pewnym momencie miś krzyczy:- Zajączku chodź szybko! Biegiem, coś się stało.Zajączku!Zajączek przestraszony biegnie kilometr do mostu i z powrotem kilometr, zmachany przybiega do misia i się pyta:- Co się stało?- Umiesz tak: bzbzbzbzbz? - pyta miś.Zajączek wnerwiony wraca i na drugi dzień krzyczy:- Misiu szybko. Ratunku! Na pomoc!Miś przestraszony biegnie 2 kilometry do zajączka i się pyta:- Co się stało?- Już umiem: bzbzbzbzbz! - informuje go zajączek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi zajączek do warzywniaka i pyta:

- Są marchewki?

- Nie ma!!

Następnego dnia przychodzi zajączek do warzywniaka i pyta.

- Są marchewki??

- Nie ma!

I tak przez kolejne trzy dni...

W końcu sprzedawca powiedział zajączkowi że jeżeli znowu przyjdzie do niego i spyta o marchewki przybije go gwoździami do ściany...

Zajączek przychodzi w dzień piaty do sklepu i pyta:

- Są gwoździe??

- Nie ma.

- A są marchewki?? ;P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie zajączek przez las, spotyka krecika.- Cześć kreciku!- O cześć zajączku, dokąd idziesz?- Na panienki do miasta - odpowiada zajączek- To weź mnie ze sobą - prosi krecik.- No co Ty kreciku, ślepy jesteś? Jeszcze wstydu mi narobisz!- Nie narobię, proszę zabierz mnie. Jeszcze nigdy nie byłem na panienkach.Tak prosił, aż w końcu zajączek zgodził się.

Idą razem dalej przez las wtem zajączek potknął się i zaklął:- O!kurwa!Na to krecik:- Dzień dobry Pani.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biegnie zajączek przez las i krzyczy:

- Wyruchałem lwice, wyruchałem lwice!

Spotyka żyrafę,

- oj zajączku nie krzycz tak głośno bo jak lew to usłyszy to zobaczysz...

- Eeee tam, ja go pierdolę - i dalej biegnie i krzyczy:

- wyruchałem lwice, wyruchałem lwice!

Spotyka zebrę :

- Oj zajączku nie krzycz tak głośno bo jak lew to usłyszy to ci wpierdoli

- Eeeeee tam , a ja go pierdolę - i dalej biegnie i krzyczy:

- wyruchałem lwice...

Nagle z krzaków wybiega wielki lew i usłyszawszy to zaczyna gonić małego zająca.

Biegną przez gęsty las, nagle lew wpada pomiędzy dwa drzewa i i nie może się wydostać.

Zajączek podchodzi od tyłu, rozpina rozporek i mówi:

- No Kurwa! W to, to mi chyba nikt nie uwierzy!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spaceruje zajączek przez las.

W pewnym momencie widzi jak krowa wchodzi na drzewo, więc podchodzi do niej i pyta:- Krowa, co ty robisz ?- A nic takiego zajączku, idę trochę śliwek pojeść - odpowiada krowaZajączek długo nie myśląc pokiwał głową i poszedł dalej.

Idąc pomyślał sobie : "Kurde, przecież to była sosna".

Wrócił i mówi do krowy :- Ej, krowa przecież to jest sosna!- Spoko, spoko zajączku - mówi krowa - śliwki mam w reklamówce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi zajączek do sklepu spożywczego i mówi:- Dzień dobry, czy macie jabłka?- Tak, mamy.- To ja poproszę kilo i poproszę każde oddzielnie zapakować.Sprzedawca dziwnie się popatrzył, ale zapakował.Na to zajączek:- Dziękuję, a czy macie może śliwki?- Tak.- No to ja poproszę kilogram.I po sekundzie dodał:- A czy mógłby pan zapakować każdą z nich oddzielnie?Sprzedawca zdenerwowany nieco, zabrał się za pakowanie śliwek.Po chwili zajączek pyta:- Widzę, że macie ładny mak, mogę prosić pół kilograma?Na co rozwścieczony sprzedawca:- Mamy piękny mak, ale nie na sprzedaż!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż przychodzi do domu i siada na kibelku.

Tymczasem żona krząta się po mieszkaniu i słyszy, że z kibla dochodzą jakieś postękiwania.

Myśli sobie:

- "Zrobię mężowi kawał i zgaszę światło".

Gdy to już zrobiła z kibla słychać krzyk:- O Boże! Ratunku!!!.Przerażona otwiera drzwi i zapala światło.

A mąż mówi:- Uff!!! Myślałem już, że mi oczy pękły.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona do Męża:- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem - koniec tych tandetnych meczy Extraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty ikierować się w kierunku wyjścia:- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...- Idę do apteki.- Po co?- Po Stoperan, bo chyba Cię posrało...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zajączek unosi rękę w górę jakby chciał wyrzucić motylka w górę i mówi-oooo zesrał się...

Aniulku, spłakałam się :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...